صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۰۰ - ۲۶ فروردين ۱۳۹۹
فؤاد ایزدی به مناسبت چهلمین روز درگذشت شیخ‌الاسلام در گفتگو با آنا:

جای مرحوم شیخ‌الاسلام را به‌سختی می‌توان پر کرد/ دیپلماتی اخلاق‌مدار، باتقوا و مشرف به امور بین‌الملل

یک کارشناس امور بین‌الملل تصریح کرد: جای خالی مرحوم شیخ الاسلام را به‌سختی می‌توان پر کرد؛ چرا که حائز خصوصیاتی همچون پایبندی به اصول اخلاقی و تقوا بود و اشراف خاصی به مسائل منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای داشت.
کد خبر : 482276

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، در چهلمین روز درگذشت حسین شیخ‌الاسلام، دیپلمات برجسته و از بنیانگذاران وزارت امور خارجه عهد انقلاب اسلامی قرار داریم؛ شخصیتی که به باور بسیاری از مسئولان نظام جمهوری اسلامی دیپلماتی برجسته بود که جای خالی وی پر نمی‌شود. 


بیشتر بخوانید:


منصوری: شیخ‌الاسلام، پدر دیپلماسی انقلابی و صندوقچه اسرار تحولات منطقه بود


شیخ‌الاسلام از برجسته‌ترین دیپلمات‌ها بود


فؤاد ایزدی، کارشناس امور بین‌الملل در گفتگو با خبرنگار حوزه سیاست خارجه و بین‌الملل گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا   درباره شخصیت ایشان گفت: شیخ‌الاسلام انسانی چندوجهی بود و در کنار اشراف گسترده به مباحث منطقه غرب آسیا، به دلیل سمت‌هایش در وزارت امور خارجه فراتر از موضوعات منطقه‌ای کار می‌کرد و اشراف داشت. یکی از علل موفقیت وی در امور منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای را می‌توان تحصیل در آمریکا دانست که توانست اشراف خاصی به ساختار حکومت این کشور داشته باشد و در این زمینه به توانمندی روانی و دانش محیطی دست یابد.



فؤاد ایزدی، کارشناس امور بین‌الملل 


وی افزود: همه این ابعاد تخصصی و حرفه‌ای را باید در کنار تقوا و دغدغه‌هایش در قبال انقلاب اسلامی بررسی کرد. مرحوم شیخ الاسلام دیپلماتی در تراز انقلاب اسلامی بود که جای خالی وی را به‌سختی می‌توان پر کرد. با وجود این، از نظر معنوی جایگاه حاج حسین در نزد خدا بسیار خوب است و این ما هستیم که به حضور چنین شخصیتی در میان خود نیازمندیم.


این کارشناس امور بین‌الملل تأکید کرد: من با مرحوم شیخ‌الاسلام دوستی و آشنایی طولانی‌مدت داشتم و در این مدت شاهد بودم نماز اول وقتش ترک نمی‌شد و حتی به اقامه نماز در مسجد تأکید می‌کرد. چند هفته قبل از فوت ایشان قرار بود در جلسه‌ای شرکت کنیم و وقت نماز بود، مرحوم شیخ‌الاسلام پیشنهاد کرد زمان نماز به مسجدی که در نزدیکی محل جلسه بود، برویم.



مرحوم شیخ الاسلام اصول اخلاقی را رعایت می‌کرد و پایبندی به این اصول بود که باعث جذابیت وی در نزد دوستان و همکاران می‌شد.



فؤاد ایزدی خاطره‌ای از حضور در دانشگاه آزاد مطرح کرد و گفت: چند هفته قبل از فوت مرحوم شیخ‌الاسلام به مناسبت شهادت سردار سپهبد قاسم سلیمانی، فرمانده سابق نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی مراسمی برگزار شده بود که به همراه مرحوم شیخ‌الاسلام دعوت بودیم.


وی افزود: من در عمرم در هیچ جلسه‌ای از کسی فیلم نگرفته بودم، ولی در این جلسه متوجه نشدم که چه اتفاقی افتاد و ناگاه گوشی تلفن همراهم را درآوردم و از سخنرانی وی فیلم گرفتم. بعد از سخنرانی بود که از کار خود تعجب کردم و این شخصیت کاریزماتیک و جایگاه والای مرحوم شیخ‌الاسلام را نشان می‌دهد.


انتهای پیام/4033/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر