صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۴۸ - ۰۳ خرداد ۱۳۹۹
رایزن فرهنگی ایران در لبنان:

سازشکاری با غده سرطانی رژیم‌صهیونیستی محال است/تل‌آویو؛ عامل اصلی بحران‌های منطقه

رایزن فرهنگی ایران در لبنان با بیان اینکه رهبر کبیر انقلاب اسلامی رژیم صهیونیستی را غده سرطانی عنوان کرده‌اند، گفت: همزیستی و سازشکاری با این غده سرطانی محال است.
کد خبر : 491526

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا از رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در لبنان، عباس خامه‌یار در نشست مجازی (وبینار) با عنوان «فرهنگ روز قدس در مقابله با عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی» گفت: اصل طرح روز قدس که امام خمینی(ره) در سال نخست پس از پیروزی انقلاب آن را مطرح کردند، طرحی جنبشی، فرهنگی، بسیجی و مردمی بود تا در وجدان این امت بیداری ایجاد کند.



عباس خامه یار، رایزن فرهنگی ایران در لبنان 


وی افزود: انتخاب روز جمعه آخر از ماه رمضان و نامگذاری آن به نام قدس نیز مفاهیم بسیاری را در بر دارد؛ «قدس الاقداس» درون خود فرهنگ مقابله با سازشکاری با رژیم صهیونیستی را نهفته دارد. صاحب این طرح و مهندس بارز آن، امام راحل راهبرد و دیدگاه همه جانبه‌ای را برای این طرح دارد.


خامه‌یار عنوان کرد: طبق این دیدگاه، ساده‌انگاری خواهد بود چنانچه بخواهیم «وجود اسرائیل» را به‌عنوان نوعی از انواع اشغالگری فرض کنیم، بلکه چنین امری چیزی نیست جز استعمار و شعار «از نیل تا فرات» نیز طرحی استعمارگرانه کامل و ادامه‌دار به شمار می‌رود.


وی عنوان کرد: بدون شک دیدگاه راهبردی ایران درباره تأسیس رژیم صهیونیستی و استمرار بخشی وجود آن، برپایه همین نظریه استوار است. مفاهیم ایدئولوژیک و عقیدتی امام خمینی(ره) در 50 سال مبارزه خود با استکبار در همین راستا بود، به‌گونه‌ای که ایشان رژیم صهیونیستی را غده سرطانی در کالبد امت اسلامی توصیف کردند و محال است که انسان بتواند با غده سرطانی همزیستی داشته باشد. بنابراین همزیستی و سازشکاری با رژیم غاصب صهیونیستی غیر ممکن خواهد بود.


صهیونیزم تهدیدی برای وجود اسلامی است


رایزن فرهنگی ایران در لبنان تأکید کرد: دیدگاه ایران درباره وجود رژیم منحوس صهیونیستی بر این مبناست که معتقدیم آن‌ها دارای راهبردها و طرح‌های بسیار عمیق‌تر از آنچه برخی از شخصیت‌های رسمی متصور می‌کردند، هستند. این اشخاص بر این واقعیت موجود اسرائیلی تأکید می‌ورزند که طرح وجودی اسرائیل مبتنی بر اشغال سرزمین عربی یا بخشی از آن استوار است، در حالی که دیدگاه ایرانی(نظر امام خمینی) بر این اساس استوار است که به این موضوع از منظر وجودی نگاه می‌کند؛ یا به عبارتی آن را تهدیدی در مقابل وجود اسلامی قلمداد می‌نماید و به اشغال سرزمین یا یک منطقه عربی اکتفا نمی‌کند.


خامه یار گفت: اسرائیل عاملی استعماری، استکباری، امپریالیستی غربی در عمق جهان عرب به‌شمار می‌رود همین امر روشن کننده تفاوت ماهوی و بسیار بزرگ بین دو دیدگاه یاد شده در بالا است. از این رو تمام موضع‌گیری‌های امام خمینی و مواضع رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، بر این اساس استوار است که رژیم صیهونیستی را عامل اصلی تمام بحران‌ها و نابسامانی‌های موجود در منطقه می‌دانند.


وی تأکید کرد: به معنای دیگر باید گفت بر اساس دیدگاه امام راحل، استمرار حیات اسرائیل یعنی استمرار استعمار و نظام سلطه‌گر غرب بر عقل و اندیشه انسان عربی و اسلامی. امام خمینی از همان آغاز نهضت خود در سال ۱۳۴۲، بر جدایی بین استعمار و استبداد تأکید کردند و در سخنرانی مشهور خود که در مدرسه فیضیه شهر مقدس قم ایراد شد به روشنی این موضع اتخاذ شد. ایشان در سخنان خود  ۱۸ بار به اسرائیل و ۱۵ بار به شاه اشاره کردند.



انقلاب اسلامی ایران براساس مقابله با استعمار و توسعه‌طلبی استعماری اسرائیل بنیان نهاده شد تا از نقشه‌های توسعه‌طلبانه اسرائیل جلوگیری نماید که یکی از بزرگترین دستاوردهای این انقلاب همانا جلوگیری از تثبیت و توسعه رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی و منطقه است.



به گزارش آنا، به مناسبت روز جهانی قدس نشستی مجازی (وبینار) با عنوان «فرهنگ روز قدس در مقابله با عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی» برگزار شد.


در این نشست مجازی شخصیت‌های بین‌المللی همچون «شیخ‌ماهر حمود»، رئیس اتحادیه جهانی علمای مقاومت؛ «معن بشور»، رئیس مرکز عربی بین‌المللی ارتباط و همبستگی؛ «قاسم صالح»، دبیرکل کنفرانس احزاب عربی؛ «ادریس هانی»، نویسنده و پژوهشگر مراکشی و «عباس خامه‌یار»، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در لبنان به ایراد سخن پرداختند.


انتهای پیام/4106/4033/


انتهای پیام/

ارسال نظر