تشکلهای استادی و دانشجویی دانشگاه آزاد پرچمدار «نظریه مقاومت» هستند
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، محمد قربانی گلشنآباد در آیین افتتاحیه مشترک دوره آموزشی تشکیلاتی طرح شهید شهریاری ویژه اساتید و دوره آموزشی تشکیلاتی حیات طیبه ویژه تشکلهای دانشجویی استان گیلان که در واحد لاهیجان برگزار شد، اظهار کرد: استان گیلان واجد ظرفیت های بی نظیر فرهنگی، تاریخی، طبیعی و سرشار از مفاخر و مشاهیر است. منطقه گیلان از اولین مناطق شیعی ایران است که محل تأسیس سلسله آل کیا بوده که قریب به 230 سال حکمرانی کردند که البته زیدی مذهب بودند که بعدها به شیعه امامیه گرویدند.
وی افزود: حضور بقاع متبرکه امامزادگان(علیهم السلام) در این منطقه، ظرفیت عظیم فرهنگی است که نشان از دلدادگی و دلبستگی مردم گیلان به اهل بیت عصمت و طهارت(علیهم السلام) است. گیلان در عین حال، محل تولد، تلاش و جهاد مفاخر بزرگی است که به عنوان نمونه میرزا کوچک خان جنگلی بوده که سمبل مجاهدت و مقاومت است.
مدیرکل تشکلهای اسلامی سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: تشکلهای استادی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان، علمدار و پرچمدار مقاومت، ایستادگی و پایداری هستند.
قربانی گفت: در عین حال گیلان به دلیل مهاجرتهای چندوجهی، سومین استان متراکم جمعیتی است و براساس گزارش مرکز بررسیهای استراتژیک نهاد ریاست جمهوری، نرخ سالخوردگی از حد نصاب کشور بالاتر است که عموما ناشی از مهاجرت، به این استان است. مسئله دوم براساس مطالعات دیگر، ظهور و بروز برخی معضلات زیست محیطی است.
وی خاطرنشان کرد: استان گیلان بیشترین میزان نزولات آسمانی و غنیترین خاک چه برای جنگل و چه برای کشاورزی را در کشور دارد. اما متأسفانه به دلایل گوناگون از جمله پسماندها، ضایعات صنعتی و زبالههای بیمارستانی و از طرفی عدم رعایت برخی از گردشگران در حفظ محیط زیست، وضعیت قابل تأملی را دارد. در حوزه آسیب های اجتماعی، محورهای قابل بحث و بررسی وجود دارد که لازم است به آنها پرداخته شود.
مدیرکل تشکلهای اسلامی سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: حال سؤال اینجاست، ما به عنوان دانشگاه آزاد اسلامی که دانشگاهی اجتماعی و در خدمت مردم تعریف شدیم، لاجرم باید در حل، رفع و یا دفع این معضلات و موانع جدی باشیم. آنچه که مسلم است همه ما به صورت انفرادی، نمیتوانیم حتی درصد کوچکی از این مسائل را حل و فصل کنیم؛ اما اگر شبکهای منجسم و تشکیلاتی هدفمند باشیم، بسیاری از این مسائل حل خواهد شد.
قربانی ادامه داد: هدف از برگزاری دورههای حیات طیبه و طرح شهید شهریاری، تأسیس و تقویت تشکلهای دانشجویی و استادی است که بتوان با هم افزایی و هم اندیشی، ظرفیت عظیم و فاخر استادی و دانشجویی را در خدمت دانشگاه و جامعه قرار داد.
وی ضمن واکاوی جریانهای گوناگون حاضر در فضای رقابت انتخاباتی پرداخت و به نقش حساس و اثرگذار دانشگاهیان پرداخت.
مدیرکل تشکلهای اسلامی سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی بر ضرورت تبیین، بصیرتافزایی و آگاهیبخشی تشکلهای دانشگاهی در جهت ارتقای کمی و کیفی سطح مشارکت مردم و نیز روی کارآمدن مجلس قوی، انقلابی، کارآمد و در خدمت مردم تأکید کرد.
دوره آموزشی تشکیلاتی طرح شهید شهریاری و حیات طیبه استان گیلان به مدت دو روز ادامه دارد و مباحث مختلف سیاسی و نیز مهارتهای تشکیلاتی در آن بحث و بررسی خواهد شد.
انتهای پیام/4118/
انتهای پیام/