صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۲:۳۱ - ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹
شمس‌الدین حسینی:

فراکسیون کارگری بر افزایش درآمد سرانه خانوار تمرکز دارد

منتخب مردم رامسر و تنکابن در مجلس یازدهم گفت: فراکسیون کارگری و کمیسیون‌های اقتصادی و اجتماعی دو محور اصلی افزایش درآمد سرانه از طریق افزایش رشد اقتصادی و بهبود توزیع درآمد هستند.
کد خبر : 489414

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، سید شمس‌الدین حسینی منتخب مردم رامسر و تنکابن در مجلس یازدهم امروز (سه‌شنبه ۲۳ اردیبهشت‌ماه ۹۹) در نخستین نشست هم‌اندیشی فراکسیون کارگری مجلس یازدهم اظهار کرد: در دهه گذشته تولید ناخالص داخلی کشور رشدی نداشته است و کاهش پیدا کرده است.


وی افزود: از طرفی با توجه به اینکه رشد جمعیت به طور متوسط به ۱.۳ تا ۱.۴ افزایش پیدا کرده است برآیند آن سبب شده که درآمد سرانه کاهش پیدا کرده است.


حسینی خاطرنشان کرد: وقتی درآمد سرانه کاهش پیدا می‌کند و سفره مردم کوچک می‌شود. این همه ماجرا نیست بلکه ماجرا این است که توزیع درآمد نابرابرتر شده است. به طوری که ضریب جینی ۳۶ درصد بود الآن بالای ۴۲ درصد است.


منتخب مردم رامسر و تنکابن در مجلس یازدهم تأکید کرد: وقتی درآمد سرانه کاهش پیدا می‌کند و از طرفی نابرابری درآمد افزایش پیدا می‌کند برآیند این دو عامل این می‌شود که رفاه اجتماعی کاهش پیدا می‌کند.


وی گفت: ما در فراکسیون‌هایی همچون فراکسیون کارگری و کمیسیون‌های اقتصادی و اجتماعی دو محور اصلی افزایش درآمد سرانه که از طریق افزایش رشد اقتصادی ایجاد می‌شود و دیگری بهبود توزیع درآمد که از طریق باز توزیع منابع و تخصیص بهینه منابع صورت می‌گیرد.


حسینی گفت: در واقع اگر چه در بحث ارز آن‌گونه که در بودجه آمده، ۱۱ میلیارد دلار به کالاهای اساسی اختصاص پیدا می‌کند مابه تفاوت چهار هزار تومان با ۱۶ هزار تومان ۱۱۰ هزار میلیارد تومان می‌شود؛ و این عدد منبع هنگفتی است که به‌خوبی بازتولید صورت نمی‌گیرد و باید در این خصوص تجدیدنظر صورت گیرد.


انتهای پیام/4129/


انتهای پیام/

ارسال نظر