صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۰۰ - ۱۵ خرداد ۱۳۹۹

مغز چگونه رنگ‌ها را پردازش می‌کند؟

دانشمندان موفق به شناسایی شبکه‌های عصبی شده‌اند که مسئول رمزگذاری رنگ‌ها در مغز هستند.
کد خبر : 493696

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از فیوچریتی، گروه تحقیقاتی دانشگاه شیکاگو شبکه‌های عصبی پردازش‌کننده نور در مغز و نواحی مسئول رمزگذاری رنگ‌ها را شناسایی کرده‌اند.


برخی از بررسی‌های علمی نشان می‌دهد، رنگ‌هایی که انسان می‌بیند به صورت ذاتی در جهان فیزیکی وجود ندارد بلکه این رنگ‌ها نتیجه پردازش نور توسط مغز انسان است. حالا دانشمندان موفق به کشف نواحی در مغز شده‌اند که مسئول پردازش نور و نحوه درک رنگ‌ها توسط انسان است.


گروه تحقیقاتی با استفاده از اسکن‌های مغزی و روشی نوین متوجه شدند که قشر بینایی اولیه (که نخستین مرحله از پردازش تصویری در قشر مغز است) رنگ‌ها را دقیقا به شکلی که انسان تجربه می‌کند، نشان نمی‌دهد. از سوی دیگر نواحی در مسیر بینایی وجود دارد که رنگ‌ها را درست به شکلی که انسان می‌بیند، نمایش می‌دهد.


بررسی‌های بیشتر نشان داد که در نواحی بالاتر قشر بینایی، رنگ پردازش‌شده با رنگی که انسان می‌بینید، هماهنگ است. یافته‌های جدید درک بهتری از دیدن رنگ‌ها، از ورود و رمزگذاری نور فیزیکی به چشم تا تجربه دیدن رنگ، برای دانشمندان به ارمغان آورده است. گروه تحقیقاتی امیدوار است نتایج این مطالعه به طبقه‌بندی نواحی مختلف مسیر بینایی و درک انسان از رنگ‌ها کمک کند.


انتهای پیام/4021/


انتهای پیام/

ارسال نظر