صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۲۳ - ۲۵ فروردين ۱۳۹۹
حمیدیه مطرح کرد؛

دانش‌بنیان‌ها درمان کرونا را سرعت می‌دهند

دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی معاونت علمی از سرعت درمان کرونا توط دانش‌بنیان‌های سلول‌ بنیادی و پزشکی بازساختی خبر داد.
کد خبر : 482733

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، شیوع کرونا محققان بین‌المللی و داخلی را در یک جبهه قرار داد تا همه با سلاع علم و فناوری به مبارزه با این بیماری بروند. در این میان سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی یکی از حوزه‌هایی است که ظرفیت بسیاری در آن برای تولید واکسن و محصولات بر پایه سلول علیه این بیماری وجود دارد.


امیرعلی حمیدیه دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی معاونت علمی درباره فعالیت‌ها در این حوزه گفت: محققان دانشگاهی و شرکت‌های دانش بنیان فعالیت‌هایی را در حوزه سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی آغاز کردند که حوزه‌های گوناگونی را شامل می‌شود.


حمیدیه ادامه داد: یک تیم تحقیقاتی روی سلول‌های بنیادی مزانشیمی برای درمان کرونا مشغول فعالیت هستند.اساتید دانشگاهی و 2 شرکت دانش بنیان در این تیم در کنار هم قرار گرفته اند تا با استفاده از استخراج سلول‌های مزانشیمی از 4 منبع گوناگون در درمان بیماران استفاده شود. در چند ماه آینده نتیجه این تحقیقات مشخص می‌شود.


وی درمان کرونا با نوع خاصی از سلول‌های ایمنی بدن (سلول‌های کشنده طبیعی NK Cell) را تحقیق دیگری دانست که در ان اساتید دانشگاهی و دانش بنیان‌ها همکاری دارند.


دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی معاونت علمی همچنین خبر از تحقیقات روی واکسن کرونا داد و گفت: گروهی از محققان با استفاده از دست ورزی داخل سلولی به دنبال ساخت واکسن هستند. اما ساخت واکسن فرآیندی پیچیده و زمان بر است. فعالیت در این زمینه آغاز شده است. البته تحقیقاتی نیز در حوزه تولید داروی ضد ویروس در حال انجام است.


 حمیدیه به یکی از اقدامات مهم دانش بنیان‌ها در حوزه تجهیزات آزمایشگاهی برای درمان بیماران مبتلا به کرونا اشاره کرد و گفت: یک شرکت دانش بنیان موفق به طراحی و ساخت دستگاه‌های تهویه مکانیکی (ونتیلاتور) غیر تهاجمی شده است. این دستگاه‌ها کاربردی تر و ارزان قیمت‌تر هستند. در حال حاضر اداره تجهیزات پزشکی در حال بررسی دستگاه هستند.


انتهای پیام/4112/


انتهای پیام/

ارسال نظر