صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۰۰ - ۰۱ خرداد ۱۳۹۹

روبات‌های انباردار چینی صنایع خرده فروشی را تحت سلطه خود درمی‌آورند

تعدادی از بزرگ‌ترین شرکت‌های آمریکایی می‌خواهند روبات‌های هوشمند چینی را در کارهای انبارداری به خدمت بگیرند.
کد خبر : 491169

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، روبات‌های انباردار چینی به زودی راهی آمریکا شده و در زمینه تخصصی که برای آن طراحی شده‌اند فعالیت خود را آغاز می‌کنند. قرار است این روبات‌ها نه تنها در ایالات متحده بلکه سایر کشورهای آمریکای شمالی نیز به کارگیری شوند. 


با توجه به شیوع بیماری کرونا و خطرناک بودن حضور نیروی انسانی در محل‌هایی مانند انبارها مدیران شرکت‌های مختلف تصمیم گرفتند برای سروسامان بخشیدن به کارهای انبارداری مجموعه‌های خود از روبات‌های هوشمند استفاده کنند. روبات‌های هوشمند انباردار بدون نیاز به کنترل انسانی همه فعالیت‌هایی را که از قبل برای آن برنامه‌ریزی شده‌اند با دقت تمام انجام می‌دهند.


صنایع بزرگ خرده‌فروشی به علت نیاز شدید به فضای کافی در انبارها برنامه‌ریزهای زیادی برای بهترین استفاده از فضاهای انبارهای خود را انجام می‌دهند. شرکت‌های فعال در این حوزه سالانه میلیون‌ها دلار هزینه برای کارهای انبارداری پرداخت می‌کنند. شرکتی چینی Geek+ با طراحی روبات‌هایی کارآمد صنایع بزرگ آمریکایی را متقاعد ساخته که از محصولات آن استفاده کنند.



شرکت Geek+ طبق قرارددادهای مشترک خود با صنایع بزرگی در ایالات متحده، ژاپن، هنگ هنگ و سنگاپور قرار است به زودی 10 هزار روبات انباردار هوشمند را در اختیار آن‌ها قرار دهد. به غیر از تعداد مهندسانی که در کارخانه این شرکت چینی فعالیت می‌کنند تنها 800 نفر در ساختمان اداری آن در پکن شاغل هستند.


شرکت Geek+ در سال 2015 میلادی برای توسعه روبات‌های هوشمند خود مبلغی به اندازه 390 میلیون دلار سرمایه گذاری کرد و در سال 2018 به عنوان بزرگ‌ترین سازنده روبات‌های مستقل در جهان شناخته شد. بدون شک رقابت با این شرکت چینی کار راحتی نیست ولی تجربه نشان داده همواره ایده‌های خلاق در جهان فناوری سرمایه را به سمت خود جذب می‌کند.


انتهای پیام/4144/


انتهای پیام/

برچسب ها: روبات هوشمند
ارسال نظر