صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۴۵ - ۲۷ فروردين ۱۳۹۹

فراخوان جشنواره مجازی «تئاتر خانوادگی» منتشر شد

جشنواره مجازی «تئاتر خانوادگی» با شعار «هر خانواده یک گروه تئاتر» توسط کانون تئاتر خیابانی اداره‌کل هنرهای نمایشی و معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه ۱۱ تهران برگزار می‌شود.
کد خبر : 483333

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا از روابط عمومی اداره‌کل هنرهای نمایشی، کانون تئاتر خیابانی اداره‌ کل هنرهای نمایشی در نظر دارد با مشارکت معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه ۱۱ و همراهی اداره‌کل فرهنگی شهرداری تهران، جشنواره‌ مجازی «تئاتر خانوادگی» را در راستای اشاعه تئاتر در میان خانواده‌ها و حمایت از شعار «درخانه بمانیم» برگزار کند.


مضامین مورد نظر در این جشنواره، «چگونه کرونا را شکست دهیم؟»، «در خانه بمانیم»، «چگونه با هم به سلامت می‌رسیم؟» و «چگونه فاصله ایمن جمعی را رعایت کنیم؟» است.


بخش اول این جشنواره «اجرای ادامه تئاتر بارگذاری‌شده در فضای مجازی و ارسال به لینک جشنواره در کانال‌های پیام‌رسان» نام دارد. ستاد برگزاری جشنواره در این زمینه اقدام به تولید ۳ اثر نمایشی کرده است و شرکت‌کنندگان در این بخش، باید در ادامه این نمایش‌ها به تولید اثر خود بپردازند.


بخش دوم، «نمایش عروسکی و خیمه‌شب‌بازی با استفاده از عروسک‌های ساخته‌شده از مواد دورریختنی» و بخش سوم «برگزاری نمایشگاه دستاوردهای خانوادگی پس از پایان قرنطینه در پهنه فرهنگ‌ و هنر رودکی یا به صورت مجازی» و شامل ساخت هرگونه ابزار و عروسک نمایشی است و در آن نیازی به تولید اثر نمایشی نیست.


اعضا هیات‌ داوران جشنواره مجازی «تئاتر خانوادگی» عبارتند از منوچهر اکبرلو نمایشنامه‌نویس، کارگردان و کارشناس‌ارشد پژوهش هنری و مدرس دانشگاه، لیلا کفاش‌زاده عضو شورای عالی کتاب کودک و سازنده عروسک دست‌ساز کودک، امیرحسین شفیعی کارگردان و نویسنده، زهرا مریدی نویسنده و کارگردان نمایش‌های عروسکی و سامان خلیلیان کارگردان، نویسنده و مدیر کانون تئاتر خیابانی.


متقاضیان شرکت در این جشنواره باید اثر نمایشی خود را توسط دوربین تلفن همراه به صورت افقی و بدون کات، تدوین، اصلاح و صداگذاری ضبط و ارسال کنند. مدت زمان اثر می‌تواند بین ۲ تا ۱۵ دقیقه باشد و مهلت ارسال آثار تا ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ است. زمان برگزاری نمایشگاه و اختتامیه پس از اعلام رسمی پایان دوران قرنطینه است.


انتهای پیام /4143/


انتهای پیام/

ارسال نظر