صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۴۳ - ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۹
در نشست کارگروه اجرایی فراکسیون مردمی انقلاب اسلامی مطرح شد؛

از حضور 240 نماینده منتخب مجلس یازدهم در فراکسیون انقلاب تا کنایه به نحوه ریاست لاریجانی و روحانی

نشست کارگروه اجرایی فراکسیون مردمی انقلاب اسلامی در حالی برگزار شد که در این جلسه انتقادهای زیادی از سوی منتخبان به نحوه ریاست لاریجانی در مجلس صورت گرفت.
کد خبر : 490059

به گزارش خبرنگار حوزه احزاب گروه سیاسی خبرگزاری آنا، علیرضا زاکانی در نشست تمهیدات کارگروه اجرایی فراکسیون مردمی انقلاب اسلامی که صبح امروز در خبرگزاری فارس برگزار شد، اظهار کرد: امروز وضعیت کشور در شرایط حساسی است و ماحصل این شرایط اقتضا کرده تا تمهیدات ویژه‌ای برای آن اندیشیده شود.


وی با بیان اینکه حال عمومی مردم مناسب نیست، گفت: این حال مردم ناشی از فشارها و بی‌تدبیری‌هایی است که از ناکارآمدی دولت و مجلس نشأت گرفته؛ لذا مجلس یازدهم باید فکری به حال مردم کند و نیازهای مردم را تأمین و در مسیر منکوب کردن فقر و فساد قدم بردارد.


حال عمومی مردم مناسب نیست


منتخب مردم قم در مجلس یازدهم با اشاره به این مطلب که یک رسالت تاریخی بر دوش مجلس یازدهم است، یاداور شد: مجلس یازدهم با روحیه انقلابی باید وظایف خود را به سرانجام مثبت برساند.


زاکانی بیان کرد که مجلس یازدهم باید از حواشی فاصله بگیرد و به سمت هویت انقلابی و مردمی پیش برود و به همین خاطر پیشنهاد شد تا فراکسیون اکثریت مردم به نام فراکسیون نیروهای انقلاب اسلامی نام‌گذاری شود.


وی با اشاره به اینکه با استفاده از ظرفیت تمام نمایندگان این امکان فراهم است تا در کمترین زمان ممکن امید را در جامعه گسترش و اقتصاد ایران را نجات داد.


240 نماینده در فراکسیون نیروهای انقلاب حضور دارند


رئیس فراکسیون نیروهای انقلاب اسلامی مجلس یازدهم خاطرنشان کرد: فراکسیون اکثریت مجلس متشکل از نمایندگانی است که ائتلاف نیروهای انقلاب در انتخابات مجلس یازدهم آن‌ها را معرفی کرد که بالغ بر ۲۰۷ نفر از این نمایندگان متعلق به ائتلاف هستند. در کنار آن، چند نفر از افرادی که جبهه پایداری معرفی کرده بود و عضو ائتلاف نبودند نیز به‌عنوان اعضای ثابت فراکسیون مد نظر قرار گرفته شده‌اند.


وی ادامه داد: با توجه به اقبالی که جمع مستقلین برای حضور در فراکسیون اکثریت دارند، یک فراکسیون بالغ بر ۲۴۰ نفر را در مجلس یازدهم داشته باشیم که اسم آن هم فراکسیون مردمی انقلاب اسلامی پیشنهاد شده است.


زاکانی با بیان اینکه به‌علت کرونا امکان گردهم آمدن این افراد در تهران فراهم نشد،‌ تصریح کرد: قرار شد به ازای هر پنج نفر یک نفر از هر حوزه انتخابیه به ائتلاف معرفی شود و مجموعاً ۶۲ نفر به عنوان شورای موقت فراکسیون اکثریت مجلس معرفی شدند.


وی ادامه داد: هفته گذشته جلسه پرشوری برگزار شد و ۵۹ نفر در جلسه شرکت کردند که در این جلسه چهار کارگروه اعم از کارگروه تنظیم برنامه مجلس یازدهم، کارگروه تغیر آیین‌نامه مجلس و کارگروه تغییر مؤلفه‌های نحوه اجرایی شدن تبصره ۱ ماده ۳۶ آیین نامه که مربوط به تقسیم کمیسیون‌های مجلس است و کارگروه اجرایی، مشخص شدند که برای کارگروه اجرایی رأی گیری شد.


زاکانی ادامه داد:‌ ۱۱ نفر از اعضای کارگروه اجرایی در این جلسه انتخاب شدند و با محبت خود، بنده را به عنوان رئیس این کارگروه انتخاب کردند. همچنین آقایان جوکار به‌عنوان نایب رئیس، نادری و حاتمی هم به‌عنوان دبیران کارگروه انتخاب شدند.


منتخب مردم قم در مجلس یازدهم درباره وظایف کارگروه اجرایی فراکسیون مردمی انقلاب اسلامی، گفت:‌این کارگروه تلاش دارد تا هم شورای موقت را مجدداً‌ برگزار کند و هم فراکسیون را در دو نوبت داشته باشد که در نوبت اول فراکسیون، هیئت رئیسه مجلس انتخاب خواهد شد. درواقع عصر روز چهارشنبه هفتم خرداد که جلسه نخست مجلس یازدهم برگزار خواهد شد، انتخاب هیئت رئیسه مجلس در فراکسیون مردمی انقلاب اسلامی صورت می‌گیرد.


زاکانی با بیان اینکه انتخاب رئیس، نواب رئیس و سایر اعضای مجلس، فقط از مجرای فراکسیون است،‌ تصریح کرد: سایر دوستانی که این روزها گرد هم جمع می‌شوند و دیگران را به تفاهم دعوت می‌کنند، اقدام آن‌ها جنبه پیشنهادی خواهد داشت و رسمیت ندارد.


وی ادامه داد: آن چیزی که رسمیت دارد، فراکسیون مجلس است،‌ لذا هیچ ایرادی هم ندارد که دوستان در کنار هم بنشینند و برای به تفاهم رسیدن کار بکنند تا در فراکسیون بتوانند نامزدهای خودشان را اعلام کنند.


زاکانی ادامه داد: مقرر شد پنجشنبه یکم خرداد در دو نوبت صبح و عصر، نشستی برای نمایندگان عضو فراکسیون انقلاب داشته باشیم. از اعضای شورای موقت استمداد شد که آیا رؤسای پیشنهادی و نواب رئیس پیشنهادی را دعوت کنیم یا خیر، که بنا شد بعد از نظرخواهی از این ۶۲ نفر، همه افرادی که در مظان انتخاب هستند به جلسه روز پنجشنبه دعوت شوند تا برنامه‌های خودشان را بیان کنند.


منتخب مردم تهران در مجلس یازدهم در پاسخ به این سؤال مبنی بر اینکه اولویت‌های اقتصادی و معیشتی مجلس یازدهم چیست، اظهار کرد: مجلس یازدهم باید مطلوب‌های ۱۰ مجلس قبلی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ داشته باشد و از کاستی‌های آن مبرا باشد.


وی گفت:‌ در مجالس قبلی برنامه وجود نداشت، اما کارگروه شورای موقت این فراکسیون برنامه موقتی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ مشخص کرده تا بتواند در ۴ سال آینده مجلس آن را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ دنبال کند، ضمن این که برنامه یک ساله، سه ساله و چهارساله هم تنظیم شده است.


مواجهه با پلشتی‌ها مانند مفاسد اقتصادی و قاچاق در دستورکار مجلس یازدهم است


زاکانی درباره برنامه یک ساله اظهار کرد: شفافیت مجلس و تسری آن به سایر حوزه‌های کشور و توزیع مناسب امکانات در کشور جزو این برنامه‌هاست، این در حالی است که امکانات در کشور وجود دارد ولی عادلانه نیست، لذا تصویب احکامی که بتواند این امکانات را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ عادلانه توزیع کند بسیار مهم است.


وی خاطرنشان کرد: مواجهه با پلشتی‌ها مانند مفاسد اقتصادی و قاچاق در دستورکار مجلس یازدهم است، ضمن این که می‌کوشیم موانعی که مانع از توزیع امکانات در کشور می‌شود را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ رفع کنیم.


رئیس کارگروه اجرایی فراکسیون مردمی انقلاب اسلامی اظهار کرد: ایجاد زمینه و بستر برای کار و تولید و جهش در مجلس یازدهم بسیار مهم است.


زاکانی گفت: سال اول قرار است حدود ۸ طرح اقتصادی در مجلس یازدهم دنبال شود و تا سال سوم امیدواریم که دولت جوان و انقلابی سر کار بیاید و کشور از حالت معطلی در بیاید، به همین دلیل ۱۴ سرفصل و طرح در دستورکار قرار خواهد گرفت.


وی ادامه داد: امروزه اقتصاد، فوریت اول کشور است که معیشت و اشتغال و کنترل تورم و ایجاد تسهیلات برای مردم از دیگر اولویت‌هاست.


زاکانی خاطرنشان کرد: اساس کار مجلس معطوف به فرع مشکلات کشور و مردم است و می‌کوشیم به پیشرفت کشور سرعت بیشتری ببخشیم، اما با توجه به توانمندی‌های داخلی و ظرفیت‌های جهانی باید این موضوعات را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ دنبال کنیم.


رئیس کارگروه اجرایی فراکسیون مردمی انقلاب اسلامی اظهار کرد: نقش فراکسیون مردمی انقلاب اسلامی برای رسیدن به نتایج مذکور اجرای این برنامه‌ها و طرح ها بسیار مهم است چراکه فراکسیون اصلی مجلس می‌تواند موتور محرکه و پیشران در داخل مجلس باشد.


وی در پاسخ به سوالی درباره این که آیا رئیس مجلس آینده به دنبال ریاست است یا سخنگوی مجلس است، گفت: افراد شاخصی در حال حاضر نامزد ریاست مجلس هستند و برخی از افراد هم به دنبال معرفی کردن نامزدهای دیگر هستند.


زاکانی اضافه کرد:‌ در پنجشنبه هفته جاری نامزدهای ریاست مجلس برنامه‌های خود را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به این فراکسیون ارائه داده و اعضا آن را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ استماع خواهند کرد.


رئیس کارگروه اجرایی فراکسیون مردمی انقلاب اسلامی اظهار کرد: اعضای فراکسیون انقلاب اسلامی در نهایت باید به نامزدهای ریاست مجلس رأی دهند تا بتوانیم آن را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ در صحن اعلام کنیم. این در حالی است که در حال حاضر تمامی کارهای ما جنبه مشورتی دارد.


منتخب مردم تهران در مجلس یازدهم گفت: متن ماجرا و مسائل غیر حاشیه‌ای در روز پنجشنبه هفته جاری و بعد از شکل گیری شورای مرکزی فراکسیون انقلاب اسلامی اعلام خواهد شد و تلاش داریم خروجی این نشست در روز هفتم خرداد در صحن اعلام شود.


وی افزود: در مجالسی که آقای لاریجانی ریاست آن را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ برعهده داشتند، وی اختیارات ویژه‌ای برای خودش در نظر گرفته بود و هیأت رئیسه مجلس کمتر کاری می‌توانست انجام دهد؛ چراکه اختیارات در بسط رئیس مجلس بود.


زاکانی گفت: با اختیاراتی که به رئیس مجلس داده‌اند باید او ریاست کند، اما او باید آراء و نظرات و جنبه‌های درونی مجلس را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ هم مدیریت و رهبری کند که ماحصل آن باید این باشد که مجلس از نظر فکری و جهت‌گیری بتواند پیشتازی لازم را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ برای خود رعایت کند.


رئیس کارگروه اجرایی فراکسیون مردمی انقلاب اسلامی اظهار کرد: ۱۳ کمیسیون تخصصی و ۶ کمیسیون خاص در مجلس باید طوری عمل کنند که محصول کارشان در یک نظام هماهنگ منجر به پیشبرد اهداف مجلس شود که نقش رئیس مجلس در اینجا بسیار مهم است، البته معاونین مجلس  هم از اهمیت بسیار بالایی برخوردار هستند.


وی تأکید کرد: مجلس در رأس امور است، نه رئیس مجلس؛ رئیس مجلس نمایندگی همه افراد و عناصر و ۲۹۰ نماینده را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ برعهده دارد.


زاکانی در پاسخ به این سؤال که آیا تشکیل فراکسیون‌های متعدد ناشی از هیجان‌زدگی و نیز تلاش برای جذب رأی برای رئیس مجلس نیست، گفت: هیچ فراکسیون سیاسی غیر از فراکسیون مردمی انقلاب تشکیل نشده است. همه فراکسیون‌هایی که این روزها تشکیل می‌شود، تخصصی هستند و هیچ تعارضی هم با فراکسیون سیاسی ندارد.


رئیس کارگروه اجرایی فراکسیون مردمی انقلاب اسلامی، ادامه داد: اینکه می‌گوییم فراکسیون مردمی انقلاب، فراکسیونی سیاسی است، به این معنا نیست که کارش فقط سیاسی است، بلکه به این معنی است که مردم به یک جریان فکری رأی داده‌اند و این جریان برای اینکه برنامه‌های خودش را برای خدمت به مردم، منسجم‌کند نیازمند سازماندهی در قالب فراکسیون است که همیشه قبل از تشکیل مجلس، تشکیل شده است.


زاکانی ادامه داد:‌ دو وظیفه عمده فراکسیون مردمی انقلاب هم  انتخاب هیئت رئیسه است که ما دیگر با تغییر آیین نامه هییت رئیسه موقت نداریم و بعد از هیئت رئیسه سِنی، یلافاصله هیئت رییسه دائم تشکیل می‌شود.


وی با بیان اینکه کشور ما هم در اوج قابلیت‌ها قرار دارد هم اوج فشارها، تصریح کرد: اینکه همکاران ما می‌گویند کار مجلس یازدهم سخت است، به این معناست که مجلسی که معلوم نیست در کجای امور قرار دارد، باید به رأس امور برسد و این کار سختی است.


زاکانی ادامه داد: سخت بودن کار مجلس یازدهم به این معنا است که این مجلس می‌خواهد اقتصاد را نجات دهد. اقتصادی که با نگاه نئولیبرال به وضع کنونی افتاده و عده‌ای را پولدارتر و عده‌ای را فقیرتر کرده است. تغییر چنین اقتصادی، کار سختی است.


مجلس یازدهم باید با اژدهای هفت‌سر فساد مبارزه کند


وی با بیان اینکه مجلس یازدهم باید با اژدهای هفت‌سر فساد مبارزه کند، تصریح کرد: این کار سختی است، چرا که تاکنون، اهتمام کافی به این امر وجود نداشته است. 


زاکانی با بیان اینکه کار ما سخت است اما شدنی است، تصریح کرد: خواهید دید این نمایندگان کاری خواهند کرد که لبخند به لب مردم قرار گیرد.


منتخب مردم قم با بیان اینکه برای تشکیل مجلس مقتدر، نیازمند دقت هستیم، افزود: در تلاطم و مبتنی بر احساسات نمی‌توان مجلس مقتدر را دنبال کرد. سعی خواهیم کرد گام به کام مجلس را تشکیل دهیم و انتقال درستی از مجلس دهم به مجلس یازدهم داشته باشیم و این کار را بدون اینکه تفرقه و نقار ایجاد شود، دنبال خواهد شد.


زاکانی تصریح کرد: هر شعاری که تفرقه ایجاد کند، مخالف با منافع مردم و مجلسی است که مردم برای حل مشکلات خود به آن امید بسته‌اند. برای تشکیل مجلسی که گرهی از زندگی مردم باز کند، باید از منافع گروهی و دسته‌ای عبور کنیم.


احمد نادری در نشست تمهیدات کارگروه اجرایی فراکسیون مردمی انقلاب اسلامی که صبح امروز در خبرگزاری فارس برگزار شد، اظهار کرد: در سال‌های گذشته به سبب سیاست‌های غلط و نئولیبرال شاهد کاهش سرمایه‌های اجتماعی بودیم و به خاطر این نوع سیاست‌ها که از دهه ۷۰ شروع  و در دولت آقای روحانی به اوج رسیده، شکاف اجتماعی را افزایش داده است.


وی افزود: کاهش مشارکت در انتخابات نتیجه سیاست‌های غلط دولت است و سیاست دولت منبعث از نگاه مرکز پیرامون است که براساس این سیاست، ایران ذیل غرب تعریف می‌شود.


کاهش مشارکت در انتخابات نتیجه سیاست‌های غلط دولت است


منتخب مردم تهران در مجلس یازدهم با بیان اینکه مردم به مجلس یازدهم امید بسته‌اند، گفت: مجلس یازدهم باید بازوی رهبری و موتور محرکه انقلاب اسلامی باشد.


نادری با اشاره به این مطلب که مجلس یازدهم باید پیش‌برنده انقلاب اسلامی باشد، یادآور شد: فراکسیون مردمی انقلاب اسلامی باید کارآمدی را شعار اصلی و ملاک خود قرار دهد و این کارآمدی از هیچ راهی جزء انسجام میان نیرهای انقلاب اسلامی محقق نخواهد شد.


وی معتقد است که مجلس یازدهم در سخت‌ترین شرایط مشغول کار می‌شود و بعد از انقلاب اسلامی شرایط سخت‌تر از این وجود نداشته است.


منتخب مردم تهران در مجلس یازدهم ابراز امیدواری کرد که مجلس یازدهم در مباحث محتوایی اقداماتی انجام خواهد داد تا اعتماد اجتماعی دوباره جلب شود.


نادری گفت:‌ در اردیبهشت شاهد شکل گیری اولیه ۶ تا ۷ فراکسیون با حضور منتخبین مجلس یازدهم بودیم که یکی از آن فراکسیون‌ها، فراکسیون گام دوم انقلاب بود که با اعضای این فراکسیون باید زیر ۴۵ سال باشند. این در حالی است که حدود ۶۰ نفر از منتخب مردم در مجلس یازدهم زیر ۴۵ سال سن دارند. 


نادری در پاسخ به این سؤال که آیا سخن شما مبنی بر اینکه در آستانه سخت‌ترین مجلس قرار داریم، باعث ناامیدی مردم نمی‌شود،‌ گفت: اینکه در آستانه سخت‌ترین مجلس قرار داریم، یک گزاره توصیفی است. شرایط کشور را اگر توصیف کنیم، سلسله سیاست‌هایی را می‌بینیم که طی سال‌های اخیر کشور را به جایی رسانده که شاهد شورش‌های اجتماعی بوده‌ایم.


وی با اشاره به شیوع ویروس کرونا و تعطیلی بسیاری از کسب‌وکارها، گفت: اگر در سال‌های اخیر، دولت نئولیبرال، مردم را به طبقات فرودست پرتاب کرده، شرایط کنونی، مردم را به طبقات پایین‌تر سوق می‌دهد.


نادری ادامه داد: بحث نفت و موج‌های جدید تحریم نیز کار را سخت‌تر کرده است، اما ما برای کار آمده‌ایم و هنر ما این است که در سختی کار کنیم و هنر این است که در شرایط سخت کشور را اداره کنیم.


وی تصریح کرد: اتفاقاً عزم جدّی وجود دارد که در شرایط سخت، مشکلات مردم را کاهش دهیم و دولت پیش رو که ان‌شاءالله دولت جوان حزب‌اللهی خواهد بود در کنار مجلس، کشور را از شرایط کنونی خارج کنند.


حسین حاتمی در نشست تمهیدات کارگروه اجرایی فراکسیون مردمی انقلاب اسلامی که صبح امروز در خبرگزاری فارس برگزار شد، اظهار کرد: اساس کار مجلس در حوزه هم‌افزایی در قالب فراکسیون تجلی می‌یابد و فراکسیون نیروهای مردمی انقلاب اسلامی هم فراکسیون سیاسی است و البته هنوز در خصوص نام آن به توافق نهایی دست نیافته‌ایم، ولی طی روزهای گذشته در خصوص نام آن به اجماع خواهیم رسید.


انتخاب رئیس و هیئت رئیسه مجلس باید در درون فراکسیون نیروهای انقلاب اسلامی صورت بگیرد


منتخب مردم در حوزه انتخابات کلیبر، خداآفرین و هوراند افزود: انتخاب رئیس و هیئت رئیسه مجلس باید در درون فراکسیون نیروهای انقلاب اسلامی صورت بگیرد و افرادی که از خارج از مجلس برای انتخاب رئیس مجلس لابی می‌کنند مورد پذیرش نیست.


وی بیان کرد: آینده روشن و امیدوارکننده‌ای پیش روی مجلس یازدهم قرار دارد و همه ما نمایندگان موظف هستیم که کمک کنیم تا ادبیات انقلاب اسلامی جاری و ساری شود.


حاتمی گفت: مجلس یازدهم همان مجلسی است که مدنظر رهبر انقلاب اسلامی قرار دارد و می‌تواند مطالبات ایشان را برآورده سازد و امیدواریم که این مجلس مشکلات جاری کشور را حل و فصل کند.


انتهای پیام/4079/


انتهای پیام/

برچسب ها: لاریجانی
ارسال نظر