صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۰:۰۲ - ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۹
کارشناس آذربایجانی در گفتگو با آنا:

آمریکا با ابزار تحریم در بحبوحه کرونا به دنبال تغییر نظام در ایران است/ اثبات ماهیت اخلاق‌گریز واشنگتن

یک کارشناس آذربایجانی با اشاره به ماهیت غیرانسانی آمریکا در جریان تحریم‌های اخیر ایران تأکید کرد که واشنگتن با استفاده از این ابزار در زمان شیوع کرونا به دنبال بسترسازی برای تغییر نظام جمهوری اسلامی است.
کد خبر : 486886

به گزارش گروه بین‌‌الملل خبرگزاری آنا، درحالی‌که مقامات آمریکایی می‌گویند کرونا نمی‌تواند ایران را از تحریم‌های کاخ سفید خلاص کند و از تلاش پمپئو برای الغای خروج واشنگتن از برجام برای تحریم بیشتر کشورمان تا تقلا برای تمدید نامحدود تسلیحاتی جمهوری اسلامی، هر آنچه در توان شیطان بزرگ بوده برای اعمال فشار بیشتر به کار گرفته است، برخی کارشناسان معتقدند که آمریکا از این حربه برای ایجاد نارضایتی در داخل و کلید زدن شورش و ناآرامی برای تغییر نظام استفاده می‌کند.


«تیمور قلی‌اف» در گفتگو با گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا در این خصوص اظهار کرد: علی‌رغم گسترش بیماری همه‌گیر کرونا و تبدیل‌شدن آن به معضل بزرگ کشورهای جهان، آمریکا همچنان دست از تشدید سیاست‌های اعمال تحریم برنداشته و هر از چند گاهی در این آشفته‌بازار دست به اعمال محدودیت‌های جدید علیه دشمنان و منتقدان خود می‌زند. در این راستا اما مقامات واشنگتن مدعی هستند در زمینه کالاهای انسانی و دارویی و بهداشتی تحریم اعمال نکرده و این موارد را از معافیت برخوردار کرده‌اند اما واقعیت به‌گونه‌ای دیگر است.



اعتراض اعضای گروه ضدجنگ «کد پینک» به تحریم ایران


وی با اشاره با ادامه سیاست‌های تحریمی و ظالمانه آمریکا علیه کشورهایی همچون ایران افزود: در طول تاریخ، وقایع مشابهی همچون کرونا در اروپا و جهان تجربه‌ شده است. از وقایع ثبت‌شده تلفات سنگین اروپا، «طاعون» و «وبا» در قرن‌های 13 و 14 است. پس از جنگ جهانی اول نیز بیماری آنفلوانزا تلفات سنگینی را به‌ویژه به اروپایی‌ها تحمیل کرد. این بار اما ویروس مرگبار کرونا به معضلی جهانی تبدیل شده است که صحبت از تأثیرگذاری آن تا سال‌ها ادامه خواهد یافت.


ادعای معافیت ایران از تحریم دارو حقیقت ندارد


این کارشناس کشور آذربایجان افزود: در این میان برای بازسازی اقتصاد کشورها نیز بازه‌های چندین ساله در نظر گرفته‌شده است؛ اما آمریکا که همواره سیاست‌های غیرانسانی را ابزار خود می‌داند اعلام کرده است تحریم‌های خود علیه ایران را افزایش خواهد داد.


بیشتر بخوانید:


غرب تحریم دارویی ایران از سوی آمریکا را تأیید می‌کند/ تأثیر منفی تحریم در شرایط شیوع کرونا


دوران پساکرونا در انحصار قدرت‌های شرقی خواهد بود/رفتار غیرانسانی آمریکا در ادامه تحریم‌ها


مقامات واشنگتن ادعای معافیت خرید کالاها و اقلام پزشکی و بهداشتی را مطرح کرده‌اند؛ اما این نمی‌تواند حقیقت داشته باشد زیرا آمریکا با قطع ارتباط بانک‌های ایران به سیستم‌های پرداخت جهانی امکان خرید هرگونه کالا و محصولی را از ایران سلب کرده است. البته راهکارهای بسیار پیچیده‌ای برای این منظور موجود است که در شرایط اضطراری همچون گسترش سریع بیماری کرونا کارساز نیست.


سیاست ضد ایرانی آمریکا به خود این کشور بازمی‌گردد


کارشناس آذربایجانی با اشاره به دشمنی طولانی‌مدت آمریکایی‌ها با جمهوری اسلامی ایران گفت: اساساً عدم‌تغییر رویکرد ظالمانه و سخت‌گیرانه واشنگتن نسبت به تهران نشان از اخلاق‌گریزی و توحش مقامات آمریکایی دارد. کاخ سفید به هر قیمتی که شده به دنبال تغییر نظام در ایران است. به همین منظور از هرگونه اقدام غیرانسانی و سوءاستفاده از هر اتفاقی دست برنمی‌دارد. علی‌رغم تمام این دشمنی‌ها باید گفت آمریکا درنهایت به ضرر خود کار کرده است.


تیمور قلی‌اف در پایان گفت: با نگاهی به دخالت‌های آمریکا در ایران، کشورهای همسایه ایران و همچنین کشورهای دیگر در اقصی نقاط جهان درمی‌یابیم آمریکایی‌ها در کوتاه‌مدت منافعی را کسب کرده‌اند اما درنهایت از تغییراتی که با اجبار ایجاد کرده‌اند متضرر شده‌اند. این بار نیز مقامات واشنگتن پیش از آنکه منافعی در دشمنی با مردم و کشور ایران کسب کنند دست از پا درازتر مجبور به ترک منطقه خواهد شد.


انتهای پیام/4106/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر