صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۲۷ - ۲۱ فروردين ۱۳۹۹
شیوع کرونا در جهان؛

نارضایتی مردم آمریکا از رسیدگی دولت ترامپ به بحران کرونا/ قوانین سخت‌گیرانه در ایتالیا کاهش می‌یابد

مردم آمریکا در حالی که از وضعیت رسیدگی دولت کشورشان به بحران کرونا ناراضی هستند، در اروپا نخست‌وزیر ایتالیا از تسهیل شرایط رفت و آمد در این کشور خبر داد.
کد خبر : 482001

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در جهان از 1.5 میلیون نفر فراتر رفت. طبق اعلام دانشگاه جان هاپکینز، تعداد مبتلایان به این بیماری به 1 میلیون و 521 هزار و 114 نفر و قربانیان به 88 هزار و 565 نفر افزایش یافته است.


بیشتر بخوانید:


جلسه ویدئوکنفرانسی شورای امنیت سازمان ملل برای بررسی شیوع کرونا


آمریکا


آمریکا از نظر تعداد افراد مبتلا در جهان پیشتاز و بیش از 430 هزار آلوده و 14 هزار و 797 مورد مرگ و میر ثبت کرده است.


وب‌سايت دانشگاه منموث گزارش کرد، نتیجه یک نظرسنجی نشان می‌دهد ۵۴‌ درصد از شهروندان آمریکا بر این باورند که حکومت فدرال اقدامات کافی برای مهار و کنترل ویروس کرونا انجام نداده است.



در نظرسنجی انجام شده دانشگاه منموث در ماه مارس (اسفند- فروردین) ۴۵‌درصد از پاسخ دهندگان اقدامات دولت آمریکا را برای مهار کرونا ناکافی می‌دانستند که با گذشت یک ماه درصد افراد ناراضی افزایش یافته است. همچنین درصد کسانی که اقدامات دولت آمریکا را برای مهار و کنترل ویروس کرونا کافی می‌دانستند از ۴۷ درصد به ۳۵ درصد کاهش یافته است.


ژائیر بولسونارو، رئیس‌جمهور‌ برزیل با وجود توصیه‌های وزارت بهداشت دولت خودش از مردم خواست به سر کارشان بازگردند. وی برخلاف گذشته، این‌بار خطر ویروس را دست‌کم نگرفت، اما همچنان معتقد بود که پیامدهای تدابیر سخت مقابله با ویروس کرونا می‌تواند به اندازه خود بیماری زیان‌بار باشد. 


اروپا


جوزپه کونته، نخست‌وزیر ایتالیا گفت تا پایان ماه جاری میلادی می‌توان قوانین منع رفت و آمد را که به خاطر شیوع کرونا وضع شده بود، رفع کرد. او گفت کاهش محدودیت‌ها به مرور انجام خواهد شد. ایتالیا با بیش از ۱۳۹ هزار مبتلا و بیش از ۱۷ هزار مرگ، بحرانی‌ترین کانون شیوع ‌ «کووید-۱۹» در جهان است.



جوزپه کونته، نخست‌وزیر ایتالیا


نخست‌وزیر ایتالیا با انتقاد از رویکرد برخی کشورهای اروپایی در مواجهه با کرونا در زمینه فروپاشی اتحادیه اروپا پس از این بحران هشدار داد و گفت: اگر اروپا به رکود فرو رود، کشورهایی مانند آلمان هیچ مزیتی ندارند. اقتصادهایمان آزمایش شده است و ما بزرگترین ضعف را از زمان جنگ داریم. باید ابزارهای مالی و پاسخگویی را توسعه دهیم، نمی‌خواهیم که آلمان و هلند بدهی‌های ما را بپردازند. 



در اروپا بیشترین تعداد بیماران در اسپانیا با 148 هزار و 220 مورد تأیید شده و 14 هزار 792 فوتی است.



در فرانسه 112 هزار 950 مورد ابتلا و 10 هزار 869 مورد فوتی، انگلیس 61 هزار و 471 مورد ابتلا و 7 هزار 110 مورد فوتی، بلژیک 23 هزار 403 مورد ابتلا و 2 هزار و 240 مورد فوتی، سوئیس 23 هزار 248 مورد ابتلا با 895 کشته، هلند نیز با 20 هزار و 678 مورد آلودگی و 2 هزار و 255 مورد فوتی ثبت شده است.


با افزایش شمار مبتلایان و قربانیان ویروس کرونا در اروپا «هانس کلوگ»، مدیر بخش اروپای سازمان بهداشت جهانی هشدار داد زمان کاهش محدودیت‌های وضع شده برای مقابله با گسترش این بیماری فرا نرسیده است.


در دو روز گذشته آمار قربانیان مبتلا به کرونا در اسپانیا افزایش یافته است، هر چند روند کاهش ابتلا به بیماری همچنان رو به کاهش بوده است.


غرب آسیا


روزنامه نیویورک تایمز گزارش کرد تعداد اعضای خاندان سلطنتی عربستان که احتمالا به کرونا مبتلا شده‌اند، به ۱۵۰ نفر می‌رسد.


شمار قربانیان کرونا در ترکیه به 812 نفر رسید و این در حالی است که بیش از ۳۲ هزار نفر در این کشور به ویروس «کووید-19» مبتلا شده‌اند. 


وزارت بهداشت ترکیه شب گذشته در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: در 24 ساعت گذشته 87 نفر دیگر بر اثر ابتلا به ویروس کرونا جان باختند و شمار قربانیان این بیماری در کشور به 812 نفر افزایش یافت. همچنین در یک روز اخیر 4 هزار و 117 مبتلا به ویروس کرونا شناسایی شد و شمار مبتلایان به 38 هزار و 226 نفر افزایش یافت.


ریاض حداد، سفیر سوریه در مسکو گفت: سوریه از وزارت بهداشت روسیه خواسته است تجهیزات لازم برای تشخیص ویروس کرونا و همچنین لباس‌های محافظ و تجهیزات آزمایشگاهی و معاینه و دیگر تجهیزات مورد نیاز برای کمک به مردم سوریه با هدف مقابله با بیماری کرونا را در اختیار این کشور قرار دهد.



ریاض حداد، سفیر سوریه در مسکو
پیش‌تر وزارت امور خارجه سوریه با انتشار بیانیه‌ای از اتحادیه اروپا خواسته بود تا فوری تحریم‌های یک‌جانبه را علیه این کشور لغو کند. 


در سوریه تعداد ۱۹ مورد ابتلا به ویروس جدید کرونا ثبت شده است که دو مورد از آنها فوت کرده و سه بیمار هم بهبود یافته‌اند.


مجموع مبتلایان به ویروس کرونا در عراق یک‌هزار و 202 نفر و فوتی‌ها 69 نفر ثبت شده است. 


آسیا


در چین 63 مورد جدید از ابتلا به کرونا ویروس ثبت شده که 61 مورد از این افراد در خارج از کشور و فقط دو مورد در داخل کشور استان گوانگ دونگ به ثبت رسیده است. مجموع افراد مبتلا از 1 میلیون و 520 هزار نفر فراتر رفته و تعداد افراد فوت شده 88 هزار و 565 نفر است. 


آفریقا


به دستور رئيس‌جمهور آفریقای جنوبی، «استلا آبراهامز» وزیر ارتباطات این کشور به مدت دو ماه از انجام تکالیف قانونی خود منع  شد. این حکم تعلیق پس از این صادر شد که  وزیر ارتباطات آفریقای جنوبی قانون قرنطینه را نقض کرد. 


در آفریقای جنوبی بیش از یک‌هزار و 850 مورد  ابتلا و 18 مورد فوتی به دلیل کرونا گزارش شده است .


انتهای پیام/4033/


انتهای پیام/

ارسال نظر