صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۳۲ - ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۹
شیوع کرونا در جهان؛

آمریکا آمار واقعی جان‌باختگان کرونا را اعلام نمی‌کند/ اروپا همچنان کانون بحرانی کووید-۱۹

اروپا در حالی همچنان به عنوان کانون بحران کرونا در جهان شناخته می‌شود که در آمریکا برخی از مقام‌های این کشور اعلام کردند آمار واقعی افراد جان‌باخته براثر ابتلا به کرونا با آمار واقعی تفاوت دارد.
کد خبر : 489463

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، تاکنون دست‌کم 4 میلیون و 343 هزار و 437 نفر از مردم سراسر جهان به «کووید-۱۹» آلوده شده‌اند که از این میان ۲۹۲ هزار و 920 نفر جان خود را از دست داده‌اند و مجموع یک میلیون و 604 هزار و 934 نفر بهبودی پیدا کرده‌اند. آمریکا همچنان در صدر کشورهای جهان با بیشترین آمار و ارقام مبتلایان و فوتی‌های مرتبط با کرونا است.


بيشتر بخوانید:


آمریکا در مدیریت اخلاقی و اجتماعی کرونا شکست خورد


آمریکا


«آنتونی فائوچی»، مدیر مؤسسه آلرژی و بیماری‌های عفونی فدرال آمریکا روز گذشته (سه‌شنبه) در جلسه استماع سنا که به صورت ویدئوکنفرانس و برای بررسی عملکرد دولت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور این کشور در مواجهه با کروناویروس برگزار شده بود، گفت: تعداد قربانیان ویروس «کووید-19» در آمریکا احتمالاً بالاتر از آمار و ارقام رسمی ارائه شده است.



افزایش قربانیان کرونا در آمریکا


وی با هشدار درباره تعجیل در بازگشایی ایالت‌های آمریکا گفت: بیشتر ما حس می‌کنیم تعداد تلفات احتمالاً بالاتر از آمار رسمی است. دقیق نمی‌دانم چند درصد اما قطعاً بالاتر است. بازگشایی زودهنگام ایالت‌های آمریکا به تسریع شیوع ویروس کرونا منجر خواهد شد و احتمال وقوع موج جدیدی از شیوع کرونا در فصل پاییز کاملاً قابل تصور و امکان‌پذیر است. 


از سوی دیگر لیندسی گراهام، سناتور ارشد جمهوری‌خواه سنای آمریکا طرحی را پیشنهاد کرد که بر مبنای آن رئیس‌جمهور آمریکا مجاز خواهد بود چین را در صورتی که درباره چگونگی شیوع ویروس کرونا پاسخگویی کافی نداشته باشد، تحریم کند.


نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا و از اعضای حزب دموکرات، گفت: اینکه ترامپ با بیش از 80 هزار کشته اعلام پیروزی بر ویروس کرونا می‌کند، بهت‌آور است.



نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا


وی با حمایت از حزب دموکرات آمریکا تصریح کرد سرچشمه دموکرات‌ها با واقعیت بوده و این نیاز آمریکایی‌ها در مواجهه با بحران‌هاست .


«پیتر ناوارو»، مشاور امور اقتصادی رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شد: پکن باید هزینه خسارت‌های ویروس کرونا را که چین مسئول آن است، بپردازد. آن‌ها به جهان خسارت عظیمی وارد کردند که هنوز ادامه دارد. برای چین باید صورت‌حساب صادر کرد و موضوع این نیست که آن‌ها را تنبیه کنیم، بلکه باید به پاسخگویی واداشته شوند. 


این محقق دانشگاهی تأکید کرد: من به این موضوع اعتقاد دارم و فکر می‌کنم ملت آمریکا نیز یقین دارند که چین باید به شکلی میلیاردها دلار خسارتی را که به آمریکا وارد کرده است، جبران کند.


دانشگاه «جانز هاپکینز» مجموع قربانیان کووید-۱۹ در آمریکا را 83 هزار و 425 نفر و مجموع مبتلایان این ویروس در این کشور را یک میلیون و 408 هزار و 636 مورد گزارش کرد.


وزارت بهداشت کانادا نیز اعلام کرد شمار مبتلایان این بیماری در این کشور از 71 هزار و تعداد قربانیان آن از ۵ هزار نفر عبور کرده است.


اروپا 


مقام‌های بهداشتی اسپانیا می‌گویند یک زن ۱۱۳ ساله که تصور می‌شود پیرترین زن در این کشور باشد، پس از ابتلا به ویروس کرونا بهبود یافته است. 


در اسپانیا نیز امروز ابتلای یک‌هزار و 377 نفر دیگر به کرونا اعلام شد. این کشور از مرگ 176 تن دیگر در 24 ساعت گذشته بابت کرونا خبر داد. تاکنون 26 هزار و 920 نفر در این کشور جان خود را بابت کرونا از دست داده‌اند. 


در حالی که اروپا همچنان قاره کانونی شیوع کرونا در جهان حساب می‌شود، شمار جان‌باختگان در این قاره به ۱۵۵ هزار نفر رسید. هم‌زمان با عبور میزان جان‌باختگان ویروس «کووید-۱۹» در اروپا از ۱۵۵ هزار نفر، شمار مبتلایان بیماری در کشورهای مختلف این قاره ازجمله فرانسه و ایتالیا همچنان رو به افزایش است.


در حالی که شهردار پاریس، پایتخت فرانسه خواهان بازگشایی پارک‌ها و بوستان‌ها شده بود،  «اولیور وران»، وزیر بهداشت فرانسه با این موضوع مخالفت کرده است. 


وزیر بهداشت فرانسه گفت که پارک‌ها و بوستان‌ها برای مواجهه نشدن با موج دوم کرونا کماکان بسته خواهند بود. این کشور درصدد است به‌تدریج برخی محدودیت‌ها را لغو کند.


در 25 ساعت گذشته ۸۰۲ نفر در این کشور به ویروس کرونا مبتلا شدند و ۳۴۸ نفر نیز بر اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند. با احتساب آمار جدید، تعداد کل مبتلایان به ویروس کرونا در فرانسه به ۱۷۸ هزار و 225 نفر و تعداد قربانیان آن نیز به ۲۶ هزار و 991 تن افزایش یافت. به این ترتیب فرانسه با پیشی گرفتن از اسپانیا در شمار تلفات بیماری، در رتبه چهارم جدول کشورهای دارای بیشترین تعداد قربانی قرار گرفت.


آژانس حفاظت مدنی ایتالیا در بیانیه‌ای گزارش کرد از روز گذشته تا کنون آزمایش ابتلای یک‌هزار و 402 نفر دیگر به این بیماری مثبت اعلام شده و به این ترتیب شمار کل مبتلایان به ۲۲۱ هزار و 216 نفر افزایش یافت.


بوریس جانسون، نخست‌وزیر انگلیس پیش‌تر  گفته بود برای مقابله با شیوع ویروس کرونا باید تغییرات بزرگی در شیوه زندگی داده شود. وی افزود: محیط‌های کار باید برای کارمندان امن باشد و احتمالاً بتوانیم مدارس ابتدایی را در اوایل ماه ژوئن (اواسط خرداد) بازگشایی کنیم.



 بوریس جانسون، نخست‌وزیر انگلیس


وزارت بهداشت انگلیس نیز اعلام کرد در 24 ساعت گذشته ۳ هزار و 403 مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در این کشور ثبت شده است و 627 بیمار بر اثر ابتلا به این ویروس جان خود را از دست داده‌اند. به این ترتیب شمار کل مبتلایان به کرونا در انگلیس به ۲۲۶ هزار و 463 نفر و تعداد موارد فوتی نیز به ۳۲ هزار و 692 نفر افزایش یافت.


برآوردهای وبگاه «وُرلدو میتر» نشان می‌دهد در اروپا حدود یک میلیون و ۶۷۵ هزار نفر به کرونا مبتلا شده‌اند، ۱۵۵ هزار نفر فوت کرده‌اند و ۶۸۵ هزار نفر بهبود یافته‌اند.


غرب آسیا 


فخرالدین کوجا، وزیر بهداشت ترکیه گفت که طی یک روز اخیر 3 هزار و 109 مبتلا به ویروس کووید-19 از بیمارستان ترخیص شدند و در مجموع 98 هزار و 889 نفر بهبود یافتند.



فخرالدین کوجا، وزیر بهداشت ترکیه 


همچنین شمار مبتلایان کرونا در ترکیه با شناسایی یک‌هزار و 704 مورد جدید به 141 هزار و 475 نفر رسید. از این تعداد یک هزار و 45 نفر در بخش مراقبت‌های ویژه بستری بوده و در مجموع 576 بیمار نیز به دستگاه تنفسی وصل هستند.


از سوی دیگر با جان باختن 53 تن دیگر در 24 ساعت گذشته شمار قربانیان کرونا در کشور به 3هزار و 894 تن رسید. همچنین در مجموع یک میلیون و 440 هزار 671 نفر در ترکیه غربالگری کرونا شده‌اند.



رسانه‌های سعودی از تصمیم مقامات آل سعود در اعلام قرنطینه سراسری در ایام عید فطر از ترس شیوع کرونا خبر دادند. 



ریاض اعلام کرد از تاریخ 23 ماه مه  (شنبه سوم خرداد) تا 27 مه (چهارشنبه 7 خرداد)  سراسر این کشور در قرنطینه کامل خواهند بود.


طبق آخرین داده‌های وبگاه مرجع «ورلدو میتر» تاکنون 42 هزار و 925 تن در عربستان به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند.  این کشور در شبانه‌روز گذشته از ابتلای قطعی یک‌هزار و 911 تن دیگر به کرونا خبر داده است. تاکنون 264 تن نیز در عربستان بابت ابتلا به کرونا جان باخته‌اند.


آسیا


شرکت «تیکوکو دیتا بانک» ژاپن اعلام کرد تا عصر روز گذشته براثر شیوع کرونا ۸۱ شرکت این کشور اعلام ورشکستگی کرده‌اند و ۵۲ شرکت دیگر نیز در فرآیند انحلال هستند. به این ترتیب در کل ۱۳۳ شرکت ورشکست شده‌اند.


هتل‌ها و مسافرخانه‌ها بیشترین سهم یعنی ۳۳ مورد ورشکستگی را داشته‌اند و رستوران‌ها هم با ۱۳ مورد در رتبه بعدی قرار دارند. فروشگاه‌های لباس و همه‌چیزفروشی‌ها با ۱۲ مورد نیز در رده بعدی هستند.


تاکنون در ژاپن 15 هزار و 968 نفر به کرونا مبتلا و 657 نفر دیگر براثر ابتلا به این ویروس جان باخته‌اند. 


تایلند در ۲۴ ساعت گذشته هیچ موردی از ابتلا به کرونا گزارش نکرده است. از ۹ مارس این اولین بار است که این آمار در تایلند صفر می‌شود.


در مجموع در تایلند ۳ هزار و 17 نفر به کرونا مبتلا شدند و ۵۶ نفر نیز جانشان را از دست دادند.



10 کشوری که بیشترین آمار مبتلایان و جان‌باختگان کرونا در آنها ثبت شده است


انتهای پیام/4106/4033/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر