چاپ 3بعدی چه نقشی در مقابله با کرونا دارد؟
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از انلتیک اینسایت، شیوع ویروس کرونا را شاید بتوان بدترین دوران زندگی بشر دانست. این بیماری بیش از 2میلیون نفر را مبتلا کرده، جان بیش از 100هزار نفر را گرفته، بسیاری از کشورها را مجبور به اعمال قرنطینه کرده و همچنین پزشکان و دانشمندان را برای انجام تحقیقات و درمان آن، در سراسر جهان بهصف کرده است.
بااینحال، پیشرفتهای فناوری در اوج بحران اتفاق میافتد. در دوران کرونا و بحران کمبود تجهیزات پزشکی، چاپ 3بعدی بهعنوان یک راهحلی موقت برای خروج از آن است. بیمارستانها و دولت به صنایع مراجعه کردهاند تا با روشهای ابتکاری با این بیماری همهگیر مبارزه کنند.
شرکت خودروسازی فولکسواگن از چاپ 3بعدی برای تولید قطعات شیلد محافظ صورت استفاده میکند. شرکت خودروسازی اشکودا جمهوری چک نیز یک فرآیند چاپ 3بعدی برای تولید دستگاههای قابلاستفاده مجدد تنفس مصنوعی FFP3 ایجاد کرده است.
غول فناوری HP با تبدیل مراکز تحقیق و توسعه خود در اسپانیا و ایالاتمتحده به کارخانه برای تولید تجهیزات ایمنی شخصی، از تخصص چاپ 3بعدی خود استفاده میکند.
علاوه بر این، شرکت امنیت سایبری Palo Alto همچنین در نظر دارد بهمحض اتمام مرحله آزمایش و اعتبار سنجی، آمبوبگ (یک مخزن هوایی از جنس پلاستیک که در ایجاد فشار مثبت ریوی در تنفس مصنوعی هنگام سیپیآر استفاده میشود) را برای کمک به بیماران COVID-19 به همراه ماسک صورت FFP3 ارائه دهد.
در ایتالیا، یک شرکت چاپ 3بعدی محلی از مهندسی معکوس استفاده کرد تا شیرهای دستگاه تنفس مصنوعی را با استفاده از یک پرینتر سهبعدی تهیه کند. این کار برای کمک به بیمارستانهایی بود که دچار کمبود این قطعه بودند.
چین برای تولید انبوه عینکهای ایمنی از 200 پرینتر 3بعدی پلاستیکی اکستروژن استفاده کرده، تا کمبود شدید آن را برطرف کند.
همانطور که میبینیم خیلی از کشورها برای عبور از بحران کرونا به تکنولوژی روی آوردهاند و فناوری 3بعدی نقش مهمی را دراینبین ایفا کرده است. بنابراین نمیتوان اهمیت چاپ سهبعدی را برای کمک به نجات جان افراد نفی کرد.
انتهای پیام/4112/
انتهای پیام/