صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۱۲ - ۲۴ اسفند ۱۳۹۸

سرانجام کالاهای بهداشتی کشف شده، چه می‌شود؟

میرمعینی گفت: با توجه به اوضاع کنونی و نیاز سریع برای تامین کالاها و تجهیزات مقابله با ویروس کرونا بعد از شناسایی کالا بلافاصله در محل حکم فروش آن صادر می‌شود و این کالاها در اختیار وزارت بهداشت قرار گیرد.
کد خبر : 478086

طبق اعلام مسئولان سازمان اموال تملیکی بر اساس توافق انجام شده با سازمان تعزیرات حکومتی تمامی کالاها و لوازم بهداشتی شخصی مربوط به مقابله با کرونا که کشف و ضبط می‌شود، بلافاصله در محل حکم فروش آن توسط سازمان تعزیرات صادر و بدون طی تشریفات اداری با صورتجلسه تحویل وزارت بهداشت در استانها خواهد شد.


 بعد از شیوع ویروس کرونا و مشکلاتی که در تامین تجهیزات لازم برای مقابله و پیشگیری با این ویروس ایجاد شد، اقداماتی برای صادرات و واردات این کالاها صورت گرفت اما در سوی دیگر برخی از انبارها یا مکان‌هایی که این تجهیزات در آن‌ها احتکار شده بود و کالاهای قاچاق کشف و ضبط شد که اخیرا گمرک اعلام کرده بود که بخشی از این اقلام با دستور قضایی جهت تعیین تکلیف در اختیار سازمان اموال تملیکی قرار گرفته است.  اما آخرین پیگیری از سازمان اموال تملیکی در رابطه با وضعیت این کالاها با توضیحاتی از سوی میرمعینی  -عضو هیات مدیره و معاون بهره برداری و فروش سازمان اموال تملیکی -شد. 


میرمعینی با بیان این که مطابق با قانون هر کالایی که به عنوان قاچاق قطعی و یا متروکه شناسایی شود، باید در اختیار سازمان اموال تملیکی قرار گیرد تا در فرآیند تعین تکلیف قرار گیرد، گفت: اما با توجه به اوضاع کنونی و نیاز سریع برای تامین کالاها و تجهیزات مقابله با ویروس کرونا طبق توافقی که بین سازمان اموال تملیکی و سازمان تعزیرات حکومتی صورت گرفت قرار شد تا بعد از شناسایی کالا بلافاصله در محل حکم فروش آن صادر شده و این کالاها در اختیار وزارت بهداشت قرار گیرد. 


این مقام مسئول یادآور شد: بر این اساس از هفته جاری کلیه اقلام سلامت محور از ژل شستشو، ماسک، الکل، دستکش، لباس‌های کادر درمانی (گان) همین روال را طی کرده و بدون ورود به سازمان اموال تملیکی بلافاصله در اختیار وزارت بهداشت قرار خواهند گرفت. 


وی با بیان این‌که بعد از صدور حکم فروش و تحویل اقلام به وزارت بهداشت، پرونده‌های آنها تشکیل و مورد بررسی قرار خواهد گرفت، افزود: اگر با بررسی پرونده کالاهای ضبط شده صاحب آن تبرئه شود، حاصل فروش کالا به وی برمی‌گردد اما اگر محکوم شود، آنگاه منابع به خزانه واریز خواهد شد. 


معاون بهره‌برداری و فروش سازمان اموال تملیکی در رابطه با کالاها و تجهیزاتی که تاکنون شناسایی و تحویل شده است، گفت: این کالاها شامل شش میلیون ماسک، 500 هزار دستکش و در مجموع حدود 70 تن الکل بوده که تا کنون تحویل وزارت بهداشت داده‌ایم. 


انتهای پیام/4141


انتهای پیام/

برچسب ها: ماسک
ارسال نظر