صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۹:۰۵ - ۱۹ اسفند ۱۳۹۸
دانشگاه برخط؛ آموزش الکترونیک۱۹/ بلالی در گفتگو با آنا:

دانشگاه آزاد در زمینه آموزش الکترونیک می‌تواند الگوی مناسبی برای سایر دانشگاه‌ها باشد/ جلوگیری از تجمع افراد در محیط سربسته از مزیت‌های این آموزش است

رئیس دانشکده علوم و فناوری‌های نوین دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه آموزش الکترونیک می‌تواند الگوی مناسبی برای سایر دانشگاه‌ها باشد.
کد خبر : 477057

ابراهیم بلالی در گفتگو با خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به آغاز آموزش الکترونیکی در دانشگاه آزاد اسلامی پس از شیوع ویروس کرونا اظهار کرد: سابقه چندین ساله دانشگاه آزاد اسلامی در امر آموزش الکترونیک موجب سهولت همزمانی کار و تحصیل شده، به طوری که اقبال رو به رشد پذیرش دانشجو را به دنبال داشته است.
وی افزود: در شرایط خاص کرونایی حاضر در سطح کشور و ضرورت کاهش جمعیت‌های متمرکز از جمله دانشگاه‌ها که منجر به تعطیلی کلاس‌های حضوری دانشگاه‌ها شده، نقش مثبت دانشگاه آزاد اسلامی در رفع این معضل به خوبی نمایان است.
رئیس دانشکده علوم و فناوری‌های نوین دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران بیان کرد: در حال حاضر واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی با کمک زیرساخت‌های اساسیِ واحد الکترونیک توانسته‌اند در فرصتی کوتاه و بدون هدر دادن وقت، آماده آموزش مجازی شده و با کمترین فرصت‌سوزی بستر مناسب آموزش از راه دور را برای دانشجویان خود فراهم کنند.
بلالی تصریح کرد: بدون شک، دانشگاه آزاد اسلامی می‌تواند الگوی مناسبی در زمینه آموزش الکترونیک برای سایر دانشگاه‌ها شود؛ مهم‌ترین مزیت آموزش از راه دور در شرایط فعلی کشور، جلوگیری از تجمع افراد در یک محیط سربسته است که موجب عقب نماندن دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه از برنامه‌های آموزشی شده و کمک به اتمام هرچه سریع‌تر اپیدمی خطرناک ویروس کرونا خواهد شد.
وی عنوان کرد: آموزش از راه دور معایبی از جمله سرعت پایین اینترنت، عدم امکان کنترل بهینه فضای کلاس توسط استاد، مشکلات ناشی از ناآشنا بودن دانشجویان و اعضای هیئت علمی با اپلیکیشن‌های این سیستم آموزشی و عدم دسترسی همه دانشجویان به کامپیوتر شخصی دارد که باید تلاش کرد تا این مشکلات مرتفع شود.
رئیس دانشکده علوم و فناوری‌های نوین دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران خاطرنشان کرد: برای تقویت آموزش الکترونیک به‌خصوص برای دانشگاه‌هایی که فقط آموزش حضوری داشتند و بر روی آموزش مجازی از راه دور کار نکرده‌اند، باید از پایه آموزش اولیه و نرم‌افزارهای آموزشی به اساتید و دانشجویان یاد داده شود تا بستر آموزش از راه دور به‌طور کامل در کشور فراهم شود.
انتهای پیام/۴۱۱۸/


انتهای پیام/

ارسال نظر