صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۲۹ - ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۹

توسعه زیست‌بوم اقتصاد دانش‌بنیان‌ در استان‌های ساحلی شتاب می‌گیرد

گروه توسعه فناوری‌های دریایی معاونت علمی و فناوری برای تحقق اهداف بلندمدت اقتصادی در صنعت دریایی اقدام به ایجاد زیرساخت‌های لازم برای راه‌اندازی مرکز نوآوری در استان‌های ساحلی کشور کرده است.
کد خبر : 484584

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری، شاید بهترین زمان اثبات ظرفیت‌ و توانایی دانش‌بنیان‌ها، در روزهای وقوع بحران‌ باشد. روزهای سختی که با تکیه بر توان زیست‌بوم فناوری و نوآوری سپری می‌شوند. باور به این ظرفیت‌ها، توسعه اقتصادی کشور را رقم می‌زند. این‌که بتوانیم از همه توان داخلی برای رونق دادن به اقتصاد کشور استفاده کنیم.


یکی از صنایع بزرگی که با ورود دانش‌بنیان‌ها روزهای پررونق‌تری را تجربه کرده صنعت دریایی کشور است. ایران به‌واسطه داشتن پهنه‌های وسیع آبی یکی از کشورهایی است که به توسعه صنایع مرتبط با دریا نیازمند است. وجود سواحل آبی وسیع در ایران و حمایت از محصولات دانش‌بنیان داخلی یک ضرورت انکارناپذیر است.


توسعه این صنعت بزرگ در کنار تأمین نیازهای داخلی می‌تواند توسعه گردشگری را در مناطق ساحلی کشور به دنبال داشته باشد. این کار هم به ایجاد اشتغال کمک می‌کند و هم ساحل‌نشینان را به درآمدزایی می‌رساند. صدالبته که توسعه صنعت دریایی از خروج ارز از کشور هم پیشگیری می‌کند.


راه‌اندازی مرکز نوآوری در استان‌های ساحلی کشور


گروه توسعه فناوری‌های دریایی معاونت علمی و فناوری هم در این راستا و برای تحقق اهداف بلندمدت اقتصادی در صنعت دریایی اقدام به ایجاد زیرساخت‌های لازم برای راه‌اندازی مرکز نوآوری در استان‌های ساحلی کشور باهدف ایجاد و تقویت اکوسیستم نوآوری و کارآفرینی کرده است. این کار در سال 98 آغاز و امسال هم به‌صورت جدی پیگیری می‌شود.


به گفته محمدسعید سیف رئیس گروه توسعه فناوری‌های دریایی ستاد توسعه فناوری‌های فضایی و حمل‌ونقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در این برنامه مقرر شده است که هسته‌های فناور مستقر در این مراکز با حمایت و آموزش‌های لازم زمینه‌ساز ایجاد کسب‌وکارهای جدید و شکل‌گیری شرکت‌های دانش‌بنیان در آینده شوند.


آن‌طور که سیف بیان می‌کند: با توجه به این‌که بیشتر مشکلات فعالان حوزه دانش‌بنیان در کشور به‌خصوص صنایع دریایی مربوط به بازار و نبود حمایت‌های لازم از این بخش می‌شود. شاید این کار کمکی به رفع مشکلات و موانع پیشروی آن‌ها باشد.


انتهای پیام/4112/


انتهای پیام/

ارسال نظر