صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۲:۰۵ - ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۹
روحانی:

سمن‌ها به یک برند برای تأثیرگذاری بر جامعه برسند

رئیس‌جمهور در دیدار خیرین، سازمان‌های مردم‌نهاد و فعالان مبارزه با کرونا، اظهار کرد: مهم است که سمن‌ها برای تأثیرگذاری و جذب امکانات جامعه، به یک برند قابل‌اعتماد برای همگان برسند.
کد خبر : 488629

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور در دیدار خیرین، سازمان‌های مردم‌نهاد و فعالان مبارزه با کرونا، اظهار کرد: مهم است که سمن‌ها برای تأثیرگذاری و جذب امکانات جامعه، به یک برند قابل‌اعتماد برای همگان برسند.


متن سخنان رئیس‌جمهور به این شرح است:


بسم الله الرحمن الرحیم


بسیار خوشحالم که در روز میلاد با سعادت سبط اکبر رسول خدا (ص)، کریم اهل‌بیت (ع) حضرت مجتبی (ع) در جمع عزیزانی هستیم که بخشی یا همه‌وقت و توان خود را برای خیر و نیکوکاری وقف کردند.


امام مجتبی (ع)، امام صلح، صبر، احسان و نیکوکاری بود. در تاریخ نکات بسیار زیادی وجود دارد و شما هم در کتب تاریخی یا در سخنرانی‌ها آن نکات را شنیدید. البته همه ائمه هدی (ع) و پیامبر اسلام (ص) این جنین بودند، اما هر امامی به مناسبت ویژگی مقطع تاریخی‌اش، یکی از صفات بلند انسانی ظهور و بروز بیشتر پیدا کرد.


در شهامت، شجاعت، ایثار و فداکاری همه مثل هم بودند، اما در یک مقطع تاریخی برای امام حسین (ع)، شرایطی پیش آمد که مظهر ایثار و فداکاری و ثارالله شد.


همه ائمه هدی (ع) دارای مظلومیت فراوان بودند، اما در زندگی امیرالمؤمنین علی (ع) اوج مظلومیت را مشاهده می‌کنیم. در تاریخ کمتر کسی را می‌یابیم که توأم با آن همه شهامت، شجاعت، ایثار، اخلاق و فداکاری، آن همه مظلوم باشد. در جامعه خودش چه آن زمانی که حاکم بوده، چه آن زمانی که خانه‌نشین بوده در هر دو دوره، امیرالمؤمنین علی (ع) دارای مظلومیت فوق‌العاده است.


اساساً افتخار می‌کنیم که پیرو اسلام، پیامبر اسلام (ص) و پیرو ائمه هدی (ع) و شیوه آن‌ها هستیم. در سایه بهره‌برداری از آن اوج و شکوه و اخلاق، هر یک از ائمه هدی (ع) است که می‌توانیم یک زندگی خوب و مورد رضای حق را بسازیم.


اساساً خداوند خلقت این عالم را این‌گونه آفریده است. " وَرَفَعْنَا بَعْضَهُمْ فَوْقَ بَعْضٍ"، از لحاظ فکری، استعداد، توانمندی، قدرت بدنی، زیبایی، فصاحت و خوش‌بیان بودن همه یکسان نیستند. هر کدام یک ویژگی‌هایی دارند، اما این‌گونه نیست که انسانی را بیابیم که دارای ویژگی بلندی نباشد. ما باید فرصتی را ایجاد کنیم که آن استعداد بروز پیدا کند.


اساساً فلسفه کل خلقت این است که به یک نقطه‌ای برسیم که استعداد درونی ما بروز و ظهور پیدا کند.


اگر آیات قرآن مجید را مطالعه کنید یا وقتی استماع می‌کنید و می‌شنوید، می‌بینید بسیاری از کار‌ها را خداوند می‌گوید ما این کار‌ها را قرار دادیم تا شما نیکوکار، اهل فکر و تقوا باشید.


اما در آیاتی است که فلسفه نهایی احسان، نیکوکاری، تقوا، ایثار، جهاد و فداکاری، فلاح است. «لَعَلَّکُمْ تُفْلِحُونَ»، فلاح و رستگاری که همان در اذان هم می‌گوییم حی علی الفلاح که یکی از شعار‌های اذان ماست، فلاح یعنی آن جایگاهی که استعداد‌های انسانی شکوفا می‌شود. به زراعت هم می‌گویند فلاحت، فلاحت و زراعت یعنی زارع، بذر را در زمین می‌نشاند و شکوفایش می‌کند و از یک دانه گندم به تعبیر قرآن خوشه‌های متعدد و از هر خوشه‌ای دانه‌های فراوان را به ثمر می‌نشاند.


انتهای پیام/ 4129/


انتهای پیام/

ارسال نظر