آیا ابتلای معتادان به کرونا بیشتر و خطرناک تر است؟
به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، در ماههای اخیر کرونا ویروس به یک معضل جهانی تبدیل شده است. امکان ابتلا برای همه اقشار در ردههای سنی مختلف وجود دارد اما برخی گروهها آسیبپذیری بیشتری نسبت به ویروس کرونا دارند. آمارها نشان میدهد که ویروس کووید 19 برای گروههای مانند افراد سالمند و جوانان دارای بیماریهای زمینهای آسیبپذیری بیشتری داشته است زیرا در هر دو گروه سیستم ایمنی بدن توان مقاومت در برابر این ویروس را ندارد.در شرایط فعلی اما معتادان یکی دیگر از گروههایی هستند که در معرض خطر ابتلا به ویروس کرونا و مرگ ناشی از آن قرار دارند.
کاهش سطح ایمنی و بیماریهای ناشی از مصرف مواد مخدر، اصلیترین علتی است که موجب میشود معتادان در ردههای سنی مختلف، بیش از سایر گروهها در معرض خطر ابتلا به کووید 19 قرار گیرند و امکان مرگ ناشی از این بیماری نیز افزایش مییابد. علاوهبر این معتادان به دلیل داشتن رژیم غذایی نامناسب با ضعف بدنی روبرو میشوند که نتیجه آن اثرگذاری و درگیری بیشتر آنها با کروناست.
معتادان همچنین به دلیل ارتباط با تجهیزات آلوده، حضور در پاتوقهای دستهجمعی و آلوده و همچنین بهداشت فردی ضعیف، بیش از سایرین در معرض ابتلا به ویروس کرونا هستند. علاوهبر این ممکن است مصرفکنندگان موادمخدر به دلیل مصرف مکرر مواد محرک، علائم مبتلایان به ویروس کرونا را نشان ندهند و این علائم در آنها پنهان باقی بماند. به عنوان مثال مصرف مواد مخدر میتواند وجود تب یا سرفه را در افراد معتاد پنهان کند حتی در صورت مراجعه به متخصصین امکان شناسایی این ویروس کاهش خواهد یافت که در این صورت شرایط برای انتقال ویروس کرونا در بین این افراد افزایش خواهد یافت.
عموما افرادی که در مراکز ترک اعتیاد خدمت رسانی میکنند اشخاصی با سابقه مصرف مواد مخدر هستند که به دلیل ابتلا به بیماریهای زمینهای مانند بیماری قلبی، ریوی و همچنین ضعف و نقص در سیستم ایمنی در معرض ابتلا و مرگ ناشی از کرونا هستند که در این بین قابل تامل است.
انتهای پیام/4141
انتهای پیام/