محققان ایرانی نیاز کشور برای تشخیص سریع بیماری کرونا را برطرف کردند
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، علیرضا زالی در مراسم رونمایی از سامانه پونونی COVID-19 که صبح امروز در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد، اظهار کرد: حمایتهای معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و سایر دستگاههای علمی کشور از شرکتهای دانشبنیان ایرانی بسیار ارزنده است.
وی افزود: امروز همه ایران قدردان تلاشهای شبانه روزی همه کادر درمان هستند و شرکتهای دانشبنیان بهترین شکل از این حمایت را به نمایش گذاشتهاند.
فرمانده ستاد مدیریت کرونا در استان تهران بیان کرد: دانشمندان و مهندسان ایرانی از اولین روز شیوع بیماری کرونا در کنار مردم و کادر درمانی حضور داشتند. امروز شاهد آن هستیم که کارگروهی بین همه دستگاههای علمی کشور برای مبارزه و شکست بیماری هستیم.
زالی عنوان کرد: سیتی اسکن یکی از بهترین روشهای غربالگری در سطح جهان است و سامانه جدید تشخیص بیماری COVID-19 به خوبی از عکسهای سیتی اسکن از برای تشخیص بیماری استفاده میکند.
وی خاطرنشان کرد: وقتی از ابزاری برای تشخیص بیماری استفاده میکنیم باید آن دستگاه یا سامانه از حساسیت و دقت بالایی برخودار باشد تا در زمان کسب نتایج دچار مشکل نشویم. خوشبختانه سامانه ایرانی در این زمینه در دنیا کم نظیر است.
فرمانده ستاد مدیریت کرونا در استان تهران ادامه داد: کشور باید از این سامانه به صورت بهینه استفاده کند. یعنی در مناطقی که پزشکان ویروس شناسی و رادیولوژیست حضور ندارند از این سامانه بهرهگیری شود.
زالی تاکید کرد: سامانه تشخیص پونومی کووید ۱۹ به فناوری هوش مصنوعی مجهز شده و از این نظر توانایی نامحدودی برای یادگیری ژرف دارد.
انتهای پیام/۴۱۴۴/
انتهای پیام/