صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۳۷ - ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۹
سلیمی:

وزارت علوم هر چه سریع‌تر تکلیف دانشجویان را مشخص کند

عضو هیئت‌رئیسه کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی، تأکید کرد: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری هر چه سریع‌تر الگوی خود را به ستاد ملی مقابله با کرونا ارائه دهد تا هم دانشجویان، هم خانواده‌ها و هم اساتید از بلاتکلیفی و نگرانی خارج شوند.
کد خبر : 489623

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، علیرضا سلیمی، عضو هیئت‌رئیسه کمیسیون آموزش در مورد بلاتکلیفی دانشجویان در زمان برگزاری کلاس‌های حضوری دانشگاه‌ها و نحوه برگزاری امتحانات، گفت: واقعیت این است که در دانشگاه‌ها الگوی مشخصی برای اینکه دانشجویان بر اساس آن رفتار کنند، ارائه نشده است و هر گروهی یک تصمیمی در این رابطه می‌گیرد.


نماینده مردم محلات در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: هم‌اکنون یا باید تصمیم‌گیری در این مورد به گروه‌ها، دانشکده‌ها و دانشگاه‌ها واگذار شود و یا بر اساس موقعیت مکانی و زمانی و تعداد دانشجویان هر واحد برنامه‌ریزی شود.


ما فقط در مورد وضعیت خوابگاه‌ها حساسیت داریم


وی تصریح کرد: هم‌اکنون برخی رشته‌ها در دانشگاه‌ها اعم از دانشگاه‌های آزاد یا غیرانتفاعی واقع در شهرستان‌ها یا حتی برخی واحدهای دانشگاه‌های دولتی در استان‌ها دارای تعداد محدودی دانشجو هستند که باید ساماندهی شوند.


سلیمی خاطرنشان کرد: هنوز برای زمان برگزاری کلاس‌های حضوری دانشگاه‌ها و نحوه برگزاری امتحانات دانشجویان تصمیمی گرفته نشده و فقط دانشگاه پیام نور اعلام کرده که امتحاناتش به‌صورت غیرحضوری برگزار می‌شود، اما ما فقط در مورد وضعیت خوابگاه‌ها حساسیت داریم، چرا که ازدحام در آن‌ها آسیب‌زا است.


وی یادآور شد: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری هنوز پیشنهادی در مورد زمان برگزاری کلاس‌های حضوری دانشگاه‌ها و نحوه برگزاری امتحانات دانشجویان پیشنهادی به ستاد ملی مقابله با کرونا نداده است، ضمن اینکه برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی در دانشگاه‌ها حتماً نظر کارشناسانه این ستاد مورد نیاز است.


این نماینده مردم در مجلس دهم افزود: البته این تصمیم که این ترم تحصیلی دانشگاه‌ها در سنوات دانشجویان لحاظ نشود هم قابل قبول نیست، چرا که باید در این مورد عمر دانشجویان در نظر گرفته شود و اینکه اغلب آن‌ها تلاش می‌کنند هر چه سریع‌تر بتوانند وارد بازار کار شوند، بنابراین لازم است این موضوع مورد توجه قرار گیرد.


عضو هیئت‌رئیسه کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی، تأکید کرد: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری هر چه سریع‌تر الگوی خود را به ستاد ملی مقابله با کرونا ارائه دهد تا هم دانشجویان، هم خانواده‌ها و هم اساتید از بلاتکلیفی و نگرانی خارج شوند.


انتهای پیام/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر