صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۱۶ - ۲۵ فروردين ۱۳۹۹

سورپرایز: بهای داروی محتمل درمان کرونا از یک دلار آغاز خواهد شد

نتایج حاصل از تجزیه و تحلیل 9 داروی احتمالی در حال آزمایش برای درمان «کووید 19» نشان داد که بهای این داروی بالقوه، از یک دلار تجاوز نخواهد کرد؛ در حالی که آزمایشگاه‌ها و شرکت‌های دارویی بر سرعت آزمایش‌های خود افزوده‌اند تا بتوانند دارویی را برای درمان کرونا تولید کنند که هر لحظه، جان صدها نفر را در سراسر جهان می‌ستاند.
کد خبر : 482291

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، بر اساس پژوهش انتشار یافته در شماره جمعه 10 آوریل ژورنال «ویروس ایریدیکیشن» ( ریشه‌کن‌سازی ویروس)، قیمت یک دوره کامل درمان ویروس از جمله داروهای موجود نظیر«هیدروکلورکین» که تبلیغاتی در مورد توان آن‌ها در درمان کرونا مطرح گردید، حداکثر از یک دلار تا 29 دلار، متغیر خواهد بود.


نتایج آزمایش‌های بالینی برای مجموعه‌ای از داروها، طی سه ماه آینده روشن خواهد شد که انتظار می‌رود، راه حل‌هایی را برای مهار شیوع پاندمیک کرونا ارائه دهند.


دکتر اندرو هیل، پزشک مهمان در گروه تحقیقات دارویی دانشگاه لیورپول، درمورد این تحقیق گفت که این داروها در صورت اثبات تاثیر بخشی آن‌ها، وارد مرحله تولید انبوه خواهند شد و در دوره آینده، روانه بازار بین‌المللی خواهند گردید.


وی افزود: «بهای نازل این دارو، کشو‌ها را قادر می‌سازد تا به سادگی با دستیابی به درمان، توقف انتشار بیماری در خاک خود را تضمین کنند. برخی از این داروها، صدها برابر بیشتر از هزینه واقعی خود؛ بویژه در ایالات‌متحده به فروش می‌رسند. ما نیاز به تامین داروی ارزان قیمت داریم که براحتی برای کشورهای ثروتمند و فقیر برای ریشه‌کن کردن این بیماری همه‌گیر، تا تولید واکسن ضد ویروس در 18 ماه آینده، قابل دسترسی باشد.»


وی ادامه داد: ما در حال حاضر تجربیات مبتنی بر تولید انبوه داروها با قیمت‌های پایین را درمورد هپاتیت و مالاریا تجربه کرده‌ایم و باید چنین چیزی را بار دیگر تجربه کنیم که داستان موفقیت‌آمیز تازه‌ای در مقابله با این پاندمیک بسیار خطرناکتر کنونی خواهد بود.



انتهای پیام/

برچسب ها: کرونا
ارسال نظر