جزئیات بیشتری از نوع ردیابی مبتلایان به کرونا از سوی اپل منتشر شد
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دیروز خبری از همکاری دو شرکت گوگل و اپل به منظور ردیابی و شناسایی کاربران مبتلا به ویروس COVID-19 منتشر شد ولی هنوز ابهامهایی در مورد نحوه اجرای این پروژه وجود دارد. از همین رو اکنون اپل توضحیات بیشتری را در مورد نوع ردیابی بیماران را به کاربران خود ارائه داده است.
اگر هرکدام از دو شرکت اپل و گوگل بخواهند قوانین حریم خصوصی کاربر ان را با دقت رعایت کنند ردیابی مبتلایان به ویروس کرونا به هیچ وجه راحت نخواهد بود. در پروژه اپل اگر کاربری که بر اساس اطلاعات ثبت شده از او مبتلا به ویروس کرونا شناخته شود در ابتدا هشدارهایی مبنی بر حضور در خانه را دریافت و اگر در مکانهای عمومی و خیابان حضور یابد برای کاربرانی که از نزدیک او عبور میکنند پیام آگاهسازی ارسال میشود.
اپل برای ردیابی مبتلایان به ویروس کووید-19 از ابزارهای مختلفی مانند بلوتوث، صحبتهای بین کاربران در شبکههای اجتماعی و موقعیت یابی استفاده میکند. به عنوان مثال اگر کاربری در نزدیکی بیمارستان یا یکی از افراد مبتلا به بیماری حضور باشد، اپل بیشتر رفتار او را زیر نظر گرفته و در صورت ایجاد خطر به او اطلاع میدهد.
باتوجه به دروره نهفتگی ویروس کرونا در بدن انسان، اپل در بازههای زمانی 14 روزه وضعیت جسمانی کاربران را کنترل کرده و یا از آنها میخواهد برای بررسی سلامت خود به نزدیکترین مرکز درمانی مراجعه کنند.
بر اساس آخرین تحقیقات دانشمندان بیماری کرونا از طریق هوا به افراد منتقل نمیشود ولی ذرات بسیار زیر ویروس کووید-19 تقریبا تا 1 ساعت در هوا شناور میمانند و در صورت تنفس آنها احتمال آلودگی وجود دارد. لذا در چنین شرایطی ماندن در خانه بهترین رفتار ممکن است و باید دستورالعملهای بهداشتی را جدی گرفت.
تعدادی از کارشناسان فناوری معتقدند پروژه هر کدام از شرکتهای اپل و گوگل هنوز نتوانسته کاربران را از بابت تجاوز نکردن به حریم خصوصی آنها قانع کند و مشخص نیست که برنامههای مقابله با ویروس کرونا این دو شرکت به طور کامل موثر واقع میشود و یا خیر؟
انتهای پیام/4144/
انتهای پیام/