صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۵۹ - ۲۰ آبان ۱۳۹۴
مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران در گفت‌وگو با آنا:

اختصاص سرانه آموزشی به مدارس دولتی و خصوصی ابلاغ نشده است

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران گفت: هنوز مطلبی مبنی بر اختصاص سرانه آموزشی به مدارس دولتی و خصوصی به ما ابلاغ نشده است.
کد خبر : 49022

اسفندیار چهاربند مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا در مورد گفته‌های اخیر وزیر آموزش و پروش مبنی بر اختصاص سرانه به مدارس دولتی و خصوصی و پایین بودن سرانه مدارس دولتی نسبت به مدارس خصوصی اظهار کرد: من اطلاعی از این گفته‌های آقای وزیر در مورد کمتر بودن سرانه مدارس دولتی نسبت به مدارس خصوصی ندارم و چنین مطلبی تاکنون به ما ابلاغ نشده است.


وی افزود: به طور معمول در شهر تهران سرانه هر دانش آموز بالغ بر 1 میلیون و 560 هزار تومان است که از سوی دولت برای یک سال تحصیلی هر دانش آموز پرداخت می‌شود و این سرانه مجموعه هزینه‌هایی است که برای حقوق معلمان و سایر هزینه‌های اداره کردن وضعیت مدارس تعلق می‌گیرد. البته قطعا این هزینه‌ها در مدارس غیر دولتی بیشتر است زیرا هم ساعت کار مدارس غیر دولتی و هم نرخ حق الزحمه‌ای که پرداخت می‌کنند به نسبت مدارس دولتی بسیار بیشتر است و دست کم 2 تا 2 و نیم برابر همین مبلغ در مدارس دولتی است.


مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران یادآور شد: تلاش می‌کنیم این سرانه بین مدارس دولتی و غیر دولتی با همین فاصله‌ای که در حال حاضر دارند در آینده نیز حفظ شود. زیرا بیشتر شدن این فاصله هم مشارکت مردم را در مدارس غیر دولتی کاهش می‌دهد و هم می‌تواند منتهی به بی‌عدالتی آموزشی در کشور شود.


چهاربند ادامه داد: می‌کوشیم به موازات مطالبات و تقاضای اجتماعی در مورد آموزش و پروش با کیفیت و موثر در بخش دولتی هم مدارس را از حیث تجهیز مدرسه و تامین منابع انسانی و زمان آموزش با مدارس غیر دولتی به نوعی رقابتشان را حفظ کنیم.


وی در پاسخ به این سئوال که مدارس استعدادهای درخشان بدون ضابطه در حال گسترش یافتن است و اینکه دانش آموزان مدارس سمپاد به طور قطع جزو افراد تیزهوش نیستند،‌ گفت: در طول سال‌های گذشته یعنی از سال 1389 تا سال 1392 رشد بی‌رویه و نامتعارف در مدارس استعدادهای درخشان صورت گرفت که از جمعیت تعریف شده دانش آموزان تیزهوش بیشتر بود در طول 2 سال گذشته ما این موضوع را تعدیل کردیم.


مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران گفت: بین جمعیت دانش آموزان تیزهوش در دوره سنی 13 تا 17 ساله و ظرفیت ورودی مدارس تناسبی برقرار کردیم و دانش آموزان که پذیرفتنه می‌شوند دارای همان شرایط و استعدادها هستند و در طول 2 سال گذشته 5 مدرسه منحل شد و 2 مدرسه نیز ادغام شد و از 43 مدرسه استعدادهای درخشان در شهر تهران امروز 38 مدرسه فعال داریم.


وی ادامه داد: امروز کیفیت پذیرش این مدارس افزایش یافته است و همچنین برنامه‌های درسی و آموزشی نیز مورد بازنگری قرا گرفته است اما در هر صورت باید قبول کنیم که مدارس استعدادهای درخشان شهر تهران با کیفیت ترین مدارس ما هستند و سایر مدارس از نظر رتبه کیفی بعد از این مدارس قرار می‌گیرند.


انتهای پیام/

ارسال نظر