صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۳۰ - ۲۶ فروردين ۱۳۹۹

نامه بسیج دانشجویی به وزیر ارتباطات پیرامون مشکلات دانش آموزان مناطق محروم

بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان پردیس شهید هاشمی‌نژاد مشهد در نامه‌ای خطاب به وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خواستار رسیدگی به مشکلات دانش آموزان مناطق محروم در خصوص آموزش مجازی شد.
کد خبر : 482980

به گزارش خبرنگار حوزه تشکل‌های دانشگاهی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان پردیس شهید هاشمی‌نژاد مشهد در نامه‌ای خطاب به وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خواستار رسیدگی به مشکلات دانش آموزان مناطق محروم در خصوص آموزش مجازی شد.
متن این نامه به شرح زیر است:
بسمه تعالی
جناب آقای آذری جهرمی وزیر محترم ارتباطات و فناوری
با توجه به شرایط پیش آمده به دلیل شیوع ویروس کرونا، ناچارا برای جلوگیری از انتشار این ویروس مدت طولانی است که مدارس و دانشگاه‌های کشور در روند آموزش حضوری دچار اختلال شده است، لذا با توجه به ضرورت بیش از پیش آموزش به‌صورت مجازی برای پیشبرد اهداف آموزشی برای دانش آموزان باید در این زمینه همت گماشت.
همانطور که مستحضرید اکنون کلاس‌های درسی دانش آموزان به صورت مجازی برگزار می‌شود اما دانش آموزان مناطق محروم، بی‌بضاعت و بی‌سرپرست که برخی تنها درآمدشان یارانه است از خدمات آموزشی مفید در این ایام بی‌بهره‌اند.
از شما خواستاریم که در ایام قرنطینه مشکلات متعدد دانش آموزان، خصوصا دانش آموزان مناطق محروم را با دقت بیشتری بررسی کنید تا آن‌ها هم همچون سایر فرزندان ایران زمین بتوانند از آموزش‌های مجازی استفاده کنند و از تحصیل و آموزش باز نمانند و در ایجاد صحنه‌های افتخارآفرین آینده، نقش‌آفرینیِ تحسین‌برانگیزی داشته باشند.
بعضی از مشکلات دانش آموزان به شرح زیر است:
۱.دانش آموزانی که امکان خرید اینترنت را ندارند، لذا می‌توان با برقراری اینترنت سالم برای استفاده از آموزش‌های مجازی و شبکه‌های داخلی، به این دانش آموزان کمک کرد.
۲. برخی دانش آموزان در روستا یا مناطقی زندگی می‌کنند که در آن مناطق به شبکه‌های اجتماعی و اینترنت دسترسی ندارند یا سرعت اینترنت آنقدر کم است که برای مشاهده فیلم‌ها و فایل‌های پرحجم کاربردی ندارد.
۳. برخی دانش آموزان هم خودشان و هم خانواده‌هایشان به تلفن همراه دسترسی ندارند. ما دانشجومعلمان متعهد، نمی‌توانیم چشمان خود را بر پاره‌های تن این ملت ببندیم و به چشم موضوعی گذار به آن بنگریم لذا در این ایام که ایام همدلی و رافت است، از شما و همکاران محترمتان خواستاریم که اقدامات لازم را در این زمینه مبذول فرمائید.
و من الله توفیق
انتهای پیام/۴۱۱۸/


انتهای پیام/

ارسال نظر