صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۱۲ - ۱۷ خرداد ۱۳۹۹
قراداد جدید ناسا با اسپیس‌ایکس امضا شد؛

تلاش ناسا برای تسریع در پروژه سفر به مریخ

ناسا با هزینه میلیون‌ها دلار قصد دارد در پروژه بعدی شرکت اسپیس‌ایکس همکاری و تلاش برای توسعه پروژه‌‎های سفر به مریخ را افزایش دهد.
کد خبر : 494100

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، ناسا در تلاش است تا با همکاری شرکت اسپیس‌ایکس قطعه دیگری برای ساخت ایستگاه مخصوص سفر به سیارات منظومه شمسی را تولید کند. ناسا قصد دارد با ساخت سفینه فضاپیمای آرتمیس رویاهای سفر انسان به مریخ را محقق سازد.


بررسی‌های طولانی مدت سازمان‌های فضایی نشان داده است اگر روزی انسان‌ها بخواهند به مریخ سفر کنند برای سهولت در امر جابه‌جایی فضانوردان و تامین تدارکات لازم باید ایستگاه فضایی مخصوصی ساخته شده و در محلی معین از مسیر حرکت سفینه فضاپیما به سمت مریخ قرار گیرد. دانشمندان ناسا با همکاری چند سازمان فضایی دیگر و شرکت اسپیس‌ایکس به طور هم زمان در حال تلاش بر روی پروژه ایستگاه فضایی Lunar Gateway و سفینه فضاپیمای Artemis هستند.



ناسا برای کابین ویژه سکونت فضانوردان در Lunar Gateway قراردادی به ارزش 187 میلیون دلار با ایپیس‌ایکس امضا کرده است. این کابین روی زمین ساخته شده و پس از آزمایش تمامی قسمت‌های آن به فضا پرتاب می‌شود. ناسا سال گذشته بابت ساخت قطعاتی دیگر از ایستگاه مخصوص مسافران مریخ به شرکت Maxar مبلغ 375 میلیون دلار را پرداخت کرد. فضانوردانی که در Lunar Gateway مستقر می‌شوند علاوه بر مریخ به ماه نیز سفر خواهند کرد.


بر اساس اطلاعیه ناسا بخشی از پروژه‌های فضایی مرتبط با Lunar Gateway در سال 2023 به اتمام می‌رسد. هنوز مشخص نیست انسان‌ها چه زمان توانایی‌های لازم برای سفر به سیاره سرخ را بدست می‌آورند اما امروز سازمان‌های فضایی در کشورهای مختلف با بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی دانشمندان و تجهیزات پیشرفته فضایی بیش از هر زمان دیگری به اکتشاف در سیاره‌های منظومه شمسی نزدیک‌ شده‌اند.


انتهای پیام/4144/


 


انتهای پیام/

ارسال نظر