صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۷:۴۵ - ۲۹ خرداد ۱۳۹۹
مستشارنظامی در گفتگو با آنا مطرح کرد؛

جشنواره ادبی باید محصول محور باشد / از شعر کودک تا دلاوران ایران در جایزه ادبی شعر کیش

دبير هنری پنجمين جايزه ادبی شعر كيش گفت: جشنواره ادبی باید محصول محور باشد؛ توجه به این مسئله مهم درجايزه ادبی شعر كيش بود منجر به انتشار کتاب و تولید آثاری به‌صورت موسیقی، سرود و ... شد.
کد خبر : 496310

به گزارش خبرنگار حوزه ادبیات و کتاب گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، پنجمین جایزه ادبی شعر کیش به میزبانی مدیریت فرهنگی و آموزشی معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش با برگزاری مراسم رونمایی از پوستر جشنواره یادشده در روز بيستم خردادماه فعالیت خود را به‌صورت جدی‌تری آغاز کرده است.


نغمه مستشارنظامی؛ دبير هنری پنجمين جايزه ادبی شعر كيش در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا، درباره این دوره از این رویداد ادبی گفت: شورای سياست‌گذاری اين دوره از جایزه را غلامحسين مظفري، مديرعامل سازمان منطقه آزاد كيش، دكتر سعيد پورعلی، معاون فرهنگی، اجتماعی اين سازمان، استادان ارجمند محمد علی بهمنی، علیرضا قزوه، عبدالجبار کاکایی، افشين علا و مصطفي محدثي خراساني تشكيل مي‌دهند.


وی با بیان اینکه رضا اردلان نيز به عنوان رئيس پنجمين جايزه ادبی شعر كيش فعاليت مي‌كند، افزود: اين جشنواره به داوری علیرضا قزوه، عبد الجبار کاکایی، محمود اکرامی فر، علی محمد مودب، مصطفي محدثي خراساني و رضا رفیع و هیئت انتخاب افشين علا، علیرضا بدیع و بنده برگزيدگان خود را در بخش‌های  شعر کلاسیک، شعر نو، نثر ادبی، ترانه و شعر طنز نيز معرفی خواهد كرد.


دبير هنری پنجمين جايزه ادبی شعر كيش با اشاره به محورهای آثار ارسالی اظهار کرد: توصیف جزیره زیبای کیش، خلیج فارس، گردشگری و دلاوران ایران موضوعات این رقابت هنری را تشکیل می‌دهند که آیین اختتامیه این جشنواره و معرفی برگزیدگان روز بیستم آذرماه امسال برگزار خواهد شد و متقاضیان این امکان را دارند که تا بیستم شهریور آثار خود را برای دبیرخانه جایزه ارسال کنند.


مستشارنظامی درباره کیفیت آثار در دوره‌های برگزار شده ابراز کرد: با توجه به نظر اساتیدی مثل استاد قزوه که چندین دوره در جریان برگزاری این جایزه قرار داشتند؛ کیفیت آثار از بسیاری از جشنواره‌های مطرح کشور بالاتر بوده است. دو شعر آقایان آرش پورعلی زاده و محمد حسین مهدویان از اشعار جشنواره بودند که در محضر مقام معظم رهبری قرائت شدند.


دبير هنری پنجمين جايزه ادبی شعر كيش گفت: جشنواره ادبی باید محصول محور باشد؛ تمام تلاش سیاست‌گذاران جایزه ادبی کیش این مهم بود که این تفکر منجر به انتشار کتاب و تولید آثاری بود که به‌صورت موسیقی، سرود و ... ارائه شده است. در هر دوره بخش‌های ویژه‌ای را به موضوعات اصلی اضافه می‌کردیم که در هر دوره شعرهای خوبی ارسال می‌شد و این دوره هم موضوع نثر ادبی را به عنوان یکی از قالب‌ها در جشنواره قرار دادیم که کار جدیدی بود.


وی بیان کرد: جشنواره شعر و سرود کیش با بهره‌مندی از رهنمودهای مقام معظم رهبری در زمینه توجه ویژه به شعر فاخر و سرود و حمایت های ارزشمند شورای سیاست گذاری جشنواره متشکل از برجسته‌ترین استادان معاصر دستاوردهای خود را حاصل لطف و مدد خداوند متعال و همراهی همیشگی شاعران و ادب دوستان پارسی زبان می‌داند.


این شاعر در تشریح دستاوردهای چهار دوره برگزاری جشنواره شعر و سرود کیش گفت: انتشار کتاب کیش در آیینه شعر، خلق ۱۱۲۴ اثر با موضوع کیش و خلیج فارس به زبان‌های فارسی، عربی، ترکی، انگلیسی، روسی، استونیایی و انتشار نام خلیج فارس و جزیره کیش در رسانه‌های عرب زبان و انگلیسی، استفاده از ترانه ها و اشعار در صداوسیما و جشنواره‌های موسیقی محلی، توجه ویژه به مقوله سرایش سرود بر اساس منویات مقام معظم رهبری و بهره‌گیری از سرودهای رسیده به دبیرخانه جشنواره با رضایت صاحبان اثر، کشف استعدادهای شعری در میان جوانان و نوجوانان و برگزاری سه دوره کلاس‌های آموزشی، معرفی جزیره کیش به عنوان قطب فرهنگی در میان اهالی ادب، توجه ویژه به ابعاد تاریخی، فرهنگی و زیست محیطی خلیج فارس و جزایر ایرانی و بسیاری از اثرات دیگر.


انتهای پیام/4028/


انتهای پیام/

ارسال نظر