صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۴۲ - ۲۸ خرداد ۱۳۹۹

تنهایی مفهوم دوستی را در مغز انسان تغییر می‌دهد

نتایج مطالعات جدید نشان می‌دهد که تنهایی باعث می‌شود درک مغز انسان از مفهوم دوستی تغییر کند.
کد خبر : 496328

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا اسلش گیر، بررسی‌های جدید انجمن علوم اعصاب حاکی از آن است که تنهایی می‌تواند درک انسان از روابط را تغییر دهد. به عبارت دیگر واکنش عصبی افراد تنها به برخی روابط در مقایسه با دیگران متفاوت است.


گروه تحقیقاتی با تجزیه و تحلیل ام‌آر‌آی قشر پیشانی، محلی ذخیره نقشه شبکه اجتماعی مغز، داوطلبان به این نتایج دست یافتند. یافته‌های جدید نشان می‌دهد که تنهایی نحوه واکنش مغز انسان به افکار شخص در خصوص خودش، سلبریتی‌ها، دوستان و آشنایان را تغییر می‌دهد.


آنالیز ام‌آر‌آی افرادی که از تنهایی رنج نمی‌برند، نشان می‌دهد هر چقدر که فرد به شخص دیگری نزدیک باشد، فعالیت مغزی وی بیشتر شبیه به درک فرد از خودش است. در این افراد فعالیت مغزی برای هر نوع از روابط مختلف است. این در حالی است که فعالیت مغزی در خصوص انواع مختلف روابط در افراد تنها بسیار شبیه به هم است.


در افراد تنها، فعالیت مغزی در هنگامی که فرد به خودش فکر می‌کند بسیار متفاوت‌تر از آن چیزی (فعالیت مغزی) است که فرد در هنگام فکر کردن به افراد دیگر و روابط مختلف نشان می‌دهد. این تفاوت باعث می‌شود که افراد تنها شکاف بزرگ‌تری را میان خود و دیگران ایجاد کنند. براساس یافته‌های جدید، افراد تنها دوستان خود را در سطح مشابهی با سلبریتی‌ها و آشنایان در نظر می‌گیرند.


انتهای پیام/4021/


انتهای پیام/

ارسال نظر