صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۵۶ - ۱۹ خرداد ۱۳۹۹
معاون وزیر بهداشت در نشست ویدئو کنفرانس:

بازگشایی دانشگاه در شرایط کرونا اولویت دارد/ تمهیدات دانشگاه‌های علوم پزشکی برای بازگشایی دانشگاه‌ها

معاون فرهنگی و دانشجویی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه رسالت دانشجویان علوم پزشکی سلامت کشور است؛ گفت: اولویت ما بازگشایی دانشگاه‌ها در شرایط کرونا است که ترم با کیفیت داشته باشیم.
کد خبر : 494478

به گزارش خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، سیما سادات لاری صبح امروز  در نشست خبری ویدیو کنفرانس با خبرنگاران اظهار کرد: از شنبه 17 خردادماه دانشگاه‌های علوم پزشکی تا ظرفیت 50 درصد بازگشایی شدند.


وی افزود: با توجه به اینکه رسالت این دانشجویان سلامت کشور است؛ تمهیداتی برای میهمان شدن دانشجویان در دانشگاه محل زندگی و یا پذیرش در خوابگاه  حداکثر در هر اتاق 2 نفر پذیرش می‌شوند. کلاس‌های تئوری به‌صورت مجازی برگزار شدند؛ اما دروس عملی با حداقل ظرفیت دانشجویان فرا خواسته شدند.


اجباری به بازگشایی دانشگاه‌های علوم پزشکی وجود ندارد


معاون فرهنگی و دانشجویی وزیربهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص بازگشایی دانشگاه‌های علوم پزشکی گفت: با توجه به اینکه روسای دانشگاه علوم پزشکی عضو ستاد کرونا در هر استان هستند و در برخی مناطق هنوز هیچ دانشگاهی بازگشایی نشده است؛ در خصوص بازگشایی دانشگاه‌ها اجباری وجود ندارد و تصمیم‌گیری به دانشگاه‌ها واگذارشده است.


لاری تصریح کرد: در دانشگاه‌ها به‌تمامی دانشجویان پک‌های بهداشتی ارائه می‌شود. همچنین برخی از دانشگاه‌ها از دانشجویان خود تست کرونا نیز می‌گیرند. هرچند نتیجه این تست تنها ۵۰ درصد صحت دارد؛ اما حضور دانشجویان در دانشگاه برای دانشگاه علوم پزشکی تازگی ندارد؛ زیرا از ابتدا دانشجویان تحصیلات تکمیلی در دانشگاه علوم پزشکی حضور داشتند.


تأمین مبالغ لوازم حفاظتی کلاس‌ها و خوابگاه‌های دانشجویان


وی با اشاره به تأمین مبالغ لوازم حفاظتی کلاس‌ها و خوابگاه‌های دانشجویان افزود: با دستور وزیربهداشت مبلغی که برای مبارزه با کرونا در دانشگاه‌ها اختصاص‌یافته بود، لوازم حفاظتی کلاس‌ها و خوابگاه‌های دانشگاه تأمین می‌شود.


افزایش و پرداخت حقوق دستیاران و کارورزان پزشکی


معاون فرهنگی و دانشجویی وزیربهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پاسخ به خبرنگار خبرگزاری آنا در خصوص عدم افزایش و پرداخت حقوق دستیاران و کارورزان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تصریح کرد: دانشگاه‌ها موظف هستند از یک تا سه برابر حقوق کارورزان پزشکی را افزایش دهند که در خصوص میزان آن هیئت‌امنای هر دانشگاه تصمیم‌گیری می‌کند. اگر این افزایش در هر یک از دانشگاه علوم پزشکی اعمال نشود؛ قابل‌رسیدگی و بررسی است.


تأکید بر بازگشایی دانشگاه‌ها در شرایط کرونایی


لاری با تأکید بر اینکه بازگشایی دانشگاه‌ها در شرایط کرونایی اولویت ما است، خاطرنشان کرد: وزارت بهداشت باوجود تلاش برای مبارزه با کرونا در نظر دارد دانشگاه‌های علوم پزشکی را در این شرایط بازگشایی کند و این موضوع فشاره دوچندانی را به این وزارتخانه وارد کرده است.


وی تأکید کرد: بازگشایی دانشگاه‌ها تصمیم سختی است که وزارت بهداشت آن را در اولویت خود قرار داده است و برای موفق شدن این هدف باید دانشجویان و مسئولان با یکدیگر همکاری داشته باشند. هدف از بازگشایی دانشگاه‌ها داشتن ترمی باکیفیت است.


حضور 8500 دانشجو در پویش مبارزه با کرونا


معاون فرهنگی و دانشجویی وزیربهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیان کرد: در پویش دانشجویی مبارزه با کرونا ۸ هزار و ۵۰۰ دانشجو شرکت کردند که بیش از ۵ هزار دانشجو از دانشگاه‌های علوم پزشکی بودند. در پویش مبارزه با کرونا دانشجویان در چهار جبهه فعالیت‌های فرهنگی، پیشگیری، مستندسازی و درمان فعالیت می‌کردند که تعدادی از کارورزان به کرونا مبتلا شدند اما هیچ مورد فوتی نداشتیم.


لاری در خصوص کالبدشکافی مبتلایان به ویروس کرونا گفت: کالبدشکافی از مبتلایان به ویروس کرونا در معرض کارورزان و یا تمرین برای دانشجویان انجام نمی‌شود. کالبدشکافی تنها برای دانشجویان مقطع دکتری است که در آزمایشگاه‌ها با حضور محدود دانشجویان انجام می‌شود.


چگونگی برگزاری جشنواره‌های دانشجویی


معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت عنوان کرد: جشنواره تیتر ۱۱ در فضای مجازی برگزار می‌شود که جزئیات آن و زمان‌بندی متعاقباً می‌شود. همچنین جشنواره‌های قرآنی و سیمرغ نیز در بستر مجازی برگزاری خواهد شد. جدول زمان‌بندی جشنواره تیتر ۱۲ و جشنواره قرآنی مشخص‌شده است که اگر ستاد ملی مبارزه با کرونا اجازه دهد، این جشنواره‌ها به‌صورت حضوری برگزار می‌شوند. برنامه‌ریزی در حوزه برگزاری جشنواره‌ها به‌صورت حضوری و مجازی انجام‌شده است که در صورت امکان جشنواره‌های دانشجویی به‌صورت حضوری برگزار شوند.


وی با بیان اینکه هر یک از دانشگاه‌های علوم پزشکی متولی یکی از جشنواره‌های کشوری هستند، اظهار کرد: جشنواره بین‌المللی کارتون نیز در بستر مجازی توسط دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد که در این جشنواره به سه‌نفره برتر هزار و ۵۰۰ یورو جایزه داده می‌شود.


جشنواره بین‌المللی کارتون در ایران با حضور 88 کشور برگزار شد


لاری ادامه داد: در جشنواره بین‌المللی کارتون از ۸۸ کشور هزار و ۴۰۰ اثر از بهترین کاریکاتوریست‌های دنیا ارسال‌شده که برگزیدگان این جشنواره مشخص‌شده است و مراسم اختتامیه این جشنواره نیز با حضور وزیربهداشت برگزار خواهد شد و کشور چین در نظر دارد پس از ایران این جشنواره را برگزار کند.


تعیین تکلیف غذای دانشجویی


معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت درمان و آموزش در پاسخ به خبرنگار خبرگزاری آنا در خصوص توزیع غذا در خوابگاه‌ها توضیح داد: بازگشایی سلف‌سرویس‌ها ممنوع است و توزیع غذا در خوابگاه‌ها انجام شود؛ در این خصوص گزارش‌هایی به ما ارسال‌شده است که دانشگاه‌ها با توجه به اینکه نمی‌توانند سالاد و سبزیجات در بین دانشجویان توزیع کنند به آن‌ها به‌صورت روزانه میوه توزیع می‌کنند


وی در خصوص ادامه فعالیت‌های فرهنگی در خوابگاه‌های دانشجویی گفت: فعالیت‌های فرهنگی به‌صورت حضوری در دانشگاه تعطیل است و تمامی این فعالیت‌ها در بستر مجازی پیگیری می‌شود. همچنین بسترهای خوبی در فضای مجازی برای ادامه فعالیت‌های ورزشی دانشجویان ایجادشده است. دانشجویان از ویدیو فعالیت‌های ورزشی خود به دانشگاه‌ها ارسال می‌کند که ویدئو آن‌ها موردبررسی و داوری قرار می‌گیرد. همچنین مشاوره‌های دانشجویی نیز به‌صورت آنلاین و تلفنی به دانشجویان خدمات ارائه می‌کنند.


انتهای پیام/4084/


انتهای پیام/

ارسال نظر