مصرف کدام موادغذایی در پیشگیری از ابتلا به کرونا مؤثر است؟
به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، گسترش بیماریها بدون نقصان بدن میزبان و ضعف سیستم ایمنی در معرض ابتلا و نیز تشدید شرایط بیماری قرار نمیگیرد.
در این میان با گسترش ویروس کرونا در کشور و لزوم رعایت بیشتر یکسری اصول بهداشتی، برطرف نمودن برخی کمبودهای تغذیهای نیز میتواند در راستای پیشگیری از ابتلا به عفونتهای ویروسی و درمان آنها مؤثر باشد.
برخی از مواد غذایی تقویت کننده سیستم ایمنی بدن عبارتند از:
منابع پروتئینی
افزایش پروتئین دریافتی به میزان ۱۰ درصد (در صورت عدم وجود مشکلات کلیوی) جهت تقویت سیستم ایمنی و مقابله با عفونتهای ویروسی مفید است.
منابع غنی پروتئین شامل گوشت، مرغ، ماهی و حبوباتی همچون سویا است.
اسید چرب امگا ۳
این نوع اسیدها که در موادغذایی همچون ماهی، گردو و روغن کانولا وجود دارد به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکند.
ویتامین A
این نوع ویتامین که از نوع ویتامینهای محلول در چربی است ویتامینی ضد التهاب بوده که در صورت کمبود آن در بدن شرایط برای بروز عفونت فراهم میشود.
مهمترین منابع غنی ویتامین A عبارتند از تخممرغ میوه و سبزیجات زرد رنگ.
ویتامین D
بررسیها نشان داده که ویتامین D میتواند بهعنوان عاملی پیشگیری کننده در ابتلا به عفونتهای تنفسی به ویژه عفونتهای ویروسی عمل کند.
منابع غنی ویتامین D در ماهیهای چرب، لبنیات و زرده تخم مرغ به وفور یافت میشود.
ویتامین E
این ویتامین که منابع غنی آن در مغزهایی همچون بادام، بادام زمینی، فندق و روغنهای گیاهی مانند روغن آفتابگردان، ذرت و سویا وجود دارد میتواند به تقویت سیستم ایمنی بدن و مبارزه با عوامل بیماریزا مانند باکتری و ویروس کمک کند.
ویتامین B12
کمبود این ویتامین باعث پیشرفت سریع عفونتهای ویروسی میشود زیرا از مهمترین کارکردهای این ویتامین تولید سلولهای سفید خون است که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکند.
مهمترین منابع غذایی حاوی ویتامین B12 شامل پروتئینهای حیوانی مانند گوشت قرمز، ماهی، مرغ، لبنیات و تخم مرغ است.
سلنیوم
مصرف کافی سلنیوم سبب کاهش استرس، التهاب و نیز تقویت سیستم ایمنی بدن میشود.
مهمترین منابع غذایی حاوی سلنیوم عبارتند از موز، لبنیات، قارچ و برنج قهوهای.
انتهای پیام/۴۱۰۵
انتهای پیام/