صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۵۸ - ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۹
کارشناس اقتصادی در گفت‌وگو با آنا:

دولت باید مقدمات بورسی شدن هر 49 شرکت سهام عدالت را فراهم کند

قربانی گفت: در حال حاضر از 49 شرکت سهام عدالت 36 شرکت بورسی هستند و 13 شرکت هنوز بورسی نشده‌اند. دولت باید مقدمات بورسی شدن هر 49 شرکت‌ موجود در سبد سهام عدالت را فراهم کند.
کد خبر : 486299

علی قربانی کارشناس اقتصادی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری آنا در رابطه با پیشینه سهام عدالت گفت: برای عرضه سهام عدالت در بورس باید ابتدا لایحه دولت تبدیل به قانون شود. لایحه دولت در سال 96 به مجلس رفت و در سال 98 گزارش کمیسیون اصل 44 قرار بود به صحن علنی ارسال شود که هنوز این اتفاق رخ نداده و بعید است به این مجلس برسد. ظاهرا دولت با ارسال این لایحه به بیت رهبری قصد دارد مستقیما با اجازه ایشان سهام عدالت را در بورس عرضه کند.


این کارشناس اقتصادی گفت: در حال حاضر از 49 شرکت سهام عدالت 36 شرکت بورسی هستند و 13 شرکت هنوز بورسی نشده‌اند. دولت باید مقدمات بورسی شدن هر 49 شرکت‌ موجود در سبد سهام عدالت را فراهم کند.


وی در رابطه با نحوه عرضه سهام عدالت در بورس گفت: مردم باید اختیار خرید و فروش سهام خود را به صورت کامل داشته باشند. حتی خرید فروش به صورت نسبی هم مورد قبول نیست. نسبی یعنی سرپرستان خانوار حق فروش اصل سهم خود را نداشته باشند بلکه سود حاصل از سهام عرضه شده در بورس را فقط بتوانند بفروشند. در کشور نزدیک به 50 میلیون نفر مشمول سهام عدالت هستند. باید آموزش‌های لازم به مردم داده شود ریسک‌ها کاهش پیدا کند اما در نهایت مردم خود اختیار خرید و فروش سهام خود را داشته باشند.


قربانی گفت: اولویت دولت این است که در صدر مدیریت سهام های عدالت باقی بماند تا جایی که کمیسیون برنامه و بودجه مجلس لایحه دولت را به دلیل ایجاد ساختار دولتی رد کرد. مدیریت سهام عدالت و شرکت‌های زیر مجموعه این سهام باید در غالب فرایندهایی مثل مزایده و از طریق بورس بعد از آموزش و اطلاع رسانی دقیق واگذار شود. بنابراین این بهترین مسیر است برای آن که صندلی مدیریتی شرکت‌های زیر مجموعه سهام عدالت به دست ذی نفعان واقعی برسد و به هیچ وجه نباید دولتی باشد.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

برچسب ها: بورس سهام عدالت
ارسال نظر