اپلیکیشن تغذیه، ایمنی و کرونا طراحی شد
علی میلانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا با اعلام طراحی اپلیکیشنی برای پاسخ به نیاز روز جامعه جهت دستیابی به اطلاعات موثق، مبتنی بر شواهد و کاربردی با نام «تاک» (تغذیه، ایمنی و کرونا) اظهار کرد: بیماری ناشی از ویروس کرونا چالشی است که در قرن گذشته بیسابقه بوده است و تعداد موارد مبتلا به این بیماری به قدری سریع رو به افزایش است که از ظرفیت درمانی در ایران و بسیاری از کشورها فراتر رفته است.
وی افزود: در این میان یکی از حیطههای مهم و مورد اقبال جبهه پیشگیری، تغذیه و تقویت سیستم ایمنی بدن و نیز اطمینان از ایمنی مواد غذایی است که بالتبع با توجه به جذابیت آن و نگرانیهای مردم در این خصوص بستری برای اشاعه اطلاعات ناصواب و بیپشتوانه توسط افراد غیر صلاحیتدار نیز شده است. همین مسئله سبب شده است که بسیاری از هممیهنان دچار سردرگمی در کسب اطلاعات تغذیهای در عرصه مجازی شوند و سودجویان نیز در این جولانگاه در پی سود و منفعت باشند. این در حالی است که ظرفیتی بالغ بر ۹ هزار نفر دانشآموخته تغذیه با توزیع جغرافیایی فراگیر از ۲۵ دانشگاه در سراسر کشور وجود دارد که میتواند تأثیر بسزایی در سطح ملی برای ارتقاء سلامت عمومی جامعه داشته باشد.
میلانی تصریح کرد: انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور، دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و انجمن تغذیه ایران به عنوان اصلیترین متولیان سلامت تغذیهای کشور با بهرهگیری از ظرفیت دانشآموختگان علوم تغذیه و در راستای ایفای مسئولیت اجتماعی خود، در قالب یک حرکت بینظیر جهادی و هدفمند در کوتاهترین زمان ممکن، اپلیکیشن ویژهای برای پاسخ به نیاز روز جامعه برای دستیابی به اطلاعات موثق، مبتنی بر شواهد و کاربردی با نام «تاک» (تغذیه، ایمنی و کرونا) طراحی کردهاند که هماکنون برای استفاده عموم به صورت رایگان از تارنمای این اپلیکیشن به نشانی tacapp.ir قابل بارگذاری است. طراحی و تأمین محتوای این اپلیکیشن با همت و کار شبانهروزی دلدادگان سلامت هممیهنان انجام شده است که بهجرئت میتوان گفت حرکتی بینظیر و مثال زدنی در جهان است.
عضو هیئت مدیره انجمن تغذیه ایران ادامه داد: در این اپلیکیشن با بررسی دقیق فضای مجازی و استخراج پرسشهای متداول در خصوص مراقبتهای تغذیهای در سه بخش اصلی پیشگیری، درمان و مراقبتهای تغذیهای دوران پس از نقاهت بیماری ناشی از کرونا و همچنین دستورالعملهای رسمی نهادهای مرجع علمی، پاسخهایی مبتنی بر شواهد و کاربردی به پرسشها و شبهات تغذیهای ارائه شده است. همچنین با بهرهگیری از گستردهترین شبکه مجازی دانشآموختگان تغذیه، در صورتی که پرسش کاربران در مجموعه طبقهبندیشده سؤالهای متداول یافت نشود، با اتصال به کارشناسان زبده علوم تغذیه از طریق اپلیکیشن، به صورت آنلاین به این پرسشها به صورت اختصاصی نیز پاسخ داده خواهد شد.
میلانی خاطرنشان کرد: علاوهبراین، در قالب ارائه خدمات تغذیهای مجازی از طریق «تاک»، اهداف دیگری نیز از جمله ارتقاء انسجام جامعه دانشآموختگان تغذیه، ارتباط مؤثر با گروههای اجتماعی مختلف برای ارتقاء سواد تغذیهای و همچنین ایجاد یک بستر پویا برای کسب تجربههای آموخته برای مواجهه با شرایط بحرانی تهدیدکننده سلامت نیز دنبال شده است.
انتهای پیام/4076/پ
انتهای پیام/