صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۳۰ - ۰۳ اسفند ۱۳۹۳
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران:

سبد غذایی ایرانیان از شیر و لبنیات تهی است

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران از تهی بودن سبد غذایی ایرانیان از شیر و لبنیات خبر داد.
کد خبر : 4889

به گزارش گروه اجتماعی آنا، دکتر مهران ولائی با توجه به صف‌های طولانی سال‌های پیش برای گرفتن شیر یارانه‌‌ای گفت: متاسفانه در حال حاضر چنین صف هایی وجود ندارد.


وی با اشاره به تهی بودن سبد غذایی ایرانیان از شیر و لبنیات، عنوان کرد: در حالی مصرف شیر برای هر فرد ایرانی در سال 70 لیتر است که این میزان در دیگر کشورهای دنیا 160 لیتر و در کشورهای اروپایی تا 600 لیتر می‌رسد.


به گفته ولائی ، نبود آمار بیماری‌های ناشی از تغذیه به ویژه ناشی از کمبود شیر از چالش‌های تغذیه‌ای کشور است.


دبیر اجرایی همایش سلامت شیر در خصوص سم آفلاتوکسین در شیر اظهار کرد: استاندارد این آلودگی در شیر کشور در مقایسه با میانگین جهانی بهتر است.


ولائی افزود: جهاد کشاورزی، سازمان استاندارد، بازرگانی و سازمان غذا و دارو برای بهره‌برداری از صنعت شیر، دخیل هستند که اگر همه این سازمان ها یکپارچه شوند تولید و صادرات بهتری در زمینه شیر خواهیم داشت.


معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران در بخش دیگری از سخنانش به تشریح عملکرد واحدهای صنعتی شیر تحت پوشش این دانشگاه پرداخت و گفت: یک هزار و 190 کارخانه لبنی در کشور وجود دارد که 51 کارخانه آن تحت نظارت دانشگاه علوم پزشکی ایران است.


دکتر ولائی افزود: 10 درصد صادرات لبنی کشور (270 هزار تن صادرات کشور در سال) مربوط به کارخانه های تحت پوشش این دانشگاه است.


وی در خصوص توزیع محصولات لبنی در کشور گفت: طی 9 ماهه نخست امسال 12 میلیون تن محصولات لبنی در کشور توزیع شد که یک میلیون تن آن به پنج کارخانه لبنی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران مربوط بود.


انتهای پیام/

ارسال نظر