صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۲۱ - ۱۷ خرداد ۱۳۹۹
گودرزی در گفتگو با آنا مطرح کرد؛

هشدار پلیس فتا به فروشندگان سلاح سرد در شبکه‌های اجتماعی/ کاربران برای جلوگیری از هک شدن در فضای مجازی چه اقداماتی انجام دهند؟

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ با ارائه راهکارهایی برای جلوگیری از هک شدن در فضای مجازی گفت: مردم باید قبل از استفاده از هرگونه شبکه اجتماعی اطلاعات خود را در زمینه استفاده از فضای مجازی بالا ببرند.
کد خبر : 493974

سرهنگ داود معظمی گودرزی در گفتگو با خبرنگار انتظامی گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، رواج انواع و اقسام کلاهبرداری‌های اینترنتی را زنگ خطری برای کاربرانی که شیوه‌های امنیتی را رعایت نمی‌کنند، دانست و با اشاره به روش پخش لینک توسط هکرها اظهار کرد: یکی از روش‌های مرسوم هکرها که این روزها بسیار مشاهده می شود، این است که اعلام می‌کنند فلان شبکه اجتماعی به‌زودی قرار است فیلتر شود که کاربر با استفاده از لینک ارسال شده وارد یک فضا می‌شود و مجبور است اطلاعات شخصی خود را وارد کند.


وی افزود: بسیاری از کاربران شبکه‌های اجتماعی بدون داشتن اطلاعات کافی نسبت به لینک مورد نظر وارد آدرس مورد نظر هکر شده و با وارد کردن اطلاعات خود، به هکر اجازه دستیابی به اطلاعات شخصی خود را می‌دهند.


رئیس پلیس فتای تهران بزرگ با اشاره به راه‌های پیشگیری از افتادن در دام هکرها گفت: مردم باید قبل از استفاده از هرگونه شبکه اجتماعی اطلاعات خود را در زمینه استفاده از فضای مجازی بالا ببرند و با راه‌اندازی احراز هویت دومرحله‌ای مانع دستیابی هکرها به اطلاعات شخصی شوند.


وی با بیان اینکه بسیاری از افراد سرشناس نیز قربانی هکرها قرار گرفته‌اند، گفت: متأسفانه خیلی از افراد سرشناس و شاخ‌های مجازی نیز جزء قربانیان این موضوع قرار گرفته‌‌اند.



گودرزی اظهار کرد: شگرد فیشینگ هم یکی از شگردهای معروف سارقان است که نه‌تنها در ایران بلکه در اقصی نقاط جهان سارقان انجام می‌دهند و این روش یکی از شگردهای مرسوم بین هکرهای سیاه است.


وی افزود: در حوزه بانک‌داری الکترونیک با توجه به راه‌اندازی  ‌OTP توانستیم جلوی اکثر سرقت‌ها را بگیریم اما در بحث شبکه‌های اجتماعی با توجه به این موضوع که بسیار کم‌هزینه است و به‌راحتی می‌توانند با یک لینک تله دسترسی به اطلاعات شخصی فرد پیدا کنند که در این زمینه شگردهای مختلفی دارند.


رئیس پلیس فتای تهران بزرگ  در مورد برخورد با فروشندگان سلاح سرد در فضای مجازی گفت: قبلاً نیز تاکید کردیم با افرادی که امنیت مردم را به خطر بیندازند برخورد جدی خواهیم کرد.


وی بیان کرد: پلیس فتا در فضای مجازی گشت‌هایی دارد که با حفظ حریم خصوصی کاربران و با هماهنگی مردم این فضا را رصد می‌کند؛ همچنین از مردم می‌خواهیم که تخلفات فضای مجازی را به ما گزارش دهند که می‌توانند به آدرس www.cyberpolice.ir مراجعه کنند. 


گودرزی در مورد هشدار تبلیغات مجازی برای سایت‌های هک گفت: قانون تکلیف را مشخص کرده و افرادی که در این زمینه فعالیت می‌کنند با برخورد قانون مواجه خواهند شد.


انتهای پیام/4148/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر