مبنای «جهش تجارت فناوری» فعالیت کارگزاران فناوری است
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا مهدی صفارینیا رئیس پارک فناوری پردیس، در مراسم افتتاح برنامه «جهش تجارت فناوری» که پیش از ظهر امروز در پارک فناوری پردیس برگزار شد، بیان کرد: چند سالی است که توسعه فعالیت کارگزاران در حوزه تجارت فناوری در شبکه فناوری شروع کردهایم با این حال بر این باورم که برنامه جهش تجارت فناوری نقش متفاوتی خواهد داشت چراکه دستورالعملهای این برنامه توسط شبکه فن بازار ملی ایران تهیه و به معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ارائه شد. سپس توسط سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری تأیید و ابلاغ شد.
وی افزود: برنامه جهش تجارت فناوری بر مبنای توسعه بازار محصولات فناوری و دانشبنیان شکل گرفته است. پایه و اساس این برنامه فعالیت کارگزارن فناوری در تجارت فناوری است. تفاوت اصلی این برنامه با پروژههای دیگر در این است که مبتنی بر فعالیتهای کارگزاران تألیف شده و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری منابع حمایتی برای آن در نظر گرفته است. تاکنون هیچ برنامهای مبتنی بر فعالیت کارگزاران در سطح بالایی از معاونت علمی و فناوی ریاست جمهوری به تألیف نرسیده بود.
رئیس پارک فناوری پردیس گفت: در شبکه فناوری منابع به شکل جوایزی در نظر گرفته شده است که کارگزاران فناوری بنابر بر تلاشها، موفقیتها و فعالیتها میتوانند از این جوایز استفاده کنند. کارگزاران در کنار فعالیتهای جاری، میتوانند از حمایتهای معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز استفاده کنند. همچنین ظرفیت لیزینگ محصولات شرکتهای دانشبنیان و صندوق نوآوری و شکوفایی نیز در اختیار این برنامه قرار گرفته است. بنابراین علاوهبر منابع و حمایت معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری، کارگزاران میتوانند از منابع و حمایتهای صندوق نوآوری و شکوفایی نیز استفاده کنند.
صفارینیا مطرح کرد: استفاده از ظرفیت کارگزاران فناوری برای کشور بسیار مهم است. دو شبکه جدید در خدمت تولید قرار میگیرد که شامل شبکه تهیه مواد اولیه و شبکه توزیع و فروش میشود. وظیفه شبکه تأمین مواد اولیه تهیه مواد اولیه موردنیاز تولید شرکتهای دانشبنیان است. شبکه توزیع و فروش نیز عملاً در خدمت مجموعههای فناور و دانشبنیان است تا محصولات خود را به فروش برسانند.
وی افزود: امیدواریم با توجه به ظرفیت کارگزاران حوزه فناوری بتوانیم به افق برنامه خوبی برسیم و شاهد به فروش رفتن حجم قابلتوجهی از محصولات فناوری باشیم. برنامه داریم که فروش محصولات فناورانه را تا یک سال آینده به 500 میلیارد تومان برسانیم که لازمه آن ظرفیتسازی است. این ظرفیتسازی به 10 هزار میلیارد تومان مذاکره، تفاهمنامه، قرارداد، توافقنامه و ... نیاز دارد. اگر به این مقدار فروش برسیم میتوان گفت که جهش عالی داشتهایم.
رئیس پارک فناوری پردیس گفت: دستورالعمل برای فعالیت کارگزاران فناوری براساس نظرسنجیهای انجام شده توسط خود کارگزاران تألیف شده است. این دستورالعمل به کارگزاران کمک میکند تا فعالیت جدیتری داشته باشند و شناخته شوند. در کنار شناسایی و هویتسازی برای کارگزاران فناوری، فرصت و مزایایی برای آنها ایجاد میشود که میتواند به ظرفیت تولید کمک بسیاری کند.
انتهای پیام/4021/
انتهای پیام/