چالش کرونا راهکاری برای کمک به مسئولان در راستای مقابله با بیماری
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، مشاور معاون علمی رئیس جمهور با بیان به اینکه جهت شکست ویروس کرونا، پویشی جدید به نام چالش کرونا شکل گرفته، افزود: در این چالش به دنبال این هستیم که از طریق شبکه حامیان و مخاطبان و ارتباطی که بین این دو ایجاد میکنند بتوانیم نیازهای کشور را شناسایی کنیم و از طریق نوآوری باز که یک مدل شناخته شده در دنیاست، درصدد رفع این مشکل اقدام کنیم.
وی با تاکید به اینکه برای ساخت ایران بهتر باید همبستگی داشته باشیم که این مسئله در چالش کرونا دیده میشود، گفت: ستاد فرهنگ سازی اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی نیز با کمال افتخار در این چالش شرکت میکند و حامی این حرکت است.
کرمی با اذعان به اینکه از ایدههای برتر در چالش کرونا حمایت میکنیم، عنوان کرد: در این حوزه موضوعاتی که به رفع مشکلات کشور با تکیه بر نوآوری و خلاقیت جوانان در شکل کسب و کارهای نوپا، استارتآپی، شتابدهندهها کمک کند، حمایت میکنیم و ظرفیتهای خود را برای این چالش قرار میدهیم.
مشاور معاون علمی رئیس جمهور با اشاره به اینکه برگزیدگان چالش کرونا تنها نخواهند بود، تصریح کرد: معاونت اقدامات بسیاری را در زمینه شرکتهای دانش بنیان، صنایع خلاق، استارتآپها را میتوانیم در اختیار برگزیدگان این چالش قرار دهیم و میتوانیم این افراد را به شتابدهنده محل استقرار معرفی یا اگر نیازمند وامی باشند به شرط قبول شرایطی که معاونت برای آنها متذکر شده، میتوانیم تسهیلاتی برای این افراد فراهم کنیم.
وی با بیان به اینکه حمایت از برگزیدگان برتر چالش کرونا از ابتدا تا انتهای این چالش به روشهای مختلف، اظهار کرد: گذراندن سربازی در ایام تحقیق و پژوهش، مرتبط شدن این افراد به صندوقهای پژوهش، به ساختارهای اداری و سازمانهای مختلف معرفی و حمایت شوند.
کرمی با تاکید به اینکه جوایز برای افراد برگزیده چالش کرونا قابل توجه است، افزود: علاوه بر جوایز ما حاضریم کمکهایی داشته باشیم در تناسب حجم و اندازه کارها در راستای حمایتی که قرار است از افراد شرکت کننده صورت گیرد، حضور پیدا کنیم.
مشاور معاون علمی رئیس جمهور با اذعان به اینکه چالش کرونا میتواند باعث رفع مشکلات بسیاری شود، گفت: خدمات آنلاین، فروش آنلاین، رفع بحران کرونا، تولید محتوا و سرگرمی، مسائل تندرستی، پزشکی، ورزش، آموزش آنلاین و امکاناتی که موجب رفع مشکلات میشوند را میتوانند در این چالش مطرح کنند.
وی عنوان کرد: بعنوان یک مروج از تمام جوانانی که صاحب فکر و ایده هستند درخواست میکنم چالش کرونا شرکت کنند و همت کنند تا ایده خودشان را به کمک مسئولان این چالش اجرایی کنند تا سود و نفع آن هم به کشور و هم به خودشان برسد.
لازم به ذکر است، چالش کرونا یکی از چالشهای سامانه کندو است که به عنوان بستری مجازی برای حل مسائل و شناخت راهکارها با استفاده از ایده جمع سپاری و هوش جمعی مشغول به فعالیت میباشد. عموم علاقمندان جهت عضویت در سامانه کندو و مشارکت در چالش کرونا میتوانند به نشانی اینترنتی www.candoportal.com مراجعه کنند.
انتهای پیام/4021/
انتهای پیام/