صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۱۸ - ۲۱ خرداد ۱۳۹۹
معاون صنایع دستی کشور:

صنایع دستی گنج پنهان و نمونه بارز اقتصاد مقاومتی است/ هنرمندان گنجینه‌های زنده بشری هستند

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: صنایع دستی گنج پنهان و نمونه بارز اقتصاد مقاومتی است و هنرمندان گنجینه‌های زنده بشری هستند و امروز از عزیزانی تجلیل می‌کنیم که کسب رتبه اول در زمینه تعداد روستاها و شهرهای جهانی را مدیون آنها و همکارانشان هستیم.
کد خبر : 495020

به گزارش خبرنگار حوزه میراث فرهنگی گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، پویا محمودیان در آئین تجلیل از هنرمندان و صنعتگران شهرهای جهانی صنایع دستی به مناسبت روز جهانی صنایع دستی که بعدازظهر امروز توسط معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برگزار شد گفت: بهانه آئین امروز تجلیل نمادین از هنرمندان شهرها و روستاهای جهانی کشور است.


وی افزود: ما با صبر و همدلی نشان دادیم این روزهای سخت را میتوانیم سپری کنیم و دوباره به روزهای خوب برگردیم و مثل روزهای سختی مانند جنگ که در گذشته داشتیم و در آن سربلند شدیم، از شد این موقعیت هم سربلند بیرون بیاییم.


معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ادامه داد: از همان ابتدا که صنعتگران و هنرمندان صنایع دستی با شیوع کرونا با مشکل روبه‌رو شدند تلاش کردیم با فراهم کردن بسته‌های حمایتی در کنارشان باشیم.


وی توضیح داد: حمایت از هجده رسته شغلی در فهرست حمایت قرار گرفت که صنایع دستی یکی از آنها بود و نگاه ویژه ای به آن شد تا در سه زمینه حمایت از تولید و عرضه و فروش محصولات صنعتگران و هنرمندان بسته هایی ارائه شود.


محمودیان تشریح کرد: در این بسته ابعاد مختلفی از قبیل بخشودگی اجاره کارگاه کسانی که در سایت های تاریخی مشغول به کار هستند، ایجاد فرصت سه ماهه برای بازپرداخت اقساط بانکی، تسهیلات ۱۲ درصدی و بخشودگی هزینه گاز و برق مصرفی کارگاه‌ها در نظر گرفته شد.


وی افزود : دو مجموعه بنیاد برکت و بنیاد اقتصادی کوثر به حمایت از صنایع دستی و هنر ملی کشورشان آمدند تا عزیزانی که در این حوزه فعالیت می‌کنند کمتر با سختی و مشکل روبه‌رو باشند.


معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: صنایع دستی گنج پنهان و نمونه بارز اقتصاد مقاومتی است و هنرمندان گنجینه های زنده بشری هستند و امروز از عزیزانی تجلیل می‌کنیم که کسب رتبه اول در زمینه تعداد روستاها و شهرهای جهانی را مدیون آنها و همکارانشان هستیم.


وی تصریح کرد: ۳۱ استان ۳۱ ظرفیت منحصر به فرد هستند و بخش یا قسمتی از کشور را خالی از هنر و صنایع دستی پیدا نمی‌کنید.
انتهای پیام/۴۱۴۵


انتهای پیام/

ارسال نظر