صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۴۴ - ۰۸ خرداد ۱۳۹۹
بهاروند در هفتمین نشست استپ مطرح کرد؛

تزریق سلول‌های بنیادی به بیماران کرونایی احتمالا موجب بهبود آنان می‌شود

برگزیده مقیم کشورهای اسلامی جایزه مصطفی، با اشاره به نتایج آزمایشی بالینی روی بیماران مبتلا به کرونا گفت: تزریق سلول‌های بنیادی مِزانشیمی انسانیِ غیرخودی، به بیماران مبتلا به کرونای شدید با بیماری‌های زمینه‌ای و بستری در آی‌.سی.یو اطمینان‌بخش است و احتمالا سبب بهبود آنها می‌شود.
کد خبر : 492523

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از ستاد ارتباطات و اطلاع‌رسانی بنیاد مصطفی، دکتر حسین بهاروند، برگزیده مقیم کشورهای اسلامی جایزه مصطفی در دومین روز از هفتمین نشست برنامه تبادل تجربیات علم و فناوری استپ (STEP) که به‌صورت مجازی برگزار شد، گفت: این تحقیق در دو بیمارستان مسیح دانشوری و شریعتی، روی ۱۱ بیمار مبتلابه کرونای شدید و بستری در آی.سی.یو انجام شد.


وی اهداف این تحقیق را برشمرد و افزود: اهداف این تحقیق، اطمینان بخشی از پیوند موفق سلول‌های بنیادی در این بیماران و هدف دوم، ارزیابی آزمایش‌های تنفسی و بیوشیمیایی بیمار بعد از تزریق بود.


برگزیده مقیم کشورهای اسلامی جایزه مصطفی تصریح کرد: در این تحقیق هر بیمار سه بار تزریق وریدی سلول‌های بنیادی مزانشیمی را دریافت کرد، بعد از تزریق همه بیماران این مداخله پزشکی را تحمل کردند و واکنش آلرژیکی نداشتیم؛ همچنین اشباع اکسیژن در بیماران بالا رفت و کسانیکه زنده ماندند سطح بالاتری از اکسیژن را گزارش دادند.


بهاروند با اشاره به ۱۱ بیمار بررسی شده در این تحقیق خاطرنشان کرد: ۶ بیمار در مجموع بهبود یافتند.وی با بیان محدویت‌های این تحقیق گفت: ما در این روند، گروه کنترل نداشتیم؛ در مرحله بعدیِ انجام تحقیق که اکنون در حال انجام هستیم گروه کنترل داریم تا نتیجه دقیق‌تری به دست آید.


هفتمین نشست استپ امروز با حضور سخنرانانی از 21 کشور جهان با رعایت قوانین فاصله‌گذاری اجتماعی به‌صورت مجازی برگزار می‌شود.در این دوره از نشست استپ کارشناسان بیماری‌های عفونی و اساتید دانشگاه و متخصصان همراه با اساتیدی از کشورهای سنگاپور، آلمان، فرانسه، آمریکا، مالزی، هند، ژاپن، پاکستان، کانادا، چین، آذربایجان، بنگلادش، اردن، عمان، ایتالیا، اندونزی، ترکیه، عراق، کره جنوبی، قزاقستان و ایران تجربیات خود را در درمان این بیماری به اطلاع یکدیگر می‌رسانند.


انتهای پیام/4112/


انتهای پیام/

ارسال نظر