صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۰۶ - ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
شیوع کرونا در جهان؛

نگرانی اروپا از موج دوم کرونا /3 مقام پزشکی آمریکا قرنطینه شدند

کشورهای اروپایی در حالی به سمت کاهش محدودیت‌های ناشی از کرونا پیش می‌روند که نگرانی‌ها در زمینه موج دوم شیوع این ویروس وجود دارد و در آمریکا نیز سه مقام پزشکی این کشور قرنطینه شدند.
کد خبر : 488684

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، آمار و ارقام منتشرشده حاکی از آن است که تاکنون دست‌کم 4 میلیون و ۱۰۱ هزار و 975 نفر از مردم سراسر جهان به کروناویروس آلوده‌ شده‌اند که از آن میان ۲۸۰ هزار و 451 نفر جان خود را از دست داده‌اند و درمجموع 1 میلیون و ۴۴۱ هزار و 773 نفر بهبودی یافته‌اند. آمریکا همچنان بیشترین تعداد مبتلایان و فوتی‌های مرتبط با ویروس «کووید-۱۹» را در جهان دارد.


بیشتر بخوانید:


ابراز ناتوانی ترامپ در مقابله با شیوع کرونا


آمریکا


سه مقام ارشد پزشکی آمریکا به دلیل تماس با افراد مبتلا به کرونا و احتمال ابتلا به این ویروس خود را قرنطینه کردند. «آنتونی فائوچی» ۷۹ ساله، مدیر «موسسه ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی» آمریکا و عضو گروه کاخ سفید برای مقابله با کرونا خود را قرنطینه کرده است.


واشنگتن‌پست نیز گزارش کرد «رابرت ردفیلد» 68 ساله، مدیر مرکز کنترل و پیشگیری بیماری آمریکا به دلیل «ارتباط کم‌خطر» با فردی مبتلا در کاخ سفید دو هفته آینده به‌وسیله ارتباط ویدئویی کارش را ادامه خواهد داد.


رویترز نیز گزارش کرد «استفن هان»، کمیسیونر «اداره غذا و داروی آمریکا» به علت تماس با فردی که آزمایش کرونای وی مثبت شده است، خود را به مدت دو هفته قرنطینه می‌کند.


هم‌زمان باراک اوباما، رئیس‌جمهور سابق آمریکا به‌شدت از عملکرد دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور کنونی در واکنش به شیوع ویروس کرونا انتقاد کرده است. او در کنفرانس تلفنی خصوصی مدیریت دولت در این زمینه را کاملاً هرج و مرج زده و فاجعه‌بار توصیف کرده است.



باراک اوباما، رئیس‌جمهور سابق آمریکا 


پایگاه «ورلد مترز» (worldometers) مجموع مبتلایان به ویروس کرونا در آمریکا را 1 میلیون و ۳۴۷ هزار و 310 نفر و مجموع قربانیان این ویروس را ۸۰ هزار و ۳۷ مورد گزارش کرده است. ایالت نیویورک همچنان با ۳۴۳ هزار و ۴۰۹ مورد ابتلا و ۲۶ هزار و ۷۷۱ مورد فوتی کانون بیماری همه‌گیر کرونا در آمریکا محسوب می‌شود.


اداره آمار کانادا اعلام کرد پاندمی کرونا نرخ بیکاری کانادا را به بالاترین میزان در 40 سال اخیر رساند. از آغاز پاندمی کرونا تاکنون بیش از ۳ میلیون نفر شغل خود را از دست داده‌اند.


تعداد کسانی که کار خود را از دست داده‌اند، در یک ماه دو برابر شد و از 1 میلیون نفر در ماه مارس به حدود ۲ میلیون نفر در ماه گذشته (آوریل) رسیده است. نرخ بیکاری کانادا ۵.۲ درصد افزایش یافت و به ۱۳ درصد رسید که این دومین رکورد بالای بیکاری از دسامبر ۱۹۸۲ تاکنون است.


تاکنون در کانادا 67 هزار و 702 نفر به کرونا مبتلا شده و 4 هزار و 693 نفر دیگر براثر ابتلا به این ویروس فوت کرده‌اند. 


نشریه پزشکی «لنست» در یادداشتی انتقادی ژایر بولسونارو، رئیس‌جمهور برزیل را بزرگترین تهدید برای توانایی این کشور در زمینه مهار ویروس کرونا توصیف کرده است. این کشور بالاترین آمار ابتلا را در آمریکای لاتین دارد، اما بولسونارو شدت بیماری را زیر سؤال می‌برد و بر سر تدابیر منع تردد با فرمانداران درگیر است.



ژایر بولسونارو، رئیس‌جمهور برزیل 


تاکنون در برزیل 156 هزار و 61 نفر به کرونا مبتلا شده و 10 هزار و 656 نفر دیگر براثر ابتلا به این ویروس فوت کرده‌اند. 


اروپا


ژان کلود یونکر، رئیس پیشین کمیسیون اروپا هشدار داد اقدام کشورهای عضو اتحادیه اروپا در بستن مرزهای خود برای جلوگیری از شیوع کرونا و مسدود نگه داشتن این مرزها برای مدت طولانی، خسارات زیادی برای این اتحادیه به‌دنبال خواهد داشت.


وی خواهان توجه و کمک مالی بیشتر کشورهای عضو به اتحادیه اروپا شد و عنوان کرد: اگر کشورهای عضو امروز تنها به فکر خود باشند و بودجه لازم اتحادیه اروپا را تأمین نکنند، در آینده نزدیک این همبستگی از بین خواهد رفت.



ژان کلود یونکر، رئیس پیشین کمیسیون اروپا


در برخی کشورها ازجمله اسپانیا کاهش آمار روزانه مرگ همچنان ادامه دارد، اما این نگرانی هست که کاستن از مقررات منع تردد می‌تواند به موج دوم شیوع منجر شود. علاوه بر این، با ضربه خوردن بازارها و زنجیره‌های عرضه کالا، دولت‌ها خود را برای پیامدهای اقتصادی این بحران آماده می‌کنند.


تاکنون در اسپانیا 282 هزار و 783 نفر به کرونا مبتلا شده و 26 هزار و 478 نفر دیگر براثر ابتلا به این ویروس فوت کرده‌اند. 



این هفته در ایتالیا کاهش مقررات منع تردد آغاز شده است. ایتالیایی‌ها با وجود نگرانی‌ها از شیوع موج دوم کرونا اجازه یافته‌اند در فضای آزاد ورزش کنند و در منطقه خود به دیدار خانواده بروند.



تاکنون در ایتالیا 218 هزار و 268 نفر به کرونا مبتلا شده و 30 هزار و 395 نفر دیگر براثر ابتلا به این ویروس فوت کرده‌اند. 


فرانسه نیز پایین‌ترین آمار روزانه مرگ را در مدت بیش از یک ماه اخیر گزارش کرده که ۸۰ مورد در ۲۴ اخیر است.


در فرانسه از فردا با کاهش مقررات منع تردد، زدن ماسک هنگام استفاده از شبکه حمل‌ونقل عمومی و همچنین برای مدارس دوره راهنمایی اجباری خواهد بود. فروشگاه‌ها و بازارهای عرضه کننده کالاهای غیرضروری بار دیگر درهایشان را باز خواهند کرد و مدارس به‌تدریج بازگشایی می‌شود.


تاکنون در فرانسه 176 هزار و 658 نفر به کرونا مبتلا شده و 26 هزار و 310 نفر دیگر براثر ابتلا به این ویروس فوت کرده‌اند. 


روسیه هفتاد و پنجمین سالگرد پیروزی مقابل آلمان نازی در جنگ جهانی دوم را با وجود لغو رژه های نظامی به دلیل شیوع ویروس کرونا برگزار کرد. ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه در مراسمی کم سر و صدا بر بنای یادبود شعله ابدی گل رز گذاشت.



ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه


مقررات منع تردد از اواخر ماه مارس در بخش‌هایی از روسیه اجرا شده است، اما این کشور هم اکنون با تقریبا ۲۰۰ هزار مورد ابتلا از نظر گستردگی شیوع پنجمین کشور جهان است.


از سوی دیگر سازمان خدمات اضطراری روسیه شامگاه شنبه اعلام کرد در طبقه نخست بیمارستانی که برای بیماران مبتلا به ویروس کرونا در شمال مسکو در نظر گرفته شده بود، آتش‌سوزی رخ داد.


مقامات روسیه از مرگ دست‌کم یک نفر در این آتش‌سوزی خبر داده‌اند.


طبق آخرین آمار، در 24 ساعت گذشته 104 نفر دیگر از مبتلایان به ویروس کرونا در روسیه جان خود را از دست دادند تا مجموع قربانیان کرونا در این کشور به یک‌هزار و 827 نفر برسد. همچنین بیش از 10 هزار نفر دیگر در روسیه به ویروس کرونا مبتلا شدند تا مجموع مبتلایان به کرونا در این کشور در آستانه 200 هزار نفر قرار گیرد.


غرب آسیا


جمعیت ملی اسلامی الوفاق بحرین با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد اولویت در مرحله فعلی برای این گروه معارض رژیم آل خلیفه مبارزه با ویروس کروناست.


این جمعیت افزود: باید برای مقابله با این ویروس و حفظ سلامتی مردم در تمام عرصه‌های تشکیلاتی، پزشکی، انسانی، بهداشتی، اجتماعی، خیریه و معنوی با یکدیگر همکاری کنیم.



جمعیت الوفاق بحرین


جمعیت ملی اسلامی الوفاق بحرین در این بیانیه تأکید کرد: مردم بحرین دوشادوش یکدیگر از هیچ تلاشی برای کمک و همکاری برای مقابله با این ویروس و حفظ سلامتی وطن و ساکنان آن دریغ نمی‌کنند.


تاکنون در بحرین 4 هزار و 774 نفر به کرونا مبتلا شده و تنها هشت نفر براثر ابتلا به این ویروس فوت کرده‌اند. 


آسیا


کمیسیون ملی بهداشت چین امروز یکشنبه درباره وضعیت شیوع ویروس کرونا در این کشور اعلام کرد در ۲۴ ساعت گذشته ۱۴ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در چین ثبت شده است. دو رقمی شدن موارد روزانه کرونا در چین در حالی رخ می‌دهد که روز قبل تنها یک مورد ثبت شد و ابتلای ۱۴ نفر بیشترین شمار ابتلای روزانه از ۲۸ آوریل (۹ اردیبهشت) بوده است. 



با احتساب موارد جدید، مجموع کل مبتلایان به ویروس کرونا در چین به ۸۲ هزار و 901 نفر افزایش یافته و شمار بیماران درمان شده نیز به ۷۸ هزار و 120 نفر رسیده است.


از کره جنوبی نیز خبرها از دو رقمی شدن موارد ابتلا به کرونا و شکسته شدن رکورد یک ماهه ابتلا حکایت دارد. مرکز پیشگیری و کنترل بیماری‌های کره جنوبی اعلام کرد در ۲۴ ساعت گذشته ۳۴ مورد جدید ابتلا به کرونا ثبت شده که بالاترین میزان ابتلای روزانه در یک ماه اخیر بوده است.


دلیل اصلی دو رقمی شدن دوباره موارد ابتلا در کره جنوبی حضور یک فرد مبتلا به کرونا در چندین باشگاه شبانه بوده است. در هفته‌های اخیر در کره جنوبی ابتلای روزانه به کرونا یک رقمی و حتی صفر گزارش شده بود.


مرکز پیشگیری و کنترل بیماری‌های کره جنوبی خبر داد که هیچ مورد فوتی بیماران کرونا در کره جنوبی در ۲۴ ساعت گذشته ثبت نشده و شمار قربانیان در عدد ۲۵۶ ثابت مانده است.


مون جائه این، رئیس‌جمهور کره جنوبی در نطقی تلویزیونی درباره دو رقمی شدن ابتلای روزانه به کرونا به مردم کشورش درباره خطر موج دوم شیوع کرونا هشدار داد. و گفت: تا زمانی که کار (مقابله با کرونا و مهار آن) تمام نشده است، کار ادامه دارد. در حالی که تا آخر باید هوشیاری کامل داشته باشیم، هرگز نباید در موضوع پیشگیری از همه‌گیری گاردمان را پایین بیاوریم.


انتهای پیام/4033/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر