روش درمانی جدیدی برای افسردگی کشف شد
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از نیواطلس، گروه تحقیقاتی دانشگاه استنفورد در حال بهینهسازی دستگاه غیرتهاجمی نوینی برای تحریک مغناطیسی مغز هستند که میتواند روش درمانی بهتری برای بیماران مبتلا به افسردگی حاد و مقاوم در برابر درمان باشد.
سازمان غذا و داروی آمریکا در سال 2008 استفاده از دستگاه تحریک مغناطیسی مغز برای درمان اختلالات افسردگی را تأیید کرد. این دستگاه «تحریک مغناطیسی مکرر از راه جمجمه» یا « rTMS» نام دارد. در این روش پالسهای مغناطیسی غیرتهاجمی روی سر بیمار قرار میگیرد تا نواحی به خصوصی از مغز بررسی شود. دانشمندان دانشگاه استنفورد با الهام از این روش نوعی نوینی از این دستگاه به نام «درمان عصبزدایی هوشمند و سریع استنفورد» یا به اختصار «سینت» را توسعه دادهاند.
تکنیک جدید نسبت به روش سنتی تغییرات کلیدی کرده است. در rTMSهای سنتی در یک جلسه درمانی حدود 600 پالس مغناطیسی تولید میکردند اما سینت در هر جلسه درمانی یک هزار و 800 پالس مغناطیسی تولید میکند. در روش نوین به جای یک جلسه در روز به مدت 6 هفته، 10 جلسه 10 دقیقهای در یک روز انجام میشود. بیشتر داوطلبان بعد از گذشت سه روز از شروع درمان با روش سینت اثرات مثبتی را گزارش کردند.
تاکنون روشی برای درمان افسردگی مقاوم به درمان پیدا نشده است. 55 درصد از موارد وقتی در مرحله بهبودی قرار دارند، با شکست مواجه میشوند. برای مدت زمان زیادی گمان میشد که الکتروشوک بهترین روش برای درمان افسردگی مقاوم در برابر درمان است اما میانگین بهبودی در این روش تنها 48 درصد است.
انتهای پیام/4021/
انتهای پیام/