صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۷:۵۰ - ۰۷ اسفند ۱۳۹۸
اینچه درگاهی در گفتگو با آنا:

موفقیت‌های متوالی ژیمناست‌های ایران حادثه نبوده است/ از ناامیدی محض به یک‌قدمی سهمیه المپیک رسیدیم

رئیس فدراسیون ژیمناستیک گفت: موفقیت‌های متوالی ژیمناست‌های ایران حادثه و خوش‌شانسی نبوده بلکه برنامه‌ریزی و مدیریت صحیح ما را به یک‌قدمی سهمیه المپیک رسانده است.
کد خبر : 474270

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، تیم ملی ژیمناستیک ایران در جام جهانی ملبورن استرالیا خوش درخشید و برای اولین بار موفق شد در جام جهانی ژیمناستیک دو مدال نقره تصاحب کند. موفقیت‌های ژیمناستیک ایران در 30 ماه گذشته بسیار فوق‌العاده بوده و شاهد کسب 9 مدال بین‌المللی توسط ژیمناست‌های کشورمان بودیم که این موفقیت‌ها در دوران ریاست زهرا اینچه درگاهی رقم خورده است.


آنا: عملکرد ژیمناست‌های ایران در جام جهانی ملبورن نوید کسب سهمیه المپیک را برای نخستین بار داده است، به نظرتان این اتفاق رخ می‌دهد؟


اینچه درگاهی: کسب دو مدال نقره در جام جهانی خیلی باارزش است. چنین نتیجه‌ای در تاریخ ژیمناستیک ایران بی‌سابقه بوده است. از تمامی کسانی که کمک کردند تا مشکلات ویزای تیم ملی ژیمناستیک حل شد و اعزام به استرالیا صورت گرفت، تشکر می‌کنم. اعزام به ملبورن به‌سختی صورت گرفت ولی نتایج ارزنده‌ای رقم خورد و حالا ما امیدوار هستیم تا با درخشش در جام‌های جهانی باکو و دوحه بتوانیم شاهد حضور ژیمناستیک ایران در المپیک توکیو باشیم.


آنا: موفقیت ژیمناستیک ایران را حاصل چه عواملی می‌دانید؟


اینچه درگاهی: چهره ژیمناستیک ایران عوض شده است. این حرف من نیست که متولی ژیمناستیک ایران هستم. در سال2017 که رئیس فدراسیون ژیمناستیک شدم، ایران در رنکینگ فدراسیون جهانی جایگاهی نداشت. سال بعد در رتبه 68 قرار گرفتیم و در سال 2019 که به‌تازگی به پایان رسیده موفق شدیم در رده 50 دنیا قرار بگیریم. کسب چنین موفقیت‌هایی تأیید می‌کند که ژیمناستیک ایران پیشرفت کرده است. شعار نمی‌دهیم بلکه حتی کارشناسان بی‌طرف هم به این نکته اذعان دارند که نتایج ژیمناستیک ایران در سال‌های اخیر در مقایسه با 80 تا 90 سال قبل بسیار بهتر شده است.


آنا: مدال‌های ارزشمندی توسط ژیمناست‌های ایران در 30 ماه گذشته به دست آمده است. این مدال‌آوری‌ها تداوم خواهد یافت؟


اینچه درگاهی: ژیمناستیک ایران در تاریخ خود 11 مدال آسیایی دارد که 9 مدال متعلق به 30 ماه گذشته بوده است. از زمانی که هادی خناری‌نژاد موفق شد صاحب مدال طلا شود تا مدال برنزی که در کوتبوس آلمان به دست آوردیم و دیگر مدال‌هایی که ژیمناست‌های کشورمان در میادین بین‌المللی گرفتند به‌خصوص دو مدال هم‌زمان در ملبورن استرالیا، نویددهنده پیشرفت ژیمناستیک بوده است. قطعاً حادثه و خوش‌شانسی به کسب این همه مدال منجر نمی‌شود. ژیمناستیک در ایران چهره‌ای پیدا کرده که جامعه ورزش باید حساب ویژه‌ای روی آن باز کند چون می‌توانیم به موفقیت‌های بیشتری نیز دست یابیم.


آنا: ژیمناستیک در کنار دوومیدانی و شنا، ورزش‌های پایه هستند اما دوومیدانی را مادر ورزش‌ها دانسته‌اند. نظر شما در مورد نقش ژیمناستیک در میان ورزش‌ها چیست؟


اینچه درگاهی: من در جایی عنوان کرده بودم که اگر دوومیدانی مادر ورزش‌هاست، ژیمناستیک مادربزرگ آنهاست. در 30 ماه گذشته 65 هزار نفر به جامعه ژیمناستیک ایران اضافه شدند تا به جمعیتی 240 هزار نفری برسیم. من معتقدم باید ضریب مناسبی به ژیمناستیک تعلق بگیرد چون تعداد کودکان، نوجوانان و جوانانی که به این ورزش روی آورده‌اند، رو به افزایش است. جامعه ژیمناستیک نه‌تنها ریزش نکرده که افزایش هم داشته است و یکی از شلوغ‌ترین جامعه‌های ورزشی کشور را داریم که باید منجر به آن شود که مسئولان ورزش کشور در بحث بودجه و فضای کاری، فرصت بیشتری به ما بدهند.


آنا: در راستای حمایت از تیم ملی چه کارهایی برای پشتوانه‌سازی در ژیمناستیک انجام داده‌اید؟


اینچه درگاهی: علاوه بر آنکه امروز تیم ملی ما شانس کسب سهمیه المپیک را دارد، موفق شدیم به غیر از تیم جوانان، تیم نخبه‌های نوجوانان را هم ایجاد کنیم و در سایه مدیریت خوبی که صورت گرفته در سال‌های آینده موفقیت‌های زیادی در انتظارمان خواهد بود. بسیاری گفته بودند قهرمانان امروز ژیمناستیک محصول مدیریت بنده نبوده است. من قویاً این موضوع را تأیید می‌کنم و می‌گویم ملی‌پوشان فعلی ژیمناستیک ایران، حاصل فدراسیون‌های قبلی بودند ولی سؤال این است که چرا ما قبلاً در کسب مدال توفیق چندانی نداشتیم اما در 30 ماه گذشته 9 مدال گرفته‌ایم؟


آنا: علت فرافکنی در موفقیت‌های ژیمناستیک را چه می‌دانید؟


اینچه درگاهی: عده‌ای دوست دارند ارزش زحمات فدراسیون ژیمناستیک را پایین بیاورند. ارزش مدیریتی را می‌خواهند نادیده بگیرند. من در 26 تیر 96 حکم ریاستم ابلاغ شد و از اول مرداد مشغول به کار شدم. 9 شهریور 96 مسابقات انتخابی تیم ملی را راه‌اندازی کردم تا نشان دهم که اهل سوزاندن زمان و فرصت نیستم. نتایج امیدوارکننده‌ای که کسب کردیم باعث شده از ناامیدی محض به یک‌قدمی سهمیه المپیک برسیم. سهمیه‌هایی که سعیدرضا کیخا و مهدی احمدکهنی می‌توانند به دست آورند.


آنا: احمدکهنی را بسیاری پدیده نوظهور ژیمناستیک ایران می‌دانند. می‌توان به کسب سهمیه او به اندازه کیخا امیدوار بود؟


اینچه درگاهی: احمدکهنی قهرمان 21 ساله ژیمناستیک ایران است که دیر به مسابقات انتخابی رسید. او در جام جهانی ملبورن در شرایطی به مدال نقره رسید که مدال طلا را دارنده مدال طلای المپیک ریو از یونان به دست آورد. من آرزوی موفقیت برای او و کیخا خواهم کرد. کیخا به سهمیه المپیک نزدیک‌تر است و احمدکهنی هم در مسابقات پیش رو در باکو و دوحه به سهمیه المپیک دست یابد. امیدوارم ایران بتواند با دو نماینده در المپیک توکیو حاضر شود.


آنا: برای مقابله با ویروس کرونا چه حمایتی از ملی‌پوشان ژیمناستیک کرده‌اید؟


اینچه درگاهی: شیوع ویروس کرونا تهدید مهمی محسوب می‌شد. با کسب دو مدال کیخا و کهنی در استرالیا، وزارت ورزش به ما کمک کرد تا ملی‌پوشان ایران به جای ورود به کشور در استانبول استراحت و اردویی داشته باشند و مستقیماً به باکو بروند و از آنجا راهی قطر خواهند شد تا بدون کوچک‌ترین نگرانی، به کسب سهمیه المپیک نزدیک شوند.


انتهای پیام/4048/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر