حذف استرس از غذا و ۷ نکته برای دوران قرنطینه!
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا «در زمان مواجهه با استرس، افراد بسیاری بیش از حد غذا می خورند. پرخوری منظم می تواند اثر منفی بر سلامت انسان بگذارد.
برای پیشگیری از غذا خوردن استرسی میتوانید موارد زیر را مد نظر قرار دهید:
حذف عوامل وسوسهکننده: غذاهایی که میتوانند شما را وسوسه کنند در معرض دید قرار ندهید زیرا حتی اگر گرسنه نباشید میتواند به پرخوری منجر شود. برخی پژوهش ها نشان دادهاند که در معرض دید بودن غذاهای پر کالری موجب تحریک جسم مخطط یا استریاتوم، بخشی از مغز که کنترل تکانه ها را تنظیم میکند، شود که ممکن است به افزایش هوسهای غذایی و پرخوری منجر شود.
دنبال کردن یک برنامه غذایی سالم: حتی اگر همانند گذشته از خانه بیرون نمیروید و برنامههای کاری خود را دنبال نمیکنید، برنامه غذایی عادی و سالم شما نباید دچار تغییر شود. اگر تا پیش از این سه وعده غذا در روز یا دو وعده غذایی و یک میان وعده مصرف میکردید، تلاش کنید این برنامه را همچنان ادامه دهید. اگر نمیتوانید به برنامه غذایی عادی خود پایبند باشید و بهطور منظم تنقلات مختلف مصرف میکنید، تلاش کنید یک برنامه غذایی جدید برای خود تنظیم کنید.
بیرون کشیدن سرآشپز درونی خود: تعطیلی رستورانها موجب شده تا هرچه بیشتر وعدههای غذایی روزانه را خودمان آماده کنیم. مصرف غذاهای خانگی میتواند به بهبود سلامت کلی بدن کمک کند و همچنین درست کردن غذا میتواند عاملی برای حواس پرتی باشد. نتایج یک مطالعه نشان داد افرادی که بیش از پنج بار در هفته وعدههای غذایی خانگی مصرف میکردند، در مقایسه با آنهایی که کمتر از سه وعده غذایی مصرف میکردند، ۲۸ درصد احتمال کمتری داشت تا اضافه وزن داشته باشند.
هیدراته نگه داشتن بدن: ماندن در خانه زمان بیشتری را برای تمرکز بر عادات سالم از جمله نوشیدن مایعات به میزان کافی در اختیار شما قرار میدهد. هیدراته نگه داشتن بدن میتواند از پرخوری مرتبط با استرس پیشگیری کند.
حفظ تحرک بدنی: ماندن در خانه نباید موجب کاهش فعالیت بدنی شما شود. فعال نگه داشتن بدن می تواند به پیشگیری از بی حوصلگی، استرس و تکرر مصرف میان وعده و تنقلات کمک کند.
پیشگیری از بیحوصلگی: زمانی که وقت آزاد زیادی در اختیار دارید، احتمال تجربه بی حوصلگی نیز افزایش می یابد. برای پرهیز از این شرایط، فهرستی از سرگرمیها و کارهایی که میتوانید برای مشغول نگه داشتن خود در خانه انجام دهید، تهیه کنید.
کنترل اندازه وعدههای غذایی: مصرف مواد غذایی به صورت مستقیم از ظرفی که در آن به فروش رسیده است، اقدامی رایج است که البته ممکن است به پرخوری منجر شود. به جای این کار میتوانید ریختن مواد غذایی در یک ظرف کوچک را مد نظر قرار دهید تا کنترل بهتری بر میزان غذای مصرفی خود داشته باشید. به عنوان مثال، به جای خوردن بستنی از ظرف بزرگ اصلی آن میتوانید چند قاشق بستنی را در یک کاسه کوچک بریزید.
منبع: عصر ایران
انتهای پیام/4127
انتهای پیام/