صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۰۰ - ۱۲ خرداد ۱۳۹۹

بزرگ‌ترین هواپیمای برقی جهان به پرواز درآمد

بزرگ‌ترین هواپیمای الکتریکی دنیا پس از انجام آزمایش‌های فنی زیاد سرانجام به پرواز درآمد و توانست رکوردی را به نام خود ثبت کند.
کد خبر : 493211

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، هر روز شرکت‌های سازنده تجهیزات مرتبط با حمل و نقل هوایی خبرهای جدیدی از هواپیماهای الکتریکی و روند تکامل آن‌ها منتشر می‌کنند. حالا شرکت AeroTEC موفق شده با تولید بزرگ‌ترین هواپیمای برقی دنیا و به پرواز در آوردن آن رکوردی قابل توجه را به نام خود ثبت کند.


این هواپیما از نوع Cessna 208B است و با تجهیز شدن به موتور کاملا الکتریکی Magni500 با قدرت 750 اسب بخار توانست بدون هیچ مشکلی به مدت 30 دقیقه در آسمان پرواز کند. در مراسم پرواز این هواپیمای الکتریکی جمعی از مدیران بلند پایه شرکت‌های مختلف صنعت حمل و نقل هوایی نیز حضور داشتند. پس از فرود موفق هواپیمای Cessna 208B یکی از مدیران حاضر در محل پرواز گفت: پرواز بزرگ‌ترین هواپیمای الکتریکی جهان بی عیب و نقص بود.



با اینکه این هواپیما از بیرون دارای ظرفیت زیادی به نظر می‌رسد و در مدل معمولی آن 14 مسافر می‌توانند به راحتی سوار شوند ولی در Cessna 208B الکتریکی به دلیل اشغال فضای زیادی از کابین هواپیما به وسیله باتری‌ها، اکنون نهایتا به اندازه 9 سرنشین فضا وجود دارد. سازندگان این هواپیما ابزار امیدوارری کرده‌اند که تا سال 2021 ظرفیت آن را برای جابه‌جایی تعداد بیشتری از مسافران افزایش دهند. این هواپیما اکنون می‌تواند 160 کیلومتر را تنها با یکبار شارژ باتری طی کند.


شرکت‌های مختلف هواپیمایی پیش‌بینی می‌کنند در آینده شاهد پرواز هواپیماهای الکتریکی زیادی در آسمان کشورهای مختلف خواهیم بود و بدون شک آینده صنعت حمل و نقل هوایی متعلق به این نوع از هواپیماها است. اکنون شرکت‌های سازنده هواپیما سرمایه‌گذاری گسترده‌ای در بخش هواپیماهای الکتریکی انجام دادند و می‌خواهند در سال‌های آتی هواپیماهای خود را برای سفرهای هوایی گوناگون به کارگیری کنند.


اگرچه هزینه اولیه ساخت هر هواپیمای الکتریکی در مقایسه با نمونه بنزینی آن بسیار بیشتر است ولی بررسی‌ها نشان داده است این نوع از هواپیماها در طولانی مدت هزینه کمتری برای سازندگان دارند. به عنوان مثال هزینه تامین انرژی الکتریکی هواپیمای Cessna 208B در هر نیم ساعت 6 دلار است درحالی که هزینه بنزین به مراتب بیشتر است.


انتهای پیام/4144/


انتهای پیام/

برچسب ها: پرواز رکوردشکنی
ارسال نظر