صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۴۵ - ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۹

چین به توسعه فناوری 5G سرعت می‌بخشد

وزارت صنعت و فناوری اطلاعات چین اعلام کرد برای گسترش پوشش و ظرفیت شبکه 5G از از اپراتورهای مخابراتی پشتیبانی می‌کند.
کد خبر : 487516

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از چاینا دیلی، چین با ساخت 198هزار ایستگاه 5G و تأمین بیش از 50 میلیون مشترک تلفن همراه در سراسر کشور، در تلاش است تا تجاری‌سازی فناوری 5G را تسریع بخشد.


وزارت صنعت و فناوری اطلاعات چین اعلام کرد تا 20 آوریل، درمجموع مجوز 95 نوع تلفن همراه 5G صادر شده، و همچنین گوشی‌های 5G با قیمتی کمتر از 283 دلار وارد بازار شده است.


این وزارتخانه اعلام كرد كه از تولیدكنندگان تلفن‌های هوشمند برای تقویت تحقیق، توسعه و نوآوری فناوری 5G در بخش‌های مختلف ازجمله تولید تلفن‌هوشمند مقرون‌به‌صرفه حمایت می‌کند.


همچنین تلاش‌های بیشتری برای پیشبرد برنامه 5G در زمینه‌های گسترده‌ای انجام خواهد شد، که شامل واقعیت مجازی، واقعیت افزوده، رویدادهای پخش زنده، بازی‌ها و سرگرمی‌ها می‌شود.


آمار و ارقام وزارتخانه در ماه گذشته نشان داد كه پوشش شبکه 5G با بیش از 600هزار ایستگاهی که پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال 2020 در سراسر كشور ساخته شود، گسترش خواهد یافت.


این هزینه‌های بی‌سابقه برای زیرساخت‌های جدید در زمینه‌های کلیدی ازجمله حمل‌ونقل، انرژی و ارتباطات، می‌تواند به محافظت در برابر اثرات منفی شیوع ویروس کرونا کمک کند.


داده‌های یک اندیشکده دولتی نشان داد که تجاری‌سازی 5G در چین پیش‌بینی می‌شود از سال 2020 تا 2025، 10.6 تریلیون یوان بازده اقتصادی مستقیم و حدود 24.8 تریلیون بازده غیرمستقیم اقتصادی داشته باشد.


فناوری 5G در مبارزه با بیماری همه‌گیر ویروس کرونا، به‌ویژه در بخش‌های بهداشت و درمان، ارتباط از راه دور، آموزش آنلاین و لجستیک هوشمند، از کاربردهای گسترده‌ای برخوردار بوده است.


گزارشی که اخیراً توسط جی‌اس‌ام‌آرنا منتشر شده، پیش‌بینی می‌کند که چین تا سال 2025 تقریباً 45 درصد از مشترکین 5G در جهان را در اختیار داشته باشد. این کشور باوجود بیماری همه‌گیر COVID-19 همچنان در توسعه 5G پیشرو است.


انتهای پیام/4112/


انتهای پیام/

ارسال نظر