معرفی کتاب برای زمان قرنطینه: «فتنه تغلب» از مصطفی غفاری
به گزارش خبرنگار حوزه ادبیات و کتاب گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، گسترش کووید 19 یا همان کرونا ویروس مشهور در جهان روز به روز افزایش مییابد و همزمان با آن روند خانه نشینی و قرنطینه هم فزونی مییابد. قرنطینه کم کم به فرهنگی ناخواسته در دنیا مبدل شده که به همراهش اتفاقات و وقایع تازهای را به همراه آورده است.
فرصت بسیار مناسبی که این روزها نصیب مردم شده است و زمانی که در ایام نوروز دیگر خرج دید و بازدید و گشت و گذار و سفر نمیشود حالا بواسطه قرنطینه میتواند برای مطالعه و خواندن کتاب هزینه شود. حالا اگر میخواهید بر دانش تاریخی خود بیافزایید و سری به اتفاقات ده سال گذشته کشور در سال 88 بزنید معرفی کتاب «فتنه تغلب» را از دست ندهید.
کار انتشار این کتاب در زمستان سال 1397 به انجام رسید و نسخه چاپی آن به دست مخاطبان رسید. این کتاب شامل 640 صفحه میباشد و شمارگان آن در نخستین چاپ آن 2000 بوده است.
ده سال پس از اتفاقات سال 88 که از آن به فتنه 88 نیز یاد میشود، نگارش و انتشار این کتاب را ضروری مینمود؛ چرا که به خوبی میتواند زوایای تاریک و پنهان آن سال و پیرامون را مورد بررسی قرار دهد. ضمن آنکه برخی شبهات از آن سال در ذهن عدهای از مردم رسوب کرده که شایسته بود در کتابی جامع به آنها پاسخ داده شود.
«فتنه تغلب» مشتمل بر روایت برخی از بیانات و البته اقدامات رهبر معظم انقلاب حول فتنه 88 است. مخاطب در این کتاب میتواند برخی از صحبتهای منتشر نشده معظم له را برای نخستین بار در این کتاب بخواند. این روایتهاست که میتواند برخی از شبهات ذهنی و رسوبات فکری مخاطب را بر طرف کند.
علاوه بر این کتاب علاوه بر روایت فرمایشات رهبر انقلاب موارد دیگری نیز وجود دارد، از جمله روایتی حجت الاسلام و المسلمین حمید پارسانیا از دیدار برخی از فضلای حوزه علمیه با رهبر معظم انقلاب در تیر ماه 1388. همچنین تحلیلهایی از حسن رحیم پور ازغدی هم در کتاب آمده است.
علاوه بر این دو مورد اما خاطراتی از علی آقا محمدی هم برای نخستین بار در «فتنه تغلب» منتشر شده است. این خاطرات شامل شرحی از جلساتی مهم است که وی به همراه بخشی از دوستانش که گفته شده همگی مورد اعتماد میرحسین موسوی بودهاند به صحبت درباره حل و فصل مناقشات آن سال بپردازند. البته روند این جلسات که در دو مقطع از سال 88 برگزار شده بوده هم مورد تایید ارکان نظام مانند رهبر معظم انقلاب و شورای نگهبان بوده و البته مورد تایید برخی افراد همچون مرحوم هاشمی رفسنجانی هم قرار داشته است.
روایتهایی از صحبت آقایان اژه ای و همین طور خاموشی با سران معترضین سال 88 هم در کتاب آمده است. مطالعه این بخش از صحبتها و مکالمههای دو گانه با موسوی و کروبی نشانگر برخی از تزلزلها در باورهای این افراد دارد.
علاوه بر موارد یاد شده موضوعات دیگری هم در این کتاب قید شده که خواندن آن قطعا با جذابیتهایی همراه خواهد بود، که توصیه میشود خواندن آن را در این ایام قرنطینه از دست ندهید.
انتهای پیام/4139/
انتهای پیام/