صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۹:۳۸ - ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹
شیوع کرونا در جهان؛

ماسک زدن در کاخ سفید اجباری شد / هشدار سازمان ملل متحد به رژیم صهیونیستی

ابتلای برخی از مقام‌های ارشد دولت آمریکا به کرونا باعث شد تا ماسک زدن در کاخ سفید اجباری شود. از سوی دیگر سازمان ملل متحد به رژیم صهیونیستی در زمینه ابتلای فلسطینیان در بند این رژیم به کرونا هشدار داد.
کد خبر : 489332

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، تاکنون دست‌کم 4 میلیون و 275 هزار و 588 نفر از مردم سراسر جهان به ویروس کرونا آلوده شده‌اند و از این میان 287 هزار و 670 نفر جان خود را از دست داده‌اند. همچنین یک میلیون و 537 هزار و 361 نفر بهبودی یافته‌اند. آمریکا همچنان بیشترین آمار مبتلایان و قربانیان کرونا را در جهان دارد.


بیشتر بخوانید:


سایه کرونا بر اقتصاد قاره سبز سنگینی می‌کند


آمریکا 


با جدی شدن احتمال ابتلای دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا به ویروس کرونا کاخ سفید دستور داد همه افرادی که در اتاق‌های کار رئیس‌جمهور رفت و آمد دارند، از ماسک استفاده کنند و روزانه آزمایش ابتلا به کرونا بدهند.


طبق این فرمان که روز گذشته (دوشنبه) صادر شد، همه افرادی که وارد «بال غربی» کاخ سفید که محل کارهای روزانه ترامپ است، می‌شوند باید ماسک بزنند.



مایک پنس، معاون رئیس‌جمهور آمریکا 


صدور این دستورالعمل جدید نشان می‌دهد به دلیل نگرانی از احتمال ابتلای ترامپ و مایک پنس، معاون او به ویروس کرونا در بالاترین سطوح دولت آمریکا تدابیر سخت‌ اتخاذ شده است. این اقدامات در حالی انجام شد که هفته گذشته دو نفر از نزدیکان ترامپ و پنس به کرونا مبتلا شدند. پیش‌تر ابتلای منشی ویژه رئیس‌جمهور آمریکا و دستیار مطبوعاتی پنس به کرونا مثبت اعلام شده بود.


ترامپ روز دوشنبه در کنفرانسی خبری اعلام کرد ابتلای دو نفر از مقامات کاخ سفید نشان‌دهنده از دست رفتن کنترل وضعیت شیوع کرونا نیست و او اصلاً احساس آسیب پذیری ندارد.


با وجود این، رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرد با مایک پنس برای مدتی دیدار حضوری نخواهد داشت و با تلفن در ارتباط خواهند بود. اظهارات ترامپ در حالی مطرح شد که پنس با وجود حضور در کاخ سفید در نشست خبری رئیس‌جمهور آمریکا حضور نیافت و مقام‌های حاضر در این نشست همگی ماسک پوشیده بودند.


از سوی دیگر دفتر تحقیقات فدرال و وزارت امنیت داخلی آمریكا مشکوک است که هكرهای چینی تلاش می‌کردند تا اطلاعاتی درباره واكسن «کووید-19» كه در نتیجه تحقیقات دانشمندان آمریكایی به دست آمده است، به دست بیاورند و قرار است در آینده نزدیک به چین هشدار عمومی اعلام شود.



مقامات آمریکایی قصد دارند تا چین را به جستجو و تلاش برای به دست آوردن اطلاعات مرتبط با واکسن‌ها، درمان و آزمایش داده‌های ارزشمند حوزه مالکیت معنوی و سلامت به‌وسیله روش‌های غیرقانونی متهم کنند. 



این در حالی است که «الکس ویلانووا»، پلیس شهر لس‌آنجلس اعلام کرد برخی زندانیان در یکی از زندان‌های ایالت کالیفرنیا تلاش می‌کنند از لیوان‌های شخصی خود به‌طور مشترک استفاده و خود را به ویروس کرونا مبتلا کنند تا در نتیجه زندانیان دیگر و خودشان آزاد شوند. به‌گفته وی، تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در این زندان در هفته جاری 21 نفر شده‌ است. شبکه خبری سی‌ان‌ان در ویدئویی که امروز منتشر کرد، زندانیانی را نشان داد که در تلاش هستند خود را به روش‌های مختلف، ازجمله استفاده از لیوان‌های شخصی به‌طور مشترک به کرونا مبتلا کنند.


کلانتر شهر لس آنجلس دراین‌باره گفت: این موضوع ما را آزار می‌دهد که افرادی چنین بلایی را به عمد سر خود می‌آورند تا ما را مجبور کنند زندانیان بیشتری را از زندان آزاد کنیم که البته ما این کار را نخواهیم کرد.برخی از مقامات پلیس کالیفرنیا نیز شاهد بوده‌اند که زندانیان قبل از انجام آزمایش کرونا آب‌جوش می‌نوشیده‌‌اند تا دمای بدن خود را افزایش دهند.


پایگاه worldometers مجموع مبتلایان به کرونا در آمریکا را یک میلیون و 385 هزار و 893 نفر و مجموع قربانیان آن را 81 هزار و 796 نفر اعلام کرد. ایالت نیویورک همچنان با مجموع 347 هزار و 151 مورد ابتلا و 27 هزار و سه مورد فوتی کانون بیماری همه‌گیر کرونا در این کشور است.


اروپا


با وجود هشدارهای سازمان بهداشت جهانی و نیز نگرانی‌های  مردم در نقاط مختلف اروپا، محدودیت‌های وضع شده برای مقابله با کرونا در این قاره به تدریج در حال کاهش است. در فرانسه مدارس ابتدایی و بعضی از فروشگاه‌ها باز شده‌اند. در اسپانیا نیز نیمی از جمعیت کشور می‌توانند در محدوده استان‌های محل سکونتشان مسافرت کنند و در گروه‌های حداکثر 10 نفره با حفظ فاصله یکدیگر را ببینند. 



در انگلستان کسانی که نمی‌توانند در خانه کار کنند، از دو روز دیگر می‌توانند به محل کار بروند. 


از سوی دیگر مقام‌های ارشد دولت‌های پرتغال، اسپانیا و ایتالیا خواهان ایجاد سیستم «حداقل درآمد» اروپا و همبستگی برای کاستن از پیامدهای اقتصادی ناشی از بحران بهداشتی ویروس کرونا هستند.


این سه کشور اعلام کردند  اتحادیه اروپا به حداقل درآمد مشترکی نیاز دارد که نباید به سطح فقر محاسبه شده طبق درآمد متوسط اروپا که به صورت یک چارچوب الزام‌آور قانونی و متناسب با سطح و سبک زندگی هر کشوری محدود باشد. 


دولت اسپانیا مقرر کرد هر مسافری که از خارج وارد این کشور می‌شود، باید دو هفته در قرنطینه خانگی بماند و فقط اجازه دارد با پوشیدن ماسک برای خرید دارو و غذا  از خانه خارج شود.تاکنون در اسپانیا 268 هزار و 143 نفر به کرونا مبتلا شده و 26 هزار و 744 نفر دیگر نیز بر اثر ابتلا به کرونا فوت کرده‌اند. 


تعداد موارد ابتلای روزانه به کرونا در آلمان نیز به ۹۳۳ نفر رسید. در مجموع 172 هزار و 626 نفر در آلمان به کرونا مبتلا هستند. پیش‌تر با کاهش موارد ابتلا در آلمان، برخی محدودیت‌ها در این کشور کاهش یافته بود.


بوریس جانسون، نخست‌وزیر انگلیس گفت: هیچ تضمینی وجود ندارد که در آینده بتوانیم واکسن کرونا را تولید کنیم، با وجود این، ممکن است راهی برای درمان کرونا یافت و انگلیس برای یافتن واکسن کرونا پیشتاز شود.



بوریس جانسون، نخست‌وزیر انگلیس 


وی افزود: من چیزهای بسیار دلگرم کننده‌ای از آنچه در آکسفورد برای دستیابی به واکسن اتفاق می‌افتد، می‌شنوم. این به هیچ وجه تضمینی برای ساخت واکسن کرونا نیست، زیرا اکنون حتی بعد از 18 سال ما هنوز واکسنی برای سارس نداریم. آنچه من می‌توانم بگویم این است که انگلستان در صدر فعالیت‌های بین‌المللی برای دستیابی به واکسن قرار دارد.


تاکنون در انگلیس 223 هزار و 60 نفر به کرونا مبتلا و 32 هزار و 65 نفر دیگر بر اثر ابتلا به این ویروس جان خود را از دست داده‌اند. 


اطلاعاتی که امروز از سوی ستاد عملیاتی پیشگیری و کنترل ویروس کرونا در روسیه منتشر شد، گویای این است که این کشور با اسپانیا از لحاظ تعداد موارد رسمی تأیید شده ابتلا به کرونا در رقابتی تلخ و تنگاتنگ قرار گرفته است. طبق جدیدترین آمار، تعداد مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ در روسیه به ۲۳۲ هزار و ۲۴۳ نفر رسیده است. در اسپانیا تعداد مبتلایان 268 هزار و 143 نفر است.


این ستاد یادآور شد در ۲۴ ساعت گذشته در روسیه ۱۰ هزار و ۸۹۹ مورد آلودگی جدید به ویروس کرونا کشف شده است. طبق معمول بیشترین تعداد بیماران جدید مبتلا در مسکو بوده است.


طبق این اطلاعات، در روز گذشته  ۱۰۷ بیمار مبتلا به ویروس کرونا در سراسر روسیه جان باختند تا مجموع مرگ‌ومیر ناشی از این بیماری به 2 هزار و ۱۱۶ نفر افزایش یابد.


همچنین وزارت دفاع روسیه در بیانیه‌ای اعلام کرد تعداد موارد آلودگی به ویروس کرونا در میان نیروهای مسلح این کشور در شبانه‌روز گذشته ۳۴ نفر کاهش یافته و از  یک‌هزار و 723 مورد به یک‌هزار و 689 نفر رسیده است.


ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه با صدور دستوری به‌طور رسمی به «تعطیلات بی‌کاری» 6 هفته‌ای در این کشور پایان داد تا میلیون‌ها نفر از شهروندان این کشور به سر کار برگردند.



ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه 


از سوی دیگر رسانه‌های روسیه گزارش کرده‌اند پنج بیمار مبتلا به کرونا در یک آتش‌سوزی در بیمارستانی در سن‌پترزبورگ کشته شده‌اند. علت آتش‌سوزی اتصالی برق در یک دستگاه تنفس مصنوعی اعلام شده است. 


غرب آسیا


مسئولان سازمان ملل متحد روز دوشنبه با هشدار به رژیم صهیونیستی درباره ابتلای کودکان و نوجوانان فلسطینی در بند این رژیم به ویروس کرونا، خواستار آزادی فوری آنان شدند.


سازمان ملل متحد نگرانی شدید خود را در زمینه ادامه اسارت کودکان و نوجوانان کم سن ‌و سال فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی ابراز کرد.


وزارت بهداشت ترکیه از بهبودی مجموع 95 هزار و 780 نفر از بیماران مبتلا به ویروس کووید-19 در این کشور خبر داد.


طبق آخرین آمار وزارت بهداشت ترکیه، شمار مبتلایان کرونا در ترکیه با شناسایی یک‌هزار و 114 مورد جدید به 139 هزار و 771 نفر رسید.


از سوی دیگر با جان باختن 55 نفر دیگر در 24 ساعت گذشته، شمار قربانیان کرونا در ترکیه به 3 هزار و 841 نفر رسید. همچنین در مجموع 1 میلیون و 403 هزار و 320 نفر در ترکیه غربالگری کرونا شده‌اند.



فخرالدین کوجا، وزیر بهداشت ترکیه 


فخرالدین کوجا، وزیر بهداشت ترکیه در حساب کاربری خود در توئیتر نوشت: اگر تدابیر اتخاذ شده را رعایت کنیم، به‌زودی آمار مبتلایان به کمتر از یک‌هزار نفر در روز خواهد رسید.


آسیا 


مقام‌های شهر ووهان چین برنامه‌ریزی کرده‌اند که از همه ۱۱ میلیون نفر جمعیت این شهر آزمایش کرونا بگیرند. این طرح که هنوز در مراحل اولیه است، 10 روزه انجام می‌شود. 


پس از یک ماه، در روزهای گذشته ۶ مورد جدید ابتلا در ووهان گزارش شده است. 


تاکنون در چین 82 هزار و 919 نفر به کرونا مبتلا شده و 4 هزار و 633 نفر دیگر نیز بر اثر ابتلا به کرونا جان باخته‌اند. 


انتهای پیام/4106/4033/


انتهای پیام/

ارسال نظر