صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۰۰ - ۲۳ فروردين ۱۳۹۹

قرنطینه در کدام کشورها رو به اتمام است؟

چند کشور اروپایی با کاهش محدودیت‌ها و اعلام پایان قرنطینه، به حالت عادی برمی‌گردند.
کد خبر : 482277

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از سی‌ان‌ان، مردم جمهوری چک هم اکنون می توانند در فروشگاه های خدمات کامپیوتر حضور پیدا کنند، دوچرخه سوار شوند، تنیس بازی کنند و به استخر بروند. اتریش قصد دارد بعد از عید پاک (از روز دوشنبه) مغازه های کوچکتر را بازگشایی کند. دانمارک نیز در صورت پایداری موارد ابتلا به کروناویروس، از هفته آینده مهدکودک ها و مدارس را بازگشایی می کند و کودکان در نروژ از هفته بعد به مهد کودک باز می گردند. کشور سوئیس نیز قصد دارد از اواخر این ماه با رعایت فاصله گذاری اجتماعی محدودیت ها را کاهش دهد.


این کشورها جزو اولین مواردی در غرب هستند که احساس می کنند میتوانند محدودیت های زندگی روزمره که توسط دولت ها برای مهار ویروس کرونا اعمال شده است را لغو کنند و به مرور به زندگی عادی بازگردند.


این کشورها چگونه به اینجا رسیدند؟


دکتر پیتر درباک، یک کارشناس بهداشت جهانی در دانشکده بازرگانی آکسفورد گفت: کشورهایی که اکنون اقدام به تسهیل محدودیت ها کرده اند، یک نقطه مشترک دارند: آنها از نخستین کسانی بودند که در کشورشان اعمال قرنطینه یا اقدامات شدید برای فاصله گذاری اجتماعی را اعمال کرده و به سرعت غربالگری و آزمایش ویروس کرونا را انجام دادند.


وی گفت: سایر کشورهایی که به دنبال پیروی از این کشورها و جلوگیری از شیوع موج دوم هستند، باید سه معیار کلی را رعایت کنند:


- سرعت ابتلا به این بیماری باید کاهش مداوم یابد و درنتیجه نمودار شیوع کرونا رو به کاهش برود.


سیستم های درمانی و بهداشتی آنها باید قادر باشند بدون استفاده از اقدامات بحرانی مانند بیمارستان های اورژانسی، با این بیماری کنار بیایند.


- آنها به یک سیستم مناسب برای آزمایش، ردیابی و جداسازی توده مردم نیاز دارند، تا افراد بیمار قبل از آنکه دیگران را آلوده کنند، جداسازی شوند.


این در حالی است که دکتر هانس کلوژ، مدیر اروپایی سازمان بهداشت جهانی، اخیرا اعلام کرد: اینکه فکر کنیم به یک نقطه پایان نزدیک میشویم، کار خطرناکی است. هرگونه تغییر در وضعیت قرنطینه و فاصله گذاری اجتماعی نیازمند ملاحظات بسیار دقیق است.


انتهای پیام/4112/


انتهای پیام/

ارسال نظر