صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۴۵ - ۱۴ آبان ۱۳۹۴

سه فنجان چای بنوشید تا استخوان‌هایتان کمتر بشکند

مواد شیمیایی موسوم به فلاوونوئید در چای سیاه می‌تواند از شکستگی استخوان جلوگیری کند.
کد خبر : 47903

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی آنا، تنها با نوشیدن سه فنجان چای سیاه در روز می‌توان خطر شکستگی در استخوان‌ها را به دو سوم رساند. پژوهشی در استرالیا نشان داده است که مواد شیمیایی موسوم به فلاوونوئیدها در چای سیاه که در حال حاضر ارتباط آنها با کاهش سرطان و بیماری قلبی ثابت شده است، برای کاهش عوارض پوکی استخوان و جلوگیری از شکنندگی استخوان‌های بدن بسیار مؤثر هستند.


بر اساس این پژوهش، هر فنجان چای در روز خطر شکستگی لگن را 9٪ پایین می‌آورد. به این ترتیب با نوشیدن سه فنجان چای در روز می توان تقریبا یک سوم از خطر شکستگی لگن کاست. دانشمندان می گویند می‌توان از چای به‌عنوان یک سلاح قدرتمند در برابر پوکی استخوان –بیماری‌ای که در آن استخوان شکننده می شود- استفاده کرد.


به گزارش دیلی میل، این مطالعه که در بیمارستان سلطنتی پرث و دانشگاه فلیندرز در آدلاید استرالیا انجام شده است، نشان می‌دهد مواد شیمیایی گیاهی سالم فلاونوئیدها در چای سیاه می تواند از بیماری تضعیف استخوان جمعیت سالمند جلوگیری کند. در این پژوهش 1200 زن در سنین هفتاد سالگی به مدت 10 سال مورد بررسی و نظارت قرار گرفته‌اند.


از سال‌ها پیش دانشمندان به ارتباط این مواد شیمیایی آنتی اکسیدان با کاهش خطر ابتلا به بیماری‌هایی مانند سرطان و بیماری قلبی پی برده بودند.


در انگلستان از هر سه زن یک نفر و از هر 12 مرد یک نفر در طول زندگی خود به پوکی استخوان مبتلا می شود و در حال حاضر در آن کشور حدود سه میلیون نفر به این بیماری دچار هستد. زنانی از داروهای آستروئیدی استفاده می کنند، سیگار می‌کشند یا مشروبات الکلی مصرف می کنند و همچنین افرادی که در خانواده آنها سابقه این بیماری وجود دارد، بیشتر در معرض خطر هستند. رژیم غذایی در بروز این بیماری بسیار مهم است و عادات بد غذایی در دوران جوانی به افزایش خطرات ناشی از این بیماری در مراحل بعدی زندگی می‌افزاید.


نتیجه کامل این تحقیق در ژورنال آمریکایی پزشکی Clinical Nutrition منتشر شده است.


گزارش از: ساسان گلفر


انتهای پیام/

ارسال نظر