ورود دانشگاه آزاد اسلامی تیران به کشت، تولید و فرآوری گیاهان دارویی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از تیران، نشست بررسی امکان توسعه کشت و فرآوری گیاهان دارویی با حضور استادان و مسئولان مربوط در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تیران برگزار شد.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد تیران در این نشست اظهار کرد: «با توجه به ظرفیت شهرستان تیران و کرون در کشت، تولید و فرآوری گیاهان دارویی و به استناد طرح آمایش منطقه مبنیبر توسعه همهجانبه گیاهان دارویی، این دانشگاه در نظر دارد با توجه به امکانات موجود و متخصصان مربوط در دانشگاه و منطقه تلاش کند در این حوزه ورود کند تا بخشی از نیازهای کشور را برطرف کند.»
فرهاد مصرینژاد با اشاره به سابقه کشت موفق زعفران در واحد تیران بیان کرد: «فضای وسیع موجود در داخل دانشگاه میتواند این امکان را فراهم کند تا در راستای توسعه و تحقیقات این گیاه و سایر گیاهان دارویی اقدامات مؤثری را انجام دهد.»
وی افزود: «البته میزان آب در این منطقه بسیار کم و لازم است علاهبر مدیریت آبیاری به سمت کشت گیاهانی رفت که مصرف آب کمتری دارند.»
رئیس اداره جهاد کشاورزی شهرستان تیران و کرون نیز عنوان کرد: «با توجه به برودت هوای منطقه در بعضی از ایام سال و جنس خاک موجود، کشت گل محمدی، زیتون و انار نیز میتواند مفید واقع شود.»
بختیار حیدری ادامه داد: «از طرفی با توجه به میزان تولید موسیر و فلفل در شهرستان، همواره خشککردن و بستهبندی این محصولات که مشتریان زیادی نیز در کشورهای حاشیه خلیج فارس دارد نیز مورد توجه بوده و دانشگاه میتواند بهصورت مرکز تحقیقات این گیاهان به موضوع کشت این نوع گیاهان ورود کند.»
در ادامه این دیدار متخصصان دعوتشده نظر خود را در این حوزه بیان کردند و با نمونهبرداری از خاک و آب موجود در واحد مقرر شد پس از انجام آزمایشهای مربوط، گزارش تخصصی خود را برای نحوه توسعه کشت یا فرآوری گیاهان دارویی ارائه کنند.»
انتهای پیام/4103/4062/
انتهای پیام/