صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۵۴ - ۰۵ فروردين ۱۳۹۹

راه‌های پیشگیری از شیوع کرونا در اماکن ورزشی

برای آنکه در اماکن ورزشی اسیر ویروس کرونا نشویم باید از راه‌های منطقی و صحیحی استفاده کنیم.
کد خبر : 479674

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، برای شناسایی راه‌های انتقال عامل ویروس کرونا باید از روش‌های کاملاً صحیح و به دور از هرگونه اشتباهی استفاده کرد، چرا که این ویروس از طریق ریزقطرات یا از طریق سرفه، عطسه یا لمس اشیای آلوده منتقل می‌گردد. بدون تردید با برخورد با علائمی چون سرفه، تب و تنگی نفس می‌توان تشخیص داد که فردی که دچار چنین علائمی شده، به احتمال فراوان مبتلا به ویروس کرونا است و انتقال این ویروس از انسان به انسان، از طریق سرفه، عطسه و تخلیه ترشحات داخل دهان و بینی می‌باشد.


برای آنکه ویروس کرونا انتقال پیدا نکند، بایستی اشخاص از یکدیگر در فاصله بیش از یک متر قرار بگیرند و از تماس با محیط و سطوح آلوده جلوگیری شود تا ویروس انتقال نیابد. این سطوح شامل میز و صندلی، شیرآلات، نرده پله‌ها، پریز و کلیدهای برق، موبایل، تبلت، لپ‌تاپ، اسکناس، دستگیره درها، مدارک و سایر اجسام می‌باشد. بنابراین بهترین راه برای مقابله با آن، شستن دست و صورت با آب و صابون می‌باشد.


برای آنکه در استخر و دیگر اماکن ورزشی به این ویروس مبتلا نشویم، بهترین راه در خانه ماندن است اما در شرایط اضطراری، استرلیزه کردن و گندزدایی بهترین راه برای مقابله با ویروس کرونا است. در اماکن ورزشی و اداری، ترجیحاً از ظروف یک‌بار مصرف برای سرو غذا استفاده شود. تمامی لوازم پذیرایی اعم از چنگال، بشقاب، پارچ، چاقو، لیوان و ... در صورت استفاده، قبل و پس از مصرف باید به وسیله مواد بهداشتی با آب گرم، تمیز شده و برای سرویس‌دهی در مراحل بعدی ارائه شود. ضمن اینکه در تمامی مکان‌ها باید ضدعفونی به وسیله دستگاه‌های مجهز به آب‌پاش انجام پذیرد.


برای بهداشت ساختمان، استفاده از هواکش و باز گذاشتن درها و پنجره‌های سالن‌ها توصیه می‌شود. نصب تابلوهای آموزشی برای پیشگیری از انتقال بیماری‌های تنفسی، نصب راهنمای شستشوی دست‌ها به تعداد کافی در محل سرو مواد غذایی و سرویس‌های بهداشتی، تهویه مناسب در محل اقامت و سرویس‌های بهداشتی، گندزدایی مجزای حمام و توالت، کشیدن سیفون پس از هر بار استفاده، به همراه ضدعفونی کردن تمامی وسایل عمومی، لازم و مستمر است.


در باشگاه‌های ورزشی ضدعفونی مرتب تمامی دستگاه‌های قابل استفاده مانند میله‌های هالتر، میزهای پرس، دستگیره دوچرخه، دستگیره‌های دستگاه سیم‌کش، میله‌های بارفیکس و ... لازم و ضروری است. هنگام گندزدایی و ضد عفونی، سالن‌ها باید خالی از افراد بوده و درها و پنجره‌ها باز گذاشته شده و جهت تهویه بهتر، هواکش‌ها نیز روشن گذاشته شود. ملاحظات لازم برای جلوگیری از خطر برق‌گرفتگی نیز باید در نظر گرفته شود. شست‌وشوی مرتب دست‌ها و استفاده از ماسک یک‌بار مصرف در طول شیفت نیز توصیه می‌شود.


لازم به ذکر است که مواد گندزدا و ضدعفونی بر پایه اتیل الکل 70 درصد یک میکروب‌کش با طیف گسترده است و به‌طور کلی از الکل ایزوپروپیل بهتر است. ضمن اینکه بهترین راه ورزش خانگی برای ورزشکاران است که باید امکانات آن فراهم شود.


انتهای پیام/4048/


انتهای پیام/

ارسال نظر