صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۰۳ - ۰۹ خرداد ۱۳۹۹

تولید گوشت قرمز افزایش یافت

مقایسه عملکرد کشتارگاه‌های کشور در فروردین ١٣٩٩ با عملکرد ماه مشابه سال ۱۳۹٨ نشان‌دهنده افزایش ٢ درصدی مقدار تولید گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور است.
کد خبر : 492609

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، گزیده نتایج ماه فروردین آمارگیری کشتار دام کشتارگاه‌های رسمي کشور از سوی مرکز آمار ایران منتشر شد. بر اساس نتایج این طرح، وزن گوشت قرمز تولید شده انواع دام‌های ذبح‌شده در کشتارگاه‌های رسمي کشور در ماه فروردین ١٣٩٩ جمعاً ٢١,٩ هزار تن گزارش شده، که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.


بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با ١٢/١ هزار تن، ٥٥/٤ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با ٧/٩ هزار تن، بز و بزغاله با ١/٤۲ هزار تن و سایر انواع دام با ٤٢١ تن، به‌ترتیب ٣٦/٢ درصد، ٦/٥ درصد و ١/٩ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده‌اند.


مقایسه عملکرد کشتارگاه‌های کشور در فروردین ١٣٩٩ با عملکرد ماه مشابه سال ۱۳۹٨ نشان‌دهنده افزایش ٢ درصدی مقدار تولید گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور است. تغییرات مقدار تولید گوشت نسبت به ماه مشابه سال قبل برای گوسفند و بره ٤ درصد کاهش، برای بز و بزغاله ١٥ درصد افزایش، برای گاو و گوساله ٥ درصد افزایش، و برای شتر و بچه‌شتر ١٣ درصد کاهش داشته و برای گاومیش و بچه‌گاومیش تقریباً بدون تغییر بوده است.


انتهای پیام/4141


انتهای پیام/

برچسب ها: گوشت قرمز
ارسال نظر